Je pekne ze autotune a "trendy" styl aka Jim Jonsin dorazil po rokoch aj k nam (lebo uz mi pride ze vsetko je v sk rape o tom istom), ale skoda ze nie vo vysokej kvalite a s rytmusom, ten sa do toho podmazu strasne nehodi, o jeho speve, texte a prejave radsej nebudem rozpravat
Godlub napísal:Podla mňa Rytmus...foter slovenského rapu....
foter 15ročných negrov akurát..je pravda že na sk scéne patrí medzi "top" (komercia)ale je to akurát cigánsky pózer..čo myslíš kdo si kupuje jeho dosky?naše ctené obyvateľstvo-rómovia, a potom takí sopláci ktorí nevedia čo to rap znamená..pre ktorích je prvotriedny text čisté nadavky..gangsta style života..je to komerčný kkt ktorý kazí úroveň rapu..nedá sa to porovnať s vecami napr od Danosťa,Moja Reč,Názov Stavby,Opak či AMO..no offense je to moj názor ale Rytmusa vobec nemusím lebo jeho text nema ani hlavu ani pätu(ktorá ma chuť na moj chlpatý kkt?hotovy som s teba doneste mi volakto maslovy chleba )lol..porovnávať to zo zahraničnými rapermi ani nemá cenu
No ten autotune sa mi celkom dobre pocuva. Ide leto, cajocky a pod. podla mna preto taka vec.
Opak: Sorry, ale toto sa s MR vobec, ale vobec neda porovnavat. Teraz hovorim "v prospech" Rytmusa (ukamenujte ma za to) ale Pato je podla mna niekde inde. O pozerstve by som moc nerozpraval kedze Handlova sa hra na americku bandu...
No ten Paťko opat vytiahol tromfy ! Uz vieme, co bude Tager hrat cele leto . Podla mna cisty letny diskotekovy shit (ako by Opak povedal), ktory sa peckovo pocuva, asi 15. krat si to idem . Inak, kto je Martin Rapavy?
S MR máš v podstate pravdu ale oni maju aspon v pohode texty, nejakú výpovednú hodnotu..Dualshock je príkladom, sú tam dosť dobre texty(Duša Psa,Odtlačky,Slovensko,Chlapi,..) áno,Patres je niekde úplne inde ale pre mňa sa s MR nedá porovnať..všetko je len moj názor takže pohoda..ja ten jeho nikomu neberiem.. čistý diskotekový shit
Opak, ako mozes porovnavat MR a KF/Rytmusa? To sa neda. Pre mna osobne su prave tieto dve zoskupenia to najlepsie, co mame na Slovensku. O tom, ze kto si kupuje ich dosky mas velmi zlu mienku. Kupuju si ich normalni ludia, uspesni ludia, vzdelani ludia, ale aj ako ty hovoris jeho ciganski bratia. Akokolvek ho nemas rad, je to pan slovenskeho rapu.
Bohužial máš pravdu..ja som sa len vyjadril..niektoré veci sú dobré..viac menej ako KF celok,Rytmus už pre mna menej..možno by mi ani vobec nechybal..mám plnohodnotné náhrady..každopádne pre mňa pánom určite nieje
Opak napísal:foter 15ročných negrov akurát..je pravda že na sk scéne patrí medzi "top" (komercia)ale je to akurát cigánsky pózer..čo myslíš kdo si kupuje jeho dosky?naše ctené obyvateľstvo-rómovia, a potom takí sopláci ktorí nevedia čo to rap znamená..pre ktorích je prvotriedny text čisté nadavky..gangsta style života..je to komerčný kkt ktorý kazí úroveň rapu..nedá sa to porovnať s vecami napr od Danosťa,Moja Reč,Názov Stavby,Opak či AMO..no offense je to moj názor ale Rytmusa vobec nemusím lebo jeho text nema ani hlavu ani pätu(ktorá ma chuť na moj chlpatý kkt?hotovy som s teba doneste mi volakto maslovy chleba )lol..porovnávať to zo zahraničnými rapermi ani nemá cenu
T_T porovnat sa to urcite neda, no neveril by si kolko ludi si to dokaze kupit
myslim ze on ma vacsiu podporu v cesku ako na slovensku, neni to len o ciernych pumach
je to kar, vsetko mozne, texty onicom.. ale vie sa predat, vie ako z niecoho vytriast peniaze, proste vie
lenze to je iba "obchodny" pohlad, inac ho fakt vobec nemusim ^^
Opak napísal:foter 15ročných negrov akurát..je pravda že na sk scéne patrí medzi "top" (komercia)ale je to akurát cigánsky pózer..čo myslíš kdo si kupuje jeho dosky?naše ctené obyvateľstvo-rómovia, a potom takí sopláci ktorí nevedia čo to rap znamená..pre ktorích je prvotriedny text čisté nadavky..gangsta style života..je to komerčný kkt ktorý kazí úroveň rapu..nedá sa to porovnať s vecami napr od Danosťa,Moja Reč,Názov Stavby,Opak či AMO..no offense je to moj názor ale Rytmusa vobec nemusím lebo jeho text nema ani hlavu ani pätu(ktorá ma chuť na moj chlpatý kkt?hotovy som s teba doneste mi volakto maslovy chleba )lol..porovnávať to zo zahraničnými rapermi ani nemá cenu
Chceš mi povedať že je u nás nejaky raper čo sa dá porovnávať s 50halierom alebo s DMX-om?
A keby bol komerční kkt tak ne*ebne aurela za najpredávanejší album, nemyslíš?
Ked tieto volovinky citam tak si pripadam jak nafajceny opak ktoreho nasli v cenniku za 20halierov.Tolko su hodne tvoje nazory!Strojca slovenskeho rapu je pre teba nula a komercny az az?Ty si fakt je*o nevyznas sa tak sa do toho nestaraj
Blade napísal:Ked tieto volovinky citam tak si pripadam jak nafajceny opak ktoreho nasli v cenniku za 20halierov tolko su hodne tvoje nazory strojca slovenskeho rapu je pre teba nula a komercny az az ty si fakt je*o nevyznas sa tak sa do toho nestaraj
Netusim co si napisal. Bodka a ciarka su pre teba asi uhlavnym nepriatelom. Skus este raz.