Uz 5 mesiacov a ziadny francuzak

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
eagle_owl
Amateur
Amateur

Uz 5 mesiacov a ziadny francuzak

Príspevok od používateľa eagle_owl »

Caute, chodim so svojou polovickou uz 5 mesiacov a mam taky mensi problemik. Doteraz sme si nedali ziadneho francuzaka. Neviem, cim to moze byt, ale ona ho asi nechce, uz som sa o nho aj par krat nenapdne snazil ale vzdy to skoncilo tak ze uz sme sa prestali bozkat v tu sekundu. Je to otrasne, ano, ale hrozne sa lubime a kamarati sa mi dost cuduju ako je to mozne ze uz tak dlho a ani takyto bozk zatial nepadol. Mne by to nevadilo, len by som si to uz chcel konecne skusit, no ked druha polovicka nejavi zaujem tak je to dost krute pre mna. A podotykam, nemam ziadnu rakovinu jazyka ani nic ine, nefajcim, nepijem a dych mam v poriadku :D . Tak ako ju mam presvedcit alebo co jej mam povedat? :D
Maki
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Maki »

co tak to skusit este raz a ked sa od teba odtiahne zasa tak sa jej narovinu spytaj nie? ze co jej na tom vadi, co sa jej nepaci a tak - ono to dost casto pomoze narovinu sa opytat a iba nepremyslat a hrat blbeho... a ak sa tak strasne lubite tak by ste mohli po 5 mesiacoch prist aj na ine veci co sa daju robit, nie len francuzak,...
Nika777
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Nika777 »

Ahoj.... no, pomohlo by mi, keby uvedieš, koľko máte obaja rokov... nakoľko nepoznám tvoju polovičku, nemôžem s istotou tvrdiť, prečo je to tak, ale viem, že niektoré dievčatá sa takýchto vecí trochu viac boja, majú strach a sú opatrné a chvíľu trvá kým sa na to dajú.... neviem, ale možno by pomohlo keby sa o tom s ňou porozprávaš ty sám..... Nikdy ste sa ešte o tom nebavili? A ak by s tým chcela naozaj počkať, tým, že by si to akceptoval a snažil sa ju pochopiť, tak tým by si si u nej poriadne blysol.... =)
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Normalka natvrdo sa spytat. Nemas co stratit predsa.
Marek99
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marek99 »

no tak tipujem tak asi osmak alebo deviatak? cize 13-14 rokov , no tak vysvetlenie je jednoduche, ona sa boji ty sa bojis ci to viete :D respektive si asi holka mysli ze to nevie a boji sa ze jej povies ze to nevie, zober jej tvaricku pekne do dlani a uz nebude mat inu moznost, pomaly sa pribliz a tak ju vycmagaj ze na to do konca zivota nezabudne :D
Loomy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Loomy »

poviem ti novinku: vy spolu nechodite :-)
ona ta urcite berie len ako kamarata s ktorym chodi von.. keby ste spolu chodili tak by ste sa aj normalne bozkavali
Nika777 napísal: A ak by s tým chcela naozaj počkať, tým, že by si to akceptoval a snažil sa ju pochopiť, tak tým by si si u nej poriadne blysol.... =)
ja myslim ze za tych 5 mesiacov sa uz blysol tak ze ziari ako supernova.. ako dlho chces cakat na obycajneho francuzaka? to potom bude cakat 10 rokov na sex? :D
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

nechce sa jej :) alebo sa boji ze ju ukusis do jazyka ale mam taky pocit ze to este neskusila tak nevie co ocakavat...
Godlub
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Godlub »

Zachviľu budeš prepisovať post že 5 mesiacov žiadny sex... :D ....ale fakt sa jej spýtaj na rovinu, možno to nevie a hanbí sa....
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

vraj sa to niektorym aj hnusi :o
Forest
Light Star
Light Star

Re: Uz 5 mesiacov a ziadny francuzak

Príspevok od používateľa Forest »

Zaujimave :shock: Po 5 mesiacoch ...hmmmm... jednoznacne by si sa jej mal spytat, ze preco atd.... vyvodit z toho zaveri a tak .... lebo nasilu to asi nepojde. Zaujimalo by ma kolko mate obaja rokov....??? :wink:
T3RM1X
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa T3RM1X »

Jednoducho ked pojdete domov a uvidis dakde stenu tak ju opri o nu a vrhni sa na:P:P nusice treba vela odvahy ale to zvladnes :)
Nika777
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Nika777 »

Myslím, že po piatich mesiacoch by sme vám to už všetci povolili a vrele odporúčili :D mal by si sa s ňou porozprávať.... potom napíš, ako to dopadlo..... a môžeš nám teda povedať, koľko máte obaja rokov?
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

Hmm, 5 mesiacov je dlhá doba a stále nič? Ja by som ti odporučil to čo k6 a ak nepomôže tak potom skúsiť "Termixove" riešenie :D
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

Tak 5 mesiacov je fakt dost dlha doba, asi by som to skusil este raz a ak by spravila to iste tak by som sa jej spytal aky ma problem...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Uz 5 mesiacov a ziadny francuzak

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

eagle_owl napísal:... ale hrozne sa lubime ...
:modlenie: maria no keby si to videla :-) ...

... inak nejak mi to nepasuje - chronologicky je chodenie po prvej jazyckovej nie ? ? ? ...

... normalne jej to povedz, vztah bez komunikacie neni ani vztahom, skor takym "stretnutim anonymnych alkoholikov"
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

Nedávno som čítala nejakú štúdiu, kde boli zobrazené výsledky prieskumu v ktorom sa pýtali detí do 15 rokov čo vedia o tehotenstve, ochrane pred počatím atď. a čo ma dosť prekvapilo, dosť veľká skupina si myslí, že dievča môže otehotnieť po zmiešaní ženských a mužských slín, nemôže to byť aj váš prípad? :wink:
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Netrap si s tym hlavu, ides na tvrdo a mozno je uz taka vyspela ze ju uz ani francuzaky nebavia...

kurnik a co ja mam hovorit uz taham 10 mesiacov v francuzsku a ziadny francuzak s francuzskou... :(
reznick
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reznick »

pockaj este 5 mesiacov a pride to samo... hlavne netlac
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

reznick napísal:pockaj este 5 mesiacov a pride to samo... hlavne netlac
a potom nech rovno hlada viagru v akcii na prvy sex v dochodku, nie?

5 mesiacov je extremne dlha doba. nie som si isty ci pomoze cakanie. skor by bolo lepsie zistit v com je problem. mozno by si mohol skusit na krku. to zvykne dievcata dost povzbudit ;) ak nepomoze, tak fakt sa spytat. takymto sposobom sa na "dalsi level" budes dostavat velmi dlho (ak vobec).
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

turtlak69 napísal:a potom nech rovno hlada viagru v akcii na prvy sex v dochodku, nie?

.... takymto sposobom sa na "dalsi level" budes dostavat velmi dlho (ak vobec).
Prepáč, ale to o tomto ty vidíš vzťah? Stále sa dostávať na "vyšší level?" Samozrejme, že nežnosti a intímnosti do vzťahu patria, ale nie v každom veku.
Napísať odpoveď