Uz 5 mesiacov a ziadny francuzak
Uz 5 mesiacov a ziadny francuzak
Caute, chodim so svojou polovickou uz 5 mesiacov a mam taky mensi problemik. Doteraz sme si nedali ziadneho francuzaka. Neviem, cim to moze byt, ale ona ho asi nechce, uz som sa o nho aj par krat nenapdne snazil ale vzdy to skoncilo tak ze uz sme sa prestali bozkat v tu sekundu. Je to otrasne, ano, ale hrozne sa lubime a kamarati sa mi dost cuduju ako je to mozne ze uz tak dlho a ani takyto bozk zatial nepadol. Mne by to nevadilo, len by som si to uz chcel konecne skusit, no ked druha polovicka nejavi zaujem tak je to dost krute pre mna. A podotykam, nemam ziadnu rakovinu jazyka ani nic ine, nefajcim, nepijem a dych mam v poriadku
. Tak ako ju mam presvedcit alebo co jej mam povedat? 
co tak to skusit este raz a ked sa od teba odtiahne zasa tak sa jej narovinu spytaj nie? ze co jej na tom vadi, co sa jej nepaci a tak - ono to dost casto pomoze narovinu sa opytat a iba nepremyslat a hrat blbeho... a ak sa tak strasne lubite tak by ste mohli po 5 mesiacoch prist aj na ine veci co sa daju robit, nie len francuzak,...
Ahoj.... no, pomohlo by mi, keby uvedieš, koľko máte obaja rokov... nakoľko nepoznám tvoju polovičku, nemôžem s istotou tvrdiť, prečo je to tak, ale viem, že niektoré dievčatá sa takýchto vecí trochu viac boja, majú strach a sú opatrné a chvíľu trvá kým sa na to dajú.... neviem, ale možno by pomohlo keby sa o tom s ňou porozprávaš ty sám..... Nikdy ste sa ešte o tom nebavili? A ak by s tým chcela naozaj počkať, tým, že by si to akceptoval a snažil sa ju pochopiť, tak tým by si si u nej poriadne blysol.... =)
-
Marek99
Expert
- Kontaktovať používateľa:
no tak tipujem tak asi osmak alebo deviatak? cize 13-14 rokov , no tak vysvetlenie je jednoduche, ona sa boji ty sa bojis ci to viete
respektive si asi holka mysli ze to nevie a boji sa ze jej povies ze to nevie, zober jej tvaricku pekne do dlani a uz nebude mat inu moznost, pomaly sa pribliz a tak ju vycmagaj ze na to do konca zivota nezabudne 
poviem ti novinku: vy spolu nechodite 
ona ta urcite berie len ako kamarata s ktorym chodi von.. keby ste spolu chodili tak by ste sa aj normalne bozkavali

ona ta urcite berie len ako kamarata s ktorym chodi von.. keby ste spolu chodili tak by ste sa aj normalne bozkavali
ja myslim ze za tych 5 mesiacov sa uz blysol tak ze ziari ako supernova.. ako dlho chces cakat na obycajneho francuzaka? to potom bude cakat 10 rokov na sex?Nika777 napísal: A ak by s tým chcela naozaj počkať, tým, že by si to akceptoval a snažil sa ju pochopiť, tak tým by si si u nej poriadne blysol.... =)
Re: Uz 5 mesiacov a ziadny francuzak
Zaujimave
Po 5 mesiacoch ...hmmmm... jednoznacne by si sa jej mal spytat, ze preco atd.... vyvodit z toho zaveri a tak .... lebo nasilu to asi nepojde. Zaujimalo by ma kolko mate obaja rokov....??? 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Uz 5 mesiacov a ziadny francuzak
eagle_owl napísal:... ale hrozne sa lubime ...
... inak nejak mi to nepasuje - chronologicky je chodenie po prvej jazyckovej nie ? ? ? ...
... normalne jej to povedz, vztah bez komunikacie neni ani vztahom, skor takym "stretnutim anonymnych alkoholikov"
Nedávno som čítala nejakú štúdiu, kde boli zobrazené výsledky prieskumu v ktorom sa pýtali detí do 15 rokov čo vedia o tehotenstve, ochrane pred počatím atď. a čo ma dosť prekvapilo, dosť veľká skupina si myslí, že dievča môže otehotnieť po zmiešaní ženských a mužských slín, nemôže to byť aj váš prípad? 
a potom nech rovno hlada viagru v akcii na prvy sex v dochodku, nie?reznick napísal:pockaj este 5 mesiacov a pride to samo... hlavne netlac
5 mesiacov je extremne dlha doba. nie som si isty ci pomoze cakanie. skor by bolo lepsie zistit v com je problem. mozno by si mohol skusit na krku. to zvykne dievcata dost povzbudit
Prepáč, ale to o tomto ty vidíš vzťah? Stále sa dostávať na "vyšší level?" Samozrejme, že nežnosti a intímnosti do vzťahu patria, ale nie v každom veku.turtlak69 napísal:a potom nech rovno hlada viagru v akcii na prvy sex v dochodku, nie?
.... takymto sposobom sa na "dalsi level" budes dostavat velmi dlho (ak vobec).