Mal som receiver napojený na tatáčaciu parabolu, tento receiver sa pokazil, nereaguje na signál z dialkového ovládača, kupil som nový, funguje v pohode.
Starý receiver chcem teraz napojiť na druhú parabolu, ktorá ale nieje natáčacia a na receivery nemám možnosť nastaviť inú ako natáčaciu parabolu, keďže mi na ňom neide žiadne dialkové.
To či náhodou nieje porucha v dialkovom neriešte, to je otestované.
Len chcem vedieť či možem takto nastavený receiver napojiť na parabolu, ktorá nemám motorček na natáčanie, nebude to robiť nejaký bordel ???
Satelit a natáčacia parabola
Daj vediet ako si dopadol, zaujima ma to. Inak mas fakt smolu, este som nedrzal v ruke ziadne "univerzalne" dialkove, co by zvladalo ovladat KAON. Zrejme pouzivaju dost nestandardne kody. Malou naplastou moze byt tzv. uciaci sa ovladac, ale ked mas povodny total nefunkcny, je ti k nicomu. Ibaze by si niekde v predajni pozical origo ovladac a podla neho si naucil ten druhy. Original KAONacky stoji nieco cez 40€, co je imho dost.
-
nitrox
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Zajtra to skúsim rozbehať, parabola na ktorú som to napojil nebola už roky používaná a je určite natočená zlým smerom, takže som momentálne bez šance chytiť signál, zajtra sa s tým skusim pohrať.
Ešte raz opakujem, mne dialkový ovláda funguje, mám dokonca aj univerzálny, ktorý by mal zvládnuť Kaona, má to aspoň v papieroch, ale mne nefunguje niečo na prijímači, mal som doma aj originál dialkové, aj tak to nefungovalo...
Ešte raz opakujem, mne dialkový ovláda funguje, mám dokonca aj univerzálny, ktorý by mal zvládnuť Kaona, má to aspoň v papieroch, ale mne nefunguje niečo na prijímači, mal som doma aj originál dialkové, aj tak to nefungovalo...