Mafia 2
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
hojko
Site Admin
Zaujimave video, pre mna to vsak neprinieslo nic nove, kedze dianie nejak nesledujem, len to co sa obcas objavi na games.tiscali.cz.
Niekto tu pise, ze sa mu nepaci grafika, ja si vsak tvrdim jednu vec, ze hry nerobi dobru hru grafika, ani zvukove efekty, ani pribeh, ba ani cesky dabing, ale predovsetkym hratelnost. Niekto (napr. lekoklatik) si ohromne zaklada na pribehu, ten ja zase prilis nesledujem a najradsej by som odklikal vsetky animacky a intra, len aby som mohol hrat, no velakrat to nie je mozne a pred prvou misiou si treba tieto videa pozriet, co ma znacne nudi. Niekto si zase zaklada na krasnej grafike (Dunia engine - Far Cry 2). Mne az tak na grafike nezalezi, pretoze ratam s tym, ze na to, aby som si to mohol aj tak vychutat, tak bude treba poriadny PC a ten nemam a i ked planujem mozno niekedy cez leto ci na jesen upgrade PC (a to najma kvoli hram ako je Mafia 2 ci Flashpoint 2), tak urcite to toho neplanujem hodit 1500 eur.
Zatial zbytocne predbiehat nebudem a nebudem hru sudit, kedze som ju nevidel a nemal som moznost si ju zahrat. Takze sa vyjadrim az ked tuto moznost mat budem a zabavim sa pri hrani tejto hry.
Niekto tu pise, ze sa mu nepaci grafika, ja si vsak tvrdim jednu vec, ze hry nerobi dobru hru grafika, ani zvukove efekty, ani pribeh, ba ani cesky dabing, ale predovsetkym hratelnost. Niekto (napr. lekoklatik) si ohromne zaklada na pribehu, ten ja zase prilis nesledujem a najradsej by som odklikal vsetky animacky a intra, len aby som mohol hrat, no velakrat to nie je mozne a pred prvou misiou si treba tieto videa pozriet, co ma znacne nudi. Niekto si zase zaklada na krasnej grafike (Dunia engine - Far Cry 2). Mne az tak na grafike nezalezi, pretoze ratam s tym, ze na to, aby som si to mohol aj tak vychutat, tak bude treba poriadny PC a ten nemam a i ked planujem mozno niekedy cez leto ci na jesen upgrade PC (a to najma kvoli hram ako je Mafia 2 ci Flashpoint 2), tak urcite to toho neplanujem hodit 1500 eur.
Zatial zbytocne predbiehat nebudem a nebudem hru sudit, kedze som ju nevidel a nemal som moznost si ju zahrat. Takze sa vyjadrim az ked tuto moznost mat budem a zabavim sa pri hrani tejto hry.
-
lekoklatik
VIP
Takže na tiscali sa objavilo niečo, od čoho som očakával, že všetko čo sme tu napísali sú len mylné predstavy. Veľké hovno a nie mylné. Jediné čo na tej hre nie je dokončené sú detaily grafiky. Na tú im ja seriem. Z vysoka, z ďaleka. Fuj. Ako už Šu-do pripomenul, taktiež hudba pokazila hru. /aspoň tento gameplay ktorý sme mali možnosť vidieť/ 50% hry je u mňa hudba. Jediné čoho sa asi neobávam, je príbeh. Viem, je ešte skoro na takéto ostré hodnotenie. Ale sami prečítate, že to čo sme vo video videli len je odvar. Ako som už napísal, grafiky. Dúfam, verím, dávam im Času koľko len chcú, aby z toho urobili MAFIU 1 s pokračovaním. Myslím že nić lepšie by urobiť nemohli. Inak bude podľa mňa toto silný, hlboký neúspech. http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=32437&r=top
lol´s. Neverte vsetkemu. Necitatne novinky?
Konkretne dnesna novinka informuje tieto POTVRDENE udaje.
Źádné loadovací obrazovky
Scénář má kolem 700 stran
Policajti nejsou tak přísní jako v prvním díle
Můžete vypínat světla v pokojích
Ve hře je tělocvična, kde můžete zdokonalovat své chvaty
Rádio a noviny budou informovat o nových událostech ve městě
Soundtrack k Mafii 2 je největší, jaký kdy 2k Czech dělali
Źádný multiplayer/online funkce ve hře nebude
Upravovat auto budete moci zvenku i zevnitř
Možnost využití kufru pro zavzaadla
Jednodušší ukradnutí auta než v předchozím díle
Konkretne dnesna novinka informuje tieto POTVRDENE udaje.
Źádné loadovací obrazovky
Scénář má kolem 700 stran
Policajti nejsou tak přísní jako v prvním díle
Můžete vypínat světla v pokojích
Ve hře je tělocvična, kde můžete zdokonalovat své chvaty
Rádio a noviny budou informovat o nových událostech ve městě
Soundtrack k Mafii 2 je největší, jaký kdy 2k Czech dělali
Źádný multiplayer/online funkce ve hře nebude
Upravovat auto budete moci zvenku i zevnitř
Možnost využití kufru pro zavzaadla
Jednodušší ukradnutí auta než v předchozím díle
-
lekoklatik
VIP
to ma az tak netrapi ale nechapem ako moze niekto porovnavat grafiku z jednotky a dvojky. Kockata jednota je uz minulost. Taka grafika je teraz na nintende. Dvojka sa graficky moze porovnavat s gta IV. Tvorcovia povedali ze v hre nebude ziadny 2D objekt. Este aj trava sa bude vlnit.deMarkqo napísal:to ste teda slabi hraci ked zakladate cisto iba na grafike..
Ako som uz spominal nad jednotkou sa len pousmejete
-
Sphinx
Addict
ja to presne viemŠu-Do napísal:c... som zvedavy co sa tu bude pisat ked to vyjde
lol. Robia to presne ti isti ludia ako aj jednotku! Akurat sa premenovali. Dabing este stale nieje potvrdeny. A ano. Vtipne hlasky budu aj v dvojke. Potvrdili to. Bude ich tam az ti bude zleSphinx napísal:ja to presne viemnamte nejaky crack, pise mi to hlasku typu "please insert dvd" a neviete mi poradit ako to spustim a oplati sa to tahat..a podobne bludy... ^^ no ale tak uvidime co to povie
jednotka je kultova hra .. no i ked II neviem no ine studio iny ludia .. uz to nieje to prave orechove.. bude aj dabing? ak ano som zvedavy bo v jednotke tie hlasky a rozne hefty parada ..