Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
Pantagruel
Star
To akoze nechapem co si tymito skillmi chcel povedat 
Demonic Sacrifice sa NIKDE nepouzival ani v pvp ani v pve. Totalne useless talent. A banish ma kratsie trvanie to uz akoze vobec nechapem na co si tym narazal. Ano hru zjednodusili ale aspon pouzivaj normalne argumenty a priklady
Bral by som kebyze spomenies napr siphon life. Ale hento bolo odveci
Demonic Sacrifice sa NIKDE nepouzival ani v pvp ani v pve. Totalne useless talent. A banish ma kratsie trvanie to uz akoze vobec nechapem na co si tym narazal. Ano hru zjednodusili ale aspon pouzivaj normalne argumenty a priklady
Bral by som kebyze spomenies napr siphon life. Ale hento bolo odveci
-
RainbowSix
Light Professional
-
Grond
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
mna nehorazne nasralo u fury warra
Titan’s Grip: While you have a two-handed weapon equipped in one hand, your physical damage done is reduced by 10%.
ako ich nepochopim najprv to malo penalizaciu - 10 % hitu potom - 5% potom penalizacia bola zrusena a nakoniec toto , najlepsie by bolo keby ten posraty titans grip zrusili furt to skurvia
dalsia vec co ma velmi nasrala ze jewelcrafter nema ziadne poriadne nove recepty pridali tam nejake totalne trapne sracky na pvp
tesil som sa ze konecne pridaju nejake slusne trinkety pre jwc ....
oproti tomu ake imba nove recepty budu z ulduaru za BS ....
Titan’s Grip: While you have a two-handed weapon equipped in one hand, your physical damage done is reduced by 10%.
ako ich nepochopim najprv to malo penalizaciu - 10 % hitu potom - 5% potom penalizacia bola zrusena a nakoniec toto , najlepsie by bolo keby ten posraty titans grip zrusili furt to skurvia
dalsia vec co ma velmi nasrala ze jewelcrafter nema ziadne poriadne nove recepty pridali tam nejake totalne trapne sracky na pvp
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
tak imba ako imba...3 nove topanky a 3 nove opasky...tot vsioGrond napísal:mna nehorazne nasralo u fury warra
dalsia vec co ma velmi nasrala ze jewelcrafter nema ziadne poriadne nove recepty pridali tam nejake totalne trapne sracky na pvptesil som sa ze konecne pridaju nejake slusne trinkety pre jwc ....
-
xH4wK
Odporúčam http://wow.condornet.sk/
primne raty, dnes sa otvára lvl 80, patch 3.0.9
Nie je prečo váhať.
Nie je prečo váhať.
len by som bol zvedavy kolko je tam toho funkcneFlipperr napísal:Odporúčam http://wow.condornet.sk/
Nie je prečo váhať.