Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Flipperr napísal:Choď zistiť :) ale 75% q vraj určite
Vraj urcite :D
_hOOk!_ napísal:Jaaj. Tie starosti s WoWkom :D
Vsak ty prides na to ze to bola chyba ... :lol:
Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

_hOOk!_ napísal:Jaaj. Tie starosti s WoWkom :D
kto hraje na ofiku starosti nema :P
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

to by si sa divil :D
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

Vsetci len hovorite o nefunkcnosti freecok, ano neni to ofik ale staci tym dobrych developerov ktori sa tomu venuju, nielen sa machruju ze maju pred menom GM a ide to :)

PEACE:)
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

-=wolf=- napísal:Vsetci len hovorite o nefunkcnosti freecok, ano neni to ofik ale staci tym dobrych developerov ktori sa tomu venuju, nielen sa machruju ze maju pred menom GM a ide to :)

PEACE:)
ne , nejde :D
Stavime sa ? :D
_hOOk!_
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa _hOOk!_ »

H@wk napísal:Vsak ty prides na to ze to bola chyba ... :lol:
Veď som prišiel . S wowkom som definitívne skončil presne v ten deň ako prišiel patch Ulduar v stredu . Možno ho začnem hrať po ďalšom datáči .
kostak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kostak »

Cus, mam taku blbu otazku chcem si kupit game card na offik na 60 dni zadarmo LINK>>> http://www.progamingshop.sk/world-of-wa ... -1365.html ale nwm ako to funguje ci je to na tom len naky kod na 60 dni zadarmo alebo je to ako kreditka ci sa tam daju doplnat prachy alebo nieco take
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

kostak napísal:Cus, mam taku blbu otazku chcem si kupit game card na offik na 60 dni zadarmo LINK>>> http://www.progamingshop.sk/world-of-wa ... -1365.html ale nwm ako to funguje ci je to na tom len naky kod na 60 dni zadarmo alebo je to ako kreditka ci sa tam daju doplnat prachy alebo nieco take
je to karta na ktorej je cislo, to zadas vo svojom account managmente a kartu vyhodis...
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

nepozna niekdo nejaky instant 70 server na 2.4.3 kde sa da kupit potom vacsina veci zadarmo ?(s4, azzinothky atd...). Poznal som jeden dobry ale presiel na wotlk.. ak pozna niekto tak sem pls hodte web.. dik
kostak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

oooo takze to je na prd -.- to si radsej budem platit kreditkov ako taku kartu uz aj viem co si spravim takze budem hrat na burning blade meno mojej postavy bude paladinaka a bude to female paladin :) uz som skoro posraty ked sa dostanem na offik
Fatall
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fatall »

kostak napísal:Cus, mam taku blbu otazku chcem si kupit game card na offik na 60 dni zadarmo LINK>>> http://www.progamingshop.sk/world-of-wa ... -1365.html ale nwm ako to funguje ci je to na tom len naky kod na 60 dni zadarmo alebo je to ako kreditka ci sa tam daju doplnat prachy alebo nieco take
ked mozem poradit, kup si gamekartu racej tu http://g2play.pl/p/en/35/world+of+warcr ... id+eu.html vvychadza to este lacnejsie ako ked paltis kartou :)
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

Koľko vlastne stojí ten Gamecard v brlohu???
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

kostak napísal:oooo takze to je na prd -.- to si radsej budem platit kreditkov ako taku kartu uz aj viem co si spravim takze budem hrat na burning blade meno mojej postavy bude paladinaka a bude to female paladin :) uz som skoro posraty ked sa dostanem na offik
tak rychlo tam idem spravit postavu s takym menom muhehe :twisted:
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

aky je najlepsi, najkvalitnejsi server s dobrou navstevovanostou ? samozrejme free a cz/sk .. hraval som na sargerase asi pred rokom, ten bol celkom kvalitny, mozno tam este aj mam ucet, ako je to s nim ? pocul som ze upada ..

neviem ako je to s rozsireniami, ja som naposledy mal Burning crusade, stale je na free iba to ? ci treba aj nieco nove tahat ?
kostak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

SchYzo napísal:tak rychlo tam idem spravit postavu s takym menom muhehe :twisted:
ale no prosim neurob to :D
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

Pre všetkých ktorý hľadajú hoci aký free server
http://wowstatus.net/serverlist.php :)
*****HERO***** napísal: neviem ako je to s rozsireniami, ja som naposledy mal Burning crusade, stale je na free iba to ? ci treba aj nieco nove tahat ?
Väčšina prechádza na wotlk, ja hrám momentálne na 3.0.9 , ale nájdeš aj TBC servery, stále ich je veľa, hlavne blizzy ktoré sa boja bugov tak ešte ostávajú na starej verzii .

Btw *****HERO***** Upresni aký server hľadáš, verzia, raty :

Keď chceš vedieť jak to je zo Sargerasom kukni ich web :)
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

zdravím . kde môžem stiahnut downloader na tbc?
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

H@wk napísal:ne , nejde :D
Stavime sa ? :D
mne je to jedno, mozme, z vlastnej skusenosti ti vsak hovorim ze to ide

EDIT: dobre, v emulatoroch este nic ako stroje, autofocus go, life u go neni ale kopec veci tam uz ma support
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

*****HERO***** napísal:aky je najlepsi, najkvalitnejsi server s dobrou navstevovanostou ? samozrejme free a cz/sk .. hraval som na sargerase asi pred rokom, ten bol celkom kvalitny, mozno tam este aj mam ucet, ako je to s nim ? pocul som ze upada ..

neviem ako je to s rozsireniami, ja som naposledy mal Burning crusade, stale je na free iba to ? ci treba aj nieco nove tahat ?
www.mightandmagic.cz - Equilibrium aj Anathema su jedinecne CZ/SK Free servery ;) na obi dvoch populacia nad 1700, V-Mapy Aktivovane po celom svete WoW, Arenky funkcne, snazily sa urobit aby bossovia spellovali podla offiku... malo bugov.. proste best. A ja ti osobne odporucam Equilibrium, hravam tam aj ja. A Raty su okolo 6x na obi dvoch realmoch (teda je tam este realm Seal ale na nom hrava okolo 120 ludi a je to 1x rates, a neni az taky kvalitny - nema sa o neho kto starat)
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

*****HERO***** napísal:aky je najlepsi, najkvalitnejsi server s dobrou navstevovanostou ? samozrejme free a cz/sk .. hraval som na sargerase asi pred rokom, ten bol celkom kvalitny, mozno tam este aj mam ucet, ako je to s nim ? pocul som ze upada ..

Anthoria - www.anthoria.net , blizzlike server, populacia cca 2000 (ako kedy) a hlavne dobry team Developerov ktory sa staraju o ten server, instancie sa otvaraju az ked su bossovia podla ofiku(nenarazis na bossa ktory bud len seka alebo hadze 1 spell), patch 3.0.9, northrend vo vyvoji, zatial max level 70, co musim podotknut Mind Control uz skoro na 100% funkcny (nas vlastny script), upravovali sme Arena system za co nam moze dakovat kopec inych serverov pretoze sme to hadzali aj na mangos forum(jednalo sa o crashe v arene + lepsi queue system)
Napísať odpoveď