Dane sa znizuju v okne ktore vyvolas tak ze kliknes v pravo dole na velke tlacidlo v tvare elipsy, na ktorom je nakreslena taka budova a prepnes na zalozku politika. Tam dole to hned zbadas, znizuju sa zvlast pre ludi a zvlast pre slachtu, ludom davaj co najmenej a slachte podla uvazenia ale ja som vzdy daval slachte viac ako ludu.
//EDIT som velmi zvedavy, ktory ch*j s prepacenim mi dal za tento prispevok (nie ze by ma karma nejako extra trapila, ale co je vela to je vela)
no tak patch konecne vysiel, AI vyzera byt na lepsie urovni, dokonca pouzivaju obrannu formaciu kare proti mojej jazde co do teraz absolutne nerobila ALE co spravili s financiami to je vrchol, tak nenormalne ich okresali ze som v minuse cca 100 000 co predtym som mal cca +45 000 pri velmi velkej armade, teraz mam pri takej istej armade - 100 000 co je nehoraznost takto to okresat, v kazdom meste to je bieda, ani armady sa nemozem vzdat kedze som vo vojnovom stave, este stastie ze som si doteraz nasporil vyse 1 mil ale aj tak to je nehoraznost
uha tak s financiami to robi velke rososo,,, mozno je to lepsie,, pretoze do vojny v takom pripade vstupis ak to bude len nevyhnutne, a budes sa viac venovat obchodom priemyslu atd ,, ale ako nehral som to od stiahnutia patchu takze su to len zatial reci,, uvidime az to okusim
frko no neviem neviem, podla mna ma AI penazi dost a dost tak neviem ake je to ferove (ale to je zatial len moja dedukcia) a hadam kym dojdu financie tak to zvladnem rozprasim ich
nno tak hral som to a hram,, ale penazi mam viacej,,, asi to zalez na ekonomike a armadach,,, mno ale hra mi pada ked utocim na holandsko,, vobec snimi nemozem bojovat a hra mi tale padne do winu
//autoeditácia príspevku ( 14 May 2009, 18:01 )
mna uz dost hneva vlada je totalneneschopna
s tym padanim hry nic nezmozes, ja som skusal uz aj preinstalovat hru nanovo no aj tak vzdy padne, len zaujimave ze kazdemu pada inde, mne osobne pada vzdy v roku 1765 (hram za Rakusko), ci uz na americkom alebo europskom kontinente a to som mal v plane dobyt indiu celu...
bavite sa dufam o originalnych hrach a nie crackoch, pretoze odsudzovat cracknutu hru za nestabilitu je odveci.
- v pripade originalky - kedze je to cez steam, je vzdy aktualizovana
- v pripade cracku - moze hra obsahovat zamerne bugy pre zneprijemnenie hrania piratom, pripadne samotny crack moze sposobovat nestabilitu
Ked mate originalku, tak k nej mate podporu od distributora/vydavatela/vyrobcu. Tak potom kde mate problem?
Neviete ktorý relase je lepši? Mám od Razor1911 a ide dosť pomaly, ani hra sa nedá vypnúť, musím proces killnúť.
No alebo našiel som ešte od PROPHET ale tú som neskúšal, má to niekto?
Samozrejme, ale to si už tak kúpim cez G2play... ale vieš ako, nechcem kupovať mačku vo vreci (v skutočnosti to nechcem kupovať vôbec ) a demá sú na nič.... len neviem prečo ale ak dám grafiku len o trochu vyššie tak mám artefakty a prd vidím . :