Pokuta za prilbu

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

pinco napísal:a tie 60-80-100 km túry absolvuješ ako často?
fuf, ked boli prazdniny a cas tak kazdy druhy, popripade treti den, niekedyl en raz za tyzden. Ved ja vam mozem aj napisat presne trasy ale neviem ci z toho vyjdete, lebo to ej cez lesy, gps vam asi nevyhodi vzialenosti po lesnych cestach. Napr, teraz akurat idem tu 60 km a idem ju cez den lebo v noci idem na svadbu bratancovi palovi, ... Ale tak po zimnom vyzrati sa treba niekde znova nabrat kondiciu tak to bude snad taka odychofka.

//autoeditácia príspevku ( 18 Apr 2009, 11:23 )
Point napísal:ja predpokladam, ze koli neskutocne dobrej fyzickej kondicii uzivatela qwertyho.. tak aj 2-3x denne taku 80km turu musi zvladnut.. ved on jazdi v noci po lesoch a ma najazdene miliony kilometrov za rok .. samozrejme je vysvieteny ako vianocny stromcek.. na hlave nema prilbu.. lebo je frajer..resp lebo ho svrbi hlava.. kazdy predajca bicyklov ho uplne zere, ved jazdi v noci tam kde neni signal.. a to je tak strasne super.. setri si na motorku aby mohol machrovat..ked pride domov..otec ho zbije a on vidi jedinu utechu na hojku.. kde zacne vypisovat temu o sebevrazde a o tom ako to mysli vazne.. qwerty, ked budes starsi..tak si to prosim ta vsetko precitaj.. uvidis, ze tieto rozpravky co tu pises ti pridu podobne smiesne ako vacsine uzivatelov tuto..

nemozem si este odpustit poznamku k tym nahanackam s policajtami :D:D .. si uplne super :D
nie,dvakrat alebo trikrat za den by som take daco nezvladol, ani nikto koho poznam. Zvladlo by sa to mozno keby sa to slo pomaly a cely den. Ze viac kolecok, inak nie. Na motorku si setrim pretoze niektore trate neviem kam vedu a motorka sama osebe v noci odhana lesnu zver svojim rachotom a ma vacsi dojazd ako ja zo svojimi nohami. NA hojku utechu nevidim, ale tak napisem tu veci ako skutocne su, to ze vy mi neverite je vas problem. Par ludi z vt ktori tu su regnuti a poznaju ma vam pravdu potvrdia, mne je to fuk na tom bicykli som ja nie vy....

//autoeditácia príspevku ( 18 Apr 2009, 11:25 )
Frco napísal:qwerty je nieco ako novodoby Les, za chvilku nam odide do USA.
s lesom ma neporovnavaj, ten si fakt vymyslal, ja mam aj bicykel aj trasy dost realne. Aj pofotene, ale za dna, lebo v noci nic na fotke nevidno. (teda k800i to nezvladne )
pryja
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

qwerty-xyz napísal:ten adrenalin, ze ides sialenou rychlostou, musis velmi dobre zvladat bicykel, pocuvas music na plne pecky, a najlepsie an tom je ze v oblastiach kade chodim ja nie je ZIADEN signal cize ked sa ti nieco stane nemas ako zavolat pomoc a aj keby si mohol tak sa k tebe neda tak lahko dostat a zmes tychto pocitov,strach a adrenalinu zaroven je bohovy.
Vsak sa raz vykotis do nejakej priekopy, dolames si obidve nohy, alebo napichnes na nejaky konar a najdu ta po 2 dnoch polomrtveho. Potom sa ozvi, aky to bol bohovy pocit. :cookies:
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

qwerty, ty to urcite dotiahnes na darvinovu cenu raz.. no a k tym svetlam, dobre ledky svietia viac ako 20 metrov, niektore badať na obiektoch v dialke 200m. a k tomu adrenalinu, v noci po lese sa jazdi uplne super, ale este lepsie sa v noci chodia pesie tury :P
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

to su dristy ze to kristovi klince z ruk vytahuje !

myslite ze aj z Ezopa sa ludia v jeho prvopociatkoch smiali ? ze myslel na samovrazdu ale sucasne bol takmer bohorovnym suverenom co sa tyka zivota ? :-P :-P :-P ...

... ja si mylsim ze LES 2 nebol v noci nikdy dalej ako 20 metrov od baraku ... v dnesnych casoch uz signal neni fakt len v takych prdeliach ako su priepasi, rozne uziny a bohom zabudnute rite kam sa vsak na biku nedostanes, nie to este v noci :-P ...

... par krat som isiel na biku potme v lahkom terene a je to o drzku, kto to skusil tak vie ze aj obycajna polna cesta da potme zabrat, nie tak ýbr ultra mega hardcore zjazd cez zarubane lesy bez signalu kde vas roztrhaju vlci ked pribrzdite ... (( a ano na biku mam dost najazdene :-) ))

dovolim si teda predniest jedno hlasite a nefalsovane HA !
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Hej qwerty tam kde chodis ty neni signal cisto nahodou tam nie je ani ziadna prijazdova cesta pre nejakeho cloveka lebo tam mozes vstupit iba ty a este su tam aj nastrazene pasce pre medvede nie?Taketo rozpravky mozes rozpravat svojim detom

pryja : ty mu to baštíš ? :P
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

qwerty-xyz napísal:fuf, ked boli prazdniny a cas tak kazdy druhy, popripade treti den, niekedyl en raz za tyzden.
Fuuuuuuf, tak ty si iný frajer počúvaj... Závody svetového pohára v horskej cyklistike majú okolo 50 km, Olympijský závod v Pekingu meral 34.4km a ty dávaš 100km každý druhý deň, wole, prečo to nerobíš závodne, však Slovensko mohlo mať už kolko medajlí, ty by si Hermidovi či Absalonovi v lese natrhol prdel nie? :aasmile29: :aasmile1: :aasmile3:
Ohh, kam sa hrabú s karbónovými rámamy, ty máš furt svoj Kelly`sže, inak by si sa ako veľký biker pochválil novým.
qwerty-xyz napísal:Na motorku si setrim pretoze niektore trate neviem kam vedu a motorka sama osebe v noci odhana lesnu zver svojim rachotom
To máš za jedno, či sa vyplaší hlukom motora alebo sa poserie od smiechu a zomrie v kŕčoch keď uvidí blikajúceho paka v lese.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

qwerty-xyz, pravdupovediac to, čo tu píšeš mi pripadá ako "malý" výmysel, neber to v zlom, opisuješ to akoby to bola naozaj skutočnosť, ale niektoré fakty sa mi zdajú dosť pritiahnuté za vlasy. Osobne si neviem predstaviť 100 km túru v noci na bicykli, po lesných cestičkách vo veľkej rýchlosti a teda predpokladám, že to bude väčšinou dole kopcom. Preboha to sa púšťaš odkiaľ? Alebo ak to nie je z kopca, tak takáto túra ti koľko trvá? Nemáš náhodou pokazený tachometer?
Chvíľka uvažovania: zotmie sa dajme tomu v lete o pol 10 (21:30), ty ako nočný jazdec vybehneš von. Kým spravíš 100 km trasu, tak prídeš domov na ďalší deň rovno na obed?!
Aj skúšam uveriť tomu, čo tu píšeš, ale príde mi to nereálne. Skús hodiť nejakú fotodokumentáciu alebo rovno založ tú svoju novú tému a tam to všetko prilep.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

nevem čo riešite qwerty-xyz on trepe taketo chu**** v každej tema . všade bol všetko vydel všetko ma vie
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Dieg0 napísal:pryja : ty mu to baštíš ? :P
Tak niekto mu to aj musi verit, nie? :lol: Ked vidim, coho vsetkeho su ludia schopny podla tych videi na nete, tak qwerty nie je ziadna rarita s tym, co tu opisuje.
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

V lete ked som brigadoval, tak som z roboty chodil tiez uz po tme, parkrat som si zabudol doma svetlo a tiez po takych polnych cestach. Heh a dost som bol dosrany z tej cesty :D som vtedy aj tlkot svojho srdca pocul...uz som len cakal, ze kedy ma zacne daky diviak nahanat. Ale no to bolo kusek mensia vzdialenost ako tunak kolegu...ja som len dakych 4-5km takto pedaloval a uz vobec netuzim po tom.

No a este nieco k teme :) : Dakto mi vravel, ze tu prilbu a sa mi zda ze aj reflexnu vestu treba nosit len mimo okresu, je na tom daco pravda ? A je povinna aj ta vesta?
edit// pardon, uz som si vsimol...prva strana
JohnyB
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa JohnyB »

Prilba je povinna mimo obce, cize nie mimo tvoj okres :) a vesta ci reflexny prvok je povinny v znizenej viditelnosti, cize ak pali slnko tak si hadam nedam vestu, ved vtedy treba byt co najmenej naobliekany :)
myscho90
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa myscho90 »

k prilbe sa ani vyjadrovat nejdem, je samozresmostou :wink:
a qwerty-mu verim, to ze ma Olympijsky pretek cez 30km znamena ze pretekari, ktori sa nan kvalifikuju nabehaju aj 20 000km/rok....
- jazda v noci super bezpecna nie je, ale vsetko sa da robit s rozvahou...dnesne svetla s exter. zdrojom vedia svietit velmi slusne 8)
Mosko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mosko »

podla mna je to uplne blby zakon, kazdy si je za svoje zdravie zodpovedny sam a mozno by som nehal ze do 15 teda nech maju prilby ale potom nech sa aj pozabijaju no a ja vyslovne nenosim prilbu ked idem na bycikli, proste sa v tom necitim dobre a zatial som bicykloval stastlivo no a tymto novym zakonom budem asi bicyklovat uz iba v meste :)

no a este ku qwerty-mu :D ja ta uznavam musis byt frajer a ked si zacal hovorit aku mas paradnu baterku LONGUS ja som neveril a super upgrade v nej a to : baterku DURACEL ,hej DURACELmmm.. to je uz nieco a ten bycikel kelly´s paaana beka a vies co nechcem byt hnusny ale uverim ti a myslim ze aj iny chalani ked hocikde upnes video kde sa predstavis a zjazdis daky kopec v tme ! a myslim ze by to nemal byt problem kedze chodis vraj kazdy den a mobil/fotak/kameru asi mas tak sa mozes vrhnut do toho a portom ta budem fakt uznavat ale do vtedy si pre mna lacny chalan ktory tára blbosti a chcem bzt frajereom a ocarit ludi na fore !

no a este mohol by si odfotit svoj bycikel kelly´s ??? chceem vidiet ten stroj s ktorym chodis dobre ze nie s Krivana
-> a ak aj upnes aspon fotku tak nezabudni skutocnu lebo poznam aj takych vymyselnikov ze stiahne fotku bicykla ktoreho vzvijaju dobre ze nie v nasa a bude tvrdit ze to je jeho bajk foteny v garazi :) takze asi taaak
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

akosi mi to pride tak, ze cokolvek qwerty napise, tak uz len z principu, ze to napisal on, tak to vysmejem... ako v poriadku, odtial potial, tiez som sa nad niektorymi vecami pousmial (konkretne v tejto teme), no vy tu spochybnujete hluposti

netvrdim, ci ma respektive nema qwerty pravdu, ja len, ze urcite to nie je neralne
Mateq napísal:Fuuuuuuf, tak ty si iný frajer počúvaj... Závody svetového pohára v horskej cyklistike majú okolo 50 km, Olympijský závod v Pekingu meral 34.4km a ty dávaš 100km každý druhý deň, wole, prečo to nerobíš závodne, však Slovensko mohlo mať už kolko medajlí, ty by si Hermidovi či Absalonovi v lese natrhol prdel nie? AA AA AA
dristy, dristy, dristy
nie je 50km ako 50km a taktiez treba brat do uvahy aj vaznost jazdenia.. na olympiade a inych zavodoch nie su ziadne kompromisy, ide im o sekundy, ba az stotiny, zacina sa naplno a konci na 150% a to je diametralne odlisne od rekreacnej cyklistiky... o profile trate nehovoriac

nikde nie je napisane, s akym bicyklom sa da co, kolko a za kolko zajazdit.. na bicykle davaju to najlahsie, pocitaju este aj gramy vody vo flasi... toto nie je rekreacna jazda

dalej strucne..
-jazda lesom v noci nie je nerealna
-100 km streka nie je nerealna
-nezalezi na bicykli, ale na jazdcovi...

skusim konkretnejsie:
-absolvoval som jazdu v noci, (aj*) po lese /cervena znacka/... sice prvy a poslednykrat, no niekto v tom zalubu ma (The Devil, pershing, Steju)... moj pohlad na to je znacne ovplyvneny aj kvalitou mojho osvetlenia (celovka za stovecku z tesca :) ), ale tak ci tak na tom nevidim nic zaujimave
* aj - k lesu sa musim dostat po ceste
-100 km streka vobec nie je nerealna.. moj rekord je sice len okolo 80ky, no napr. taky vyssie spominany Steju ma tu 100vku mozno aj ako standard :D (max tusim 170)
-posledny bod hadam nepotrebuje koment... snad tolko, ze lepsi bajk moze dopomoct k este lepsim vysledkom

Steju, ak si to nahodou budes citat, tak mi to odpust, ze som ta vzal ako priklad, no nik vhodnejsi mi nenapadol : ))
a predpokladam, ze sa vyjadri aj pershing..
Prílohy
"night ride" v prevedeni Steju-ho (a myslim, ze nie jedinykrat...)... snad je tam jasne viditelne, ze to nie je kdesi okolo dunaja... taktiez mozete tam vidiet cervenu, zltu a zelenu turisticku znacku... + k tomu priratajte este 25-30km po ceste
"night ride" v prevedeni Steju-ho (a myslim, ze nie jedinykrat...)... snad je tam jasne viditelne, ze to nie je kdesi okolo dunaja... taktiez mozete tam vidiet cervenu, zltu a zelenu turisticku znacku... + k tomu priratajte este 25-30km po ceste
profil mojej "night ride" ... nad "x"-ovou osou je farebnym oznacena (znacena) lesna cesta
profil mojej "night ride" ... nad "x"-ovou osou je farebnym oznacena (znacena) lesna cesta
qwerty-xyz

pinco napísal:qwerty-xyz, pravdupovediac to, čo tu píšeš mi pripadá ako "malý" výmysel, neber to v zlom, opisuješ to akoby to bola naozaj skutočnosť, ale niektoré fakty sa mi zdajú dosť pritiahnuté za vlasy. Osobne si neviem predstaviť 100 km túru v noci na bicykli, po lesných cestičkách vo veľkej rýchlosti a teda predpokladám, že to bude väčšinou dole kopcom. Preboha to sa púšťaš odkiaľ? Alebo ak to nie je z kopca, tak takáto túra ti koľko trvá? Nemáš náhodou pokazený tachometer?
Chvíľka uvažovania: zotmie sa dajme tomu v lete o pol 10 (21:30), ty ako nočný jazdec vybehneš von. Kým spravíš 100 km trasu, tak prídeš domov na ďalší deň rovno na obed?!
Aj skúšam uveriť tomu, čo tu píšeš, ale príde mi to nereálne. Skús hodiť nejakú fotodokumentáciu alebo rovno založ tú svoju novú tému a tam to všetko prilep.
Tak sleduj. temu zalozim nebojte sa nic len to bude strasn velke a bude tam X fotiek a obrazkov, nemam cas v tejto chvli.
Klasicka cyklotrasy su (kazda ma roznu dlzku--kto tamad nechodi nemoze vediet ake je to dlhe ale aj tak)

1. Z vranova sa ide do vechca, z vechca na juskovu volu, z nej sa cez oboru a lesy ide do zamutova, zo zamutova sa ide do caklova a odtamad zase do vranova.

2. toto iste akurat sa z caklova ide do soli, zo soli sa ide do jastrabia, z jastrabia sem tam na vysielac (cesta z neho dole je pekne o hubu) z jastrabia sa ide do komaran, do krucova a naspat do vranova.

3. Z vranova do vechca, z vechca na banske, z banskeho na herlany, z herlan sa ide este dve-tri dedinky dalej neviem ako sa to vola jedna je nieco vysna, druha nizna a potom neviem ako sa vola a nazad.

4. Z vranova do vechca, z vechca na banske z banskeho cez lesy na juskovu volu (minule sme sa stratili cca 30 km z trasy,pretoze raz na krizovatke povedal kamarat ze doprava, potom ja ze dolava a tak sme sa nejako stratili ani neviem kde sme vlastne boli) z juskovej vole do zamutova, zo zamutova cez dalsie lesy do rudlova, z rudlova do soli zo soli do jastrabia,komarany,.... (a domov)

5. vranov, z vranova do hencoviec, z hencoviec kolo bukozy na dlhe klcovo z dlheho klcova cez polia, hat a aleje do secovskej polianky, z nej do davidova potom cez lesy na banske aaaaaa pokracujeme zase starou trasou.

6. toto bola moja klasika co sa cesty tykalo (normalnej nie lesnej) Z vranova do komaran, z komaran do jastrabia z jastrabia do soli, zo soli do caklova, z caklova do vranova a z vranova do nizneho hrabovca, od neho je podchod, ktorym sa da ist do kladzan a cez kucin. Takze prefcim dedinkami a som na krizovatke dost velkej ktorej cesty idu vsade mozne,ja sa vsak vraciam do sedlisk a majeroviec a odtamad znova do vt. (tato leziaca osmicka sa spravi dvakrat)

V podstate ideme cez cele slanske vrchy.

maju sa ist este trasy orientovane na horu Oblik, na pavlovce a hanusovce. tieto trasy by mali vyzerat nejako takto. Z vranova cez X dedin do hanusoviec, z nich potom na detrik z detrika na domasu a z nej cez lesy naspat. v pripade predlzenia trasy sa pokrutit kolo domase.
Ja osobne mam pocas dna mozno aj hojkaci za sebou dvakrat okruh okolo domase kto vie co to je alebo sa zucastnil tak isto aj vie ze celu trasu zmaknut za dve hodky a desat minut je celkom fuska--toto by sme chceli prejst v noci.
samostatne mam v noci domasu zbehanu, raz som sa dokonca stratil v kukuricnom poali lebo osm si chcel skratit cestu na jednu oblast. pole bolo na kopci a ja som siel dole kopcom tak ma par kukuric vyfackalo, ale zvladalo sa.

A hej, kolega to napisal suprovo zotmie sa a ide sa, to co sa deje na cestach a ake zazitky mam taktiez nskor vypisem. NIekedy su zvieratka totiz az MOC pritulne,hlavne take velke chlpate prasiatka s nazvom ze diviak (keby ludia z blavy nevedeli) alebo take ze jelen (desne blbe zviera-na ktore ked sa zasvieti svetlom tak ostane stat ako je*le a skoro sa zrazime) alebo take psy od romskych spoluobcanov, alebo mali romski spoluobcania ktori radi skacu ludom do cesty a hadzu po nich vselico mozne. Alebo lisky, hlavne tie co sa ludi neboja a snazia sa vas kusnut. Alebo vlci, a ked mate najviac nasrate co to tam v lese je a vykuchta sa blby jezko (z ktoreho mam X fotiek) tak mate chut tam toho hajzla rozkopat, lebo funi ako diviak (a ten moc kamaratsky zase neni) A hlavne mat 10 megatreskov v rupsaku (ona sa to pojednej detonacii v horach poserie vsetko co okolo vas je) -- a nato co sa neposerie potrebujem pistol. (minule kolo jednej nemenovanej dedinky POSTRELENY DIVIAK nasrany behal po ceste-trebalo zavolat lesnu spravu, aj ked aky bol velky tak neviem kto koho nahanal ci lesna sprava diviaka alebo diviak ich, kazdopadne mali isto "srandu") to hovoril kamarat ktory siel tamad autom...kolko je na tom pravdy neviem, ale viem ze som mal tamad vtedy ist na bicykli keby sa nerozprsalo ako dive tak mam celkom slusnu nahanacku, to by ste neverili ako rychlo dokazete ist na bicykli ked vam nieco pali za ritou.
problemom je ako aj uvediem v teme, ze velmi rad by som vam ukazal ako sa presne ide z mojho nocneho pohladu, lebo ja osobne mam na urcitych usekoch aj slnecne okuliare (ktore mi v tme dost zhorsuju viditelnost) no hold komar v oku pri 40 km/h po ceste ze sa cely trasiem od toho terenu nie je moc prijemna zalezitost. Ale neviem si predtavit sportovu kameru za lacny peniaz ktora by toto zvladla natocit.

A kedy sa vraciam? vraciame? kedy ako, zalezi od trasy, nasej kondicie, a X dalsich veci. ale skoro furt po par hodinach, tri,styri - pat az osem hodin. Dost sa pri tom chudne lebo na ceste sa vela neje, iba nejake horalky a somariny, ale dost sa pije. Isostar a energetaky. Kombinaciu sa ziska celkom pekny vykon. Samozrejme na druhy den ste "mrtvi" nepohnete sa z postele niekedy aj 16 hodin. preto nie je mozne tieto trasy chodit kazdy den. Ale kazdy treti. niekedy ani tak nie. A teraz? som zvedavy kto vobec pojde, a ci pojde, ja som dost pribral a na dlhsie trasy ako tu zakladnu potreujem kamarata keby sa nieco posralo,nikto uz nema na nic cas.... :cry: Uz to totiz nie je take ze wau, super ideme na bicykel, yes po pi*i parada, dame 60 km cez cestu a lesy uuu,... uz je to o tom ze,kamarat mi povie Idem s priatelkou vonku, ideme do mesta, ideme posediet, ideme boh vie kam a ja ostanem v drese zase sam dakde v lesoch zasity rozmyslajuc pod lesnou chatou nad krasnou nocnou oblohou, ktoru ani nemozem sfotit a ani nic kolo seba lebo nemam cim, a to vam poviem ked je jasna obloha a mesiac svieti na luky, lesy a aj na cestu tak to je super pohlad. a ked si date pauzu a vyvalite sa do travy o jednej rano v lete ked je teplo - to je na nezaplatenie. (este keby sa aspon JEDNA kocka nechala nahuckat tak by to bolo super ale holky su lenive a bojazlive) sorry, zase moje uvazovanie nad starymi casmi ked boli chlapci este vypleskani z toho ze maju v ruke bicykel a nove rukavice (3 roky dozadu).
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

v noci sa da behat v pohode ako smejo napisal, len treba mat potrebne vybavenie a chut ... taku nocnu kojsovku planujeme uz dlhsie :D
qwerty-xyz

Mosko napísal:podla mna je to uplne blby zakon, kazdy si je za svoje zdravie zodpovedny sam a mozno by som nehal ze do 15 teda nech maju prilby ale potom nech sa aj pozabijaju no a ja vyslovne nenosim prilbu ked idem na bycikli, proste sa v tom necitim dobre a zatial som bicykloval stastlivo no a tymto novym zakonom budem asi bicyklovat uz iba v meste :)

no a este ku qwerty-mu :D ja ta uznavam musis byt frajer a ked si zacal hovorit aku mas paradnu baterku LONGUS ja som neveril a super upgrade v nej a to : baterku DURACEL ,hej DURACELmmm.. to je uz nieco a ten bycikel kelly´s paaana beka a vies co nechcem byt hnusny ale uverim ti a myslim ze aj iny chalani ked hocikde upnes video kde sa predstavis a zjazdis daky kopec v tme ! a myslim ze by to nemal byt problem kedze chodis vraj kazdy den a mobil/fotak/kameru asi mas tak sa mozes vrhnut do toho a portom ta budem fakt uznavat ale do vtedy si pre mna lacny chalan ktory tára blbosti a chcem bzt frajereom a ocarit ludi na fore !

no a este mohol by si odfotit svoj bycikel kelly´s ??? chceem vidiet ten stroj s ktorym chodis dobre ze nie s Krivana
-> a ak aj upnes aspon fotku tak nezabudni skutocnu lebo poznam aj takych vymyselnikov ze stiahne fotku bicykla ktoreho vzvijaju dobre ze nie v nasa a bude tvrdit ze to je jeho bajk foteny v garazi :) takze asi taaak
standardne dodavane baterky s svetlam longus boli nejake cinske smejdy zeleno striebornej farby, tie za prve nevydrzasli skoro nic a za druhe neslo z nich tak svetlo ako z duraceliek, ani z GP bateriek tak dobre neide. Najlepsie ide z bateriek znacky VARTA a DURACEL, mam odskusane tak viem ale varty su dost drahe, u nas 35 korun za kus. a ked mam dat 8 bateriek (3 do jedneho svetla, tri do druheho, dve do nahlavneho) Tak to je fest drahep ritom baterky sa menia kazdu tretiu trat (rovno na trati balicek nahradnych mam v zalohe-niekedy som pouzival aj nabijacie ale tie nejako odisli - proste neidu ani nabit ani nic)
bicykel je kellys ExquisiteDSC myslim ze model roku 2006, gumy su na nom maxis - neviem ktory model, ja osm dal na tom prve co sa mi pacili na obrazku v katalogu, nafukane na 5,5 atmosfer? baru? neviem ake tam su hodnoty. ale na 5,5. apson co som meral pred tyznom. Vidlu sme mierne pokazili lebo sa uz neda uzamykat ale ide celkom dobre, po vymene oleja za olej z pasata. Bicykel si mastim olejom od firmy weldtite TF2 sa vola, velka zelena piksla. A foto? foto ti mozem dat ale moj bicykel neviem ci som niekde samostatne fotil a svoju foto na net nedavam :roll: ale ked to najdem tak ju tu hodim, mojim mobilom fotenu. a hej este jedna blba poznamka... Zober mobil chod s nim po ceste dolu kopcom po ktorej to zvladne len traktor, v totalnej tme kde ti svietia len podla vas moje smiesne svetielka a ked uz zrychlis na dobru rychlost tak pust volant a KAMERUJ tmu s mobilom. :lol: Kokos nic sa neda natocit uz som to skusal... Da sa sfotit s bleskom jedine, a to sfotis tam prvy strom pred tebou a dalej zase len tmu a ked si zasvietis svetlami sosovka sa tak divne prisposobi a zase hovno z toho.

//autoeditácia príspevku ( 19 Apr 2009, 12:30 )
Mateq napísal:To máš za jedno, či sa vyplaší hlukom motora alebo sa poserie od smiechu a zomrie v kŕčoch keď uvidí blikajúceho paka v lese.
A este jedna vec, nezalezi na tom aky bicykel mas. samozrejme ister z tesca za 1500SK na vianocnej zlave to isto nezvladne. Ale ked mas trocha lepsi bicykel mozem si taketo cesty kludne dovolit je to o cyklistovi. Ano mas vyhodu ked mas super lahky bicykel a tretry ale zvladnes to aj ako ja, s kovovymi pedalmi, adidas botaskami do krotych sa hroty z pedalov zahryznu rovnako dobre ako ked mas tretry (akurat tam nemas tah ked davas jednu nohu hore) a zvladas. Ked ti prepina mozes si ist rychlo a doslova vypustit dusu pri bicyklovani a ked si chces odychnut tak si ides svojim tempom a ked is este vypnes mobil alebo ho odlizis do vaku, pustis si music tak je to v tom lese parada aj cez den aj v noci.

//autoeditácia príspevku ( 19 Apr 2009, 12:32 )
pershing napísal:v noci sa da behat v pohode ako smejo napisal, len treba mat potrebne vybavenie a chut ... taku nocnu kojsovku planujeme uz dlhsie :D
podavam fotky z jednej trasy ked som isiel cez den! je to trasa vranov, vechec,juskova ola, obora, zamutov - rudlov. to je totiz taka oddychofka fakt.
Napísať odpoveď