Pokial by som nebol zainteresovany, uz davno by si mal za ten opakovany- napriek upozorneniam- OT basu. Za rank nedakuj- uzivaj si ho. Ked ti prestane sibat a znova pochopis, o com je vecna diskusia, bez najmensieho problemu ti ho zrusim.
dik ze mi editujes moje posty a ani to do nich nenapises
uz som ti raz napisal ze iba vytahujem na cervenych, neviem ci je potrebne o niecom diskutovat, ked je to uplne jasne, to ze odpovedas na kazdy clanok, tvoj problem
A kedze tu poslednych par postov diskutujem ja s tvojimi citatmi
a nuti ta niekto? ked sa ti nezda, ze by bola tvoja reakcia adekvatna, tak nereaguj
Je vsak prinajmensom zaujimave, ze tuzis po jeho odchode, ale lepsia realna alternativa- nikto schopny- tu podla teba sameho nie je.
co je na tom zaujimave? ano, Fico mi nevyhovuje, ale kedze nie je nikto iny, kto by ho zastupil, to este neznamena ze tam musi zostat prave on
ju zdaleka nepovazujem za ideal
ani ja, aspon na niecom sa zhodneme

, potom by si ale mohol obmedzit to vecne zlahcovanie viny
Ty by si nebol spokojny, nech by tam bol ktokolvek.
taketo vyroky, co si vycucas z prsta, su prinajmensom usmevne
A preco by to robil?
aby si nesral do huby? kto zadrel ze do 3 minut odvola toho, u koho sa preukaze aspon naznak korupcie, klientelizmu, atd?
a on ho este vymenuje? on to nema ako povinnost, kludne mohol povedat Slotovi, aby si vybral niekoho ineho, preco to nespravil?
ak Slotovi uplne nedrbe, tak by mozno pochopil a ak drbe, tak mu mohol pan premier - pravnik - vysvetlit, aky dopad to bude mat na volicov (bohuzial, dopad bude minimalny, pretoze staci povedat nieco proti Madarom a hned je 10% istych...)
Naviac v case, ked mu najsilnejsia opozicna strana poskytuje politicke alibi k tomu, aby to robit nemusel?
co ma to, ze bol nejaky komunista pred 30 rokmi v Londyne spolocne s tym, ze Fico vymenoval za ministra typka, co ma prsty v nastenkovom tendri? ved to su 2 uplne neporovnatelne veci
Dzurinda si sere do huby? no ano, odsudzujem to, ale nema to s tym nic spolocne, je to uplne iny pripad
Uplne si vystacim so skutocnostou, ze po vyvodzovani politickej zodpovednosti volas vylucne tam, kde ti to vyhovuje
som za aby toho komunistu odvolali z toho vyboru, takze zase si cucas moje uvazovanie (a samozrejme mylne) z prsta
Nikto ti v tom nebrani- smelo do toho
hlavne ze si mi dal za to rank spammer

cim som sa previnil okrem toho, ze som vlozil nejake clanky?
mas problem prijat skutocnost?
//ad diskusia: nemam cas sediet 24/7 nad forom a sledovat, kto co napise na Ficovu adresu, mam na praci aj dolezitejsie veci
//upravene chyby