Ak notebook, aký ???

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Mosko
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Ak notebook, aký ???

Príspevok od používateľa Mosko »

Nazdar vseci, riesim taky ani nie problem ako skor dilemu :) jedna sa o to ze si chcem kupit notebook ale stale sa neviem rozhodnut ze : mam si kupit normalny book s procesorom asopn 2GHz dobrou grafikou (u mna aspon GF9600) alebo radsej do lacnejsej varianty a to je mini notebook a pre vysvetlenie preco sa neviem rozhodnut tak vam to popisem asi takto, rad si zahram hry vacsinou dost narocne na grafiku a procesor , no proste celkovo no zostavu to je crysis, far cry 2, call of duty 4 ... no ale zase niesom daky moc zavisly na tych hrach a potrebujem oddych aj pri dobrom filme pobehat po nete co nove a tak a dalsi problem je aj cena, ak uz daky notebook tak solidny co by stihal utiahnut hry so som spominal a to nieje lacna zalezitost cca 800-1000 € a za tusumu mozem mat desktop ovlela vykonejsi ako NB v tej cene a mini book je zase lacnejsi ale nezahram si na nom nic mzno dake CSko ani to neviem poriadne ci by utiahlo ale hdam hej takze co by ste si vybrali ????

a este otazocky, ake hry utiahne mini notebook ja viem ze je ich viac ale dajme v priemere ok ?
a este ci mate dake horuce typi na notebook v cena/vykon, samozrejme na hry
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Ak notebook, aký ???

Príspevok od používateľa lollo »

Mosko napísal: a este ci mate dake horuce typi na notebook v cena/vykon, samozrejme na hry
NB na hry taky z tych lacnejsich za 80k uz je celkom fajn :)

mno vratme sa k realite ked chces na hry tak pozeraj nieco co ma dobru grafiku a ramku :) popripade procak :) necital som cely tvoj clanok resp prispevok som az velmi unaveny z toho nic nerobenia
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

Mosko : tvoj popis sa hodi na desktop, ani jedna zmienka o parametroch, ake sa tykaju notebooku, v prvom rade ti radim ujasnit si ci chces pocitac na doma, alebo ci vlastne potrebujes mobilitu - notebook
Nyssow
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Nyssow »

Tak hlavne si ujasni koľko ten notebook využiješ mimo domu, kde by si mal desktop .. a notebook nie je na hry - samozrejme sú aj super drahé notebooky na hry .. ale na hry bude vždy desktop lepší). Na mini notbookoch toho veľa nezahráš. (Niečo na spôsob CS .. čo má také požiadavky ..) - ale minibooky na nič také ako hry stavané nie sú .. :wink:
Mosko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mosko »

no tak parametre ku notebooku (na hry) som pisal ze procesor aspon 2GHz (2 jadra) grafika aspon GeForce 9600 u ati aspon HD3650 a ramky som nepisal ale minimalne 2 GB okolo 800mhz a HDD 80GB-320GB 7200rpm 5400 nie ! a takyto book nevynde lacnejsie ako 25 000 SK co je dakych 850 e-ciek

a samozrejme desktop je lepsi za taku cenu ale mam aj brata (22r) a ten sa so mnou strieda na pc a kedze on sa venuje kompom tak tam byva tiez dost dlho (ako ja asi) no a ked si chcem ist popozerat na nete tak to mam aspon tak na hodinku a pol a potom ked si chcem este zahrat tak sa neda lebo by uz chcel ist brat zase no takze preto riesim v podstate taku blbost :) a neviem sa rozhodnut !
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Zamknuté