DarX napísal:nevie mi niekto poradit?..neviem ci mam kupit gainer alebo protein?

...som chudy, moc ani toho nezjem a chcel by som nieco na pribratie a zaroven na rast svalov...ak ma niekto s tim skusenosti, pls poradte
gainer
len vsetko musis vediet uzivat a nejde tu len o doplnky ale aj o stravu (kedy to jes, kolko..) a cvicenie
ColdRain napísal:zdravim, uz nejaky ten piatok pravidelne posilujem(konkretne rok, pravidelne, potom oddych koli osobnym veciam a teraz asi polroka znova aktivne), vysledky sa mi celkom pacia, nepouzival somm ziadne doplnky vyzivy akurat recepty "starych materi" tz po cviceni nieco lahke, s velkym obsahom cukrov dlhsie po cviceni som vacsinou jedaval tvaroh-zdorj bielkovin...postupne zacinam "objavovat" velke mnozstvo doplnkov vyzivy no je toho naozaj velmi vela, konkretne ma najviac zaujal Kreatin, HMB, L-karnitin, vygooglit si o tom viem svoje, zaujimali by ma hlavne vase PRAKTICKE postrehy, tych co si uz nieco odcvicili a oduzivali, hlavne take postrehy ktore sa nikdy nedocitam a takysto ak niekto uzna za vhodne poradit nejak, budem rad...
p.s. ruku na srdce, okrem poslednych dvoch stran som z tejto temy necital nic, ak ma bude niekto odkazovat na jeho skorsie prispevky nech da aspon stranu, alebo nech si da aspon tolku namahu na copy/paste...
vopred vdaka

tak kreatin
najprv konkretne, spoluziak bral kreatin a kupil si k tomu aj gainer, zral to ako mal, cvicil ako mal, stravu mal asi tiez v pohode a za pomerne kratky cas toho nabral dost, vysadil, ostalo mu to..
ak by si zral kreatin bez gaineru a kvalitnej stravy, svaly by len nabrali trocha vody, po vysadeni by si to vsetko stratill
ja doma kreatin mam, kupil som si ho asi pred 3 mesiacmi, no teraz nemam cas na poriadny objem ani netreba, teraz skor riesim nieco dietne
a k tomu l carnitinu, to je placebo..
spalovac tuku, wtf.. zabalia to do superbomapopici obalu, kupis si to za tazke peniaze, si silno rad ze mas ultraspalovac tukov, myslis si ze chudnes vdaka tomu a hovno..
je to len taka psychicka podpora pri chudnuti