Uz 5 mesiacov a ziadny francuzak

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Vigor
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Pantinela zvacsa s Tebou suhlasim ale...k tomu veku, intimnosti neznosti patria do kazdeho vztahu, otazkou je skor, ci vztah patri do kazdeho veku, ked uz si to takto nacala. Cize "vztah" v 13-14 rokoch ako vztah neratam, preto mi tam absencia intimnosti pride normalna. Ale ked je clovek starsi tak vztah je aj prave o tom.

turtlakovo "dostavanie sa na dalsi level" som skor pochopil tak, ze je normalne cca ahoj-rande-pusa-sex, cize levelovanie ako postupovanie vo vztahu.
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

Máš pravdu, zle som sa vyjadrila, bolo to myslené tak, že to dievča jednoducho ešte nemusí byť psychicky pripravené na niečo také ako je "francuzák", nech má už hocikoľko rokov, pričom niekto iný to môže brať ako tú najnormálnejšiu samozrejmosť.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Pantinela napísal:Máš pravdu, zle som sa vyjadrila, bolo to myslené tak, že to dievča jednoducho ešte nemusí byť psychicky pripravené na niečo také ako je "francuzák", nech má už hocikoľko rokov, pričom niekto iný to môže brať ako tú najnormálnejšiu samozrejmosť.
joj ta nech s nou ide do dielne a mu ten francuzak ukaze je tam toho...
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Pantinela napísal:Prepáč, ale to o tomto ty vidíš vzťah? Stále sa dostávať na "vyšší level?" Samozrejme, že nežnosti a intímnosti do vzťahu patria, ale nie v každom veku.
Nuž, aj tak sa dá k tomu postaviť. Otázne je na čo myslel, keď si dané dievča "narážal" niekde v klube/či_kde_ju_zbalil :roll: .

No podľa mňa päť mesiacov spolu JE už nejaká ta doba, aby to nebolo je cmuk na pery.

Buď jej to "nejak zázračne" prekáža, alebo si Ťa drží od tela.
Asi spomínaný rozhovor by padol vhod.
Ale predtým vyskúšaj napr. nejaký menší "francuzák" párkrát na nejakej časti jej tela, napr. na krku, prípadne pri ňom skús pomaly prejsť k jej ústam.
Alebo vyskúšaj dlhotrvajúci bozk (len bozk, žiadny "francuzák") na jej ústa. Až ona vydrží, to je dobré znamenie.

Mne toto jej správanie pripomína, ako keby pokukovala po niekom z jej okolia a na Teba sa nechcela viazať/nechce aby Vás takto videli. Teda čaká na svoju príležitosť a s Tebou je len aby nebola dovtedy sama (nejeden prípad na fóre bol, kde "frajerka toto, frajerka tamto, a zrazu chodí s mojím nalepším kamarátom! mám byť naštvaný na kamaráta či na frajerku" a variácie toho).
Ospravedlňujem sa za svoju paranoidnosť.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Nikdy nepochopim taketo temy. My mame vediet preco ti nechce dat Francuzak?? Sak sa jej opytaj ci jej to vadi, ci je to neprijemne atd...
Ona ti najlepsie povie preco nie.
Komunikacia ... Zaklad vztahu.
SmrtiKridlo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SmrtiKridlo »

musim uzant ze kolega nadomnou ma pravdu =P skus popraocat na komunikacii
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ja milujem temy ked nejaky newbie nahodi problem a uz sa neozve.... co tak podat nejake info ako to ide?
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

Pantinela napísal:Prepáč, ale to o tomto ty vidíš vzťah? Stále sa dostávať na "vyšší level?" Samozrejme, že nežnosti a intímnosti do vzťahu patria, ale nie v každom veku.
nazvat si to mozes ako chces samozrejme, ale neda sa popriet, ze kazdy vztah ma svoj zivotny cyklus. ked sa niekto zabrzdi uz pri jednom bozku, tak sotva moze ratat s niecim viac a uz velmi sotva moze hladiet do buducnosti a uz absolutne minimalne by mohol uvazovat napriklad nad dalekou buducnostou. nemyslel som tym len sex. myslel som tym vseobecne posunut sa dalej. je uplne jedno, kto to ako nazyva. navyse vek som zatial nikde nevidel (mozno prehliadol). ak ty vidis vztah inak ako ja, tak je to samozrejme tvoj nazor do ktoreho sa ti vrtat nemozem a ani nechcem. ja si vsak myslim, ze ked nevie jeden par vyriesit takyto problem za 5 mesiacov, tak nieco vazne z toho asi sotva moze vzniknut ak nezacnu medzi sebou komunikovat. a to ze do vztahu patria neznosti a vsetko okolo toho je podla mna prirodzene (kedze nie je urceny vek, uvazujem vseobecne).
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Téma premazaná od spamu. Nespamujte.
HelpMe
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa HelpMe »

Možno by si mal skúsiť ORBIT :lol:
blob
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa blob »

Hm... skrátene:
Fakt, že niečo takéto riešiš cez diskusné fórum, prakticky s cudzími ľudmi, Ťa stavia do nepriaznivej situácie. Nevieš si rady s takými drobnosťami ako je bozk...
Tak schválne... čo si myslíš, že s tým urobíš? Nič. Ak ju tak strašne ľúbiš, tak o čo Ti ide? Ľúbte sa ďaľej a ak vám to pôjde ako treba, tak to príde samo. Mne totižto skôr príde, že Ťa štve že sa Ti "čudujú kamaráti". Chodíš s ňou, alebo s kamarátmi? Ak majú Tvoji kamaráti rozhodovať o Tvojom súkromnom živote, tak Ťa čaká hodne blbý život.

Nerieš veci, ktoré sa riešia samy. Aby som to nejako doplnil... ak tak hrozne niečo riešiť chceš, tak to rieš s ňou. Ak budeš tlačiť na pílu, poserieš si vzťah... Dúfam, že som Tvoju otázku zodpovedal dostatočne. Beriem na vedomie, že to možno nie je v rukavičkách, ale to nie je nutné pre pochopenie. Skôr to je kontraproduktívne.
segenica
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa segenica »

podla mna,este sa ona nebozkavala a nevie ako na to...

alle tak,skus sa jej spytat,ze co sa dejee...
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

schmatni ju a narvi to do nej. :smt079
Axelik.m
Star
Star

Príspevok od používateľa Axelik.m »

zelovoc napísal:schmatni ju a narvi to do nej. :smt079
oni este hovoria len o puse :lol:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Axelik.m napísal:oni este hovoria len o puse :lol:
jaj, tak potom narvi ten jazyk do nej! :smt079 ale musis ju mat tak schmatenu aby nemohla ani hlavou uhnut.
eagle_owl
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa eagle_owl »

mame 17 rokov... pardon zabudol som dodat

a tak ono by som sa to ani nepytal, len ona mi na otazku ci sa chce olizovat vzdy povedala, ze teraz nie... tak si predstavte v akej som teraz situacii...
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

eagle_owl napísal:mame 17 rokov... pardon zabudol som dodat

a tak ono by som sa to ani nepytal, len ona mi na otazku ci sa chce olizovat vzdy povedala, ze teraz nie... tak si predstavte v akej som teraz situacii...
No ak si sa jej to takto spýtal, tak už sa ani veľmi nečudujem, že sa nechce... :roll:
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

Skus jej povedat:Zlatko ? Nechcela by si skusit aj jazyckovu ?(nehovor oliz to znie na pi*u:D) Nechces to skusit?Samozrejme nechcem aby si to robila iba kvoli mne.(vsetko milim tonom)

a uvidis ako odpovie.
T3RM1X
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa T3RM1X »

alebo sa na nu vyser. Aj tak drogy, alkohol a zeny nicia zivot iba to pi*uje atd:):)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Risko napísal:Skus jej povedat:Zlatko ? Nechcela by si skusit aj jazyckovu ?(nehovor oliz to znie na pi*u:D) Nechces to skusit?Samozrejme nechcem aby si to robila iba kvoli mne.
Hej, urob to aj kvoli ludom na hojku.
Napísať odpoveď