Uz 5 mesiacov a ziadny francuzak
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Pantinela zvacsa s Tebou suhlasim ale...k tomu veku, intimnosti neznosti patria do kazdeho vztahu, otazkou je skor, ci vztah patri do kazdeho veku, ked uz si to takto nacala. Cize "vztah" v 13-14 rokoch ako vztah neratam, preto mi tam absencia intimnosti pride normalna. Ale ked je clovek starsi tak vztah je aj prave o tom.
turtlakovo "dostavanie sa na dalsi level" som skor pochopil tak, ze je normalne cca ahoj-rande-pusa-sex, cize levelovanie ako postupovanie vo vztahu.
turtlakovo "dostavanie sa na dalsi level" som skor pochopil tak, ze je normalne cca ahoj-rande-pusa-sex, cize levelovanie ako postupovanie vo vztahu.
-
Hotwire
Addict
joj ta nech s nou ide do dielne a mu ten francuzak ukaze je tam toho...Pantinela napísal:Máš pravdu, zle som sa vyjadrila, bolo to myslené tak, že to dievča jednoducho ešte nemusí byť psychicky pripravené na niečo také ako je "francuzák", nech má už hocikoľko rokov, pričom niekto iný to môže brať ako tú najnormálnejšiu samozrejmosť.
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Nuž, aj tak sa dá k tomu postaviť. Otázne je na čo myslel, keď si dané dievča "narážal" niekde v klube/či_kde_ju_zbalilPantinela napísal:Prepáč, ale to o tomto ty vidíš vzťah? Stále sa dostávať na "vyšší level?" Samozrejme, že nežnosti a intímnosti do vzťahu patria, ale nie v každom veku.
No podľa mňa päť mesiacov spolu JE už nejaká ta doba, aby to nebolo je cmuk na pery.
Buď jej to "nejak zázračne" prekáža, alebo si Ťa drží od tela.
Asi spomínaný rozhovor by padol vhod.
Ale predtým vyskúšaj napr. nejaký menší "francuzák" párkrát na nejakej časti jej tela, napr. na krku, prípadne pri ňom skús pomaly prejsť k jej ústam.
Alebo vyskúšaj dlhotrvajúci bozk (len bozk, žiadny "francuzák") na jej ústa. Až ona vydrží, to je dobré znamenie.
Mne toto jej správanie pripomína, ako keby pokukovala po niekom z jej okolia a na Teba sa nechcela viazať/nechce aby Vás takto videli. Teda čaká na svoju príležitosť a s Tebou je len aby nebola dovtedy sama (nejeden prípad na fóre bol, kde "frajerka toto, frajerka tamto, a zrazu chodí s mojím nalepším kamarátom! mám byť naštvaný na kamaráta či na frajerku" a variácie toho).
Ospravedlňujem sa za svoju paranoidnosť.
-
SmrtiKridlo
Medium Expert
nazvat si to mozes ako chces samozrejme, ale neda sa popriet, ze kazdy vztah ma svoj zivotny cyklus. ked sa niekto zabrzdi uz pri jednom bozku, tak sotva moze ratat s niecim viac a uz velmi sotva moze hladiet do buducnosti a uz absolutne minimalne by mohol uvazovat napriklad nad dalekou buducnostou. nemyslel som tym len sex. myslel som tym vseobecne posunut sa dalej. je uplne jedno, kto to ako nazyva. navyse vek som zatial nikde nevidel (mozno prehliadol). ak ty vidis vztah inak ako ja, tak je to samozrejme tvoj nazor do ktoreho sa ti vrtat nemozem a ani nechcem. ja si vsak myslim, ze ked nevie jeden par vyriesit takyto problem za 5 mesiacov, tak nieco vazne z toho asi sotva moze vzniknut ak nezacnu medzi sebou komunikovat. a to ze do vztahu patria neznosti a vsetko okolo toho je podla mna prirodzene (kedze nie je urceny vek, uvazujem vseobecne).Pantinela napísal:Prepáč, ale to o tomto ty vidíš vzťah? Stále sa dostávať na "vyšší level?" Samozrejme, že nežnosti a intímnosti do vzťahu patria, ale nie v každom veku.
Hm... skrátene:
Fakt, že niečo takéto riešiš cez diskusné fórum, prakticky s cudzími ľudmi, Ťa stavia do nepriaznivej situácie. Nevieš si rady s takými drobnosťami ako je bozk...
Tak schválne... čo si myslíš, že s tým urobíš? Nič. Ak ju tak strašne ľúbiš, tak o čo Ti ide? Ľúbte sa ďaľej a ak vám to pôjde ako treba, tak to príde samo. Mne totižto skôr príde, že Ťa štve že sa Ti "čudujú kamaráti". Chodíš s ňou, alebo s kamarátmi? Ak majú Tvoji kamaráti rozhodovať o Tvojom súkromnom živote, tak Ťa čaká hodne blbý život.
Nerieš veci, ktoré sa riešia samy. Aby som to nejako doplnil... ak tak hrozne niečo riešiť chceš, tak to rieš s ňou. Ak budeš tlačiť na pílu, poserieš si vzťah... Dúfam, že som Tvoju otázku zodpovedal dostatočne. Beriem na vedomie, že to možno nie je v rukavičkách, ale to nie je nutné pre pochopenie. Skôr to je kontraproduktívne.
Fakt, že niečo takéto riešiš cez diskusné fórum, prakticky s cudzími ľudmi, Ťa stavia do nepriaznivej situácie. Nevieš si rady s takými drobnosťami ako je bozk...
Tak schválne... čo si myslíš, že s tým urobíš? Nič. Ak ju tak strašne ľúbiš, tak o čo Ti ide? Ľúbte sa ďaľej a ak vám to pôjde ako treba, tak to príde samo. Mne totižto skôr príde, že Ťa štve že sa Ti "čudujú kamaráti". Chodíš s ňou, alebo s kamarátmi? Ak majú Tvoji kamaráti rozhodovať o Tvojom súkromnom živote, tak Ťa čaká hodne blbý život.
Nerieš veci, ktoré sa riešia samy. Aby som to nejako doplnil... ak tak hrozne niečo riešiť chceš, tak to rieš s ňou. Ak budeš tlačiť na pílu, poserieš si vzťah... Dúfam, že som Tvoju otázku zodpovedal dostatočne. Beriem na vedomie, že to možno nie je v rukavičkách, ale to nie je nutné pre pochopenie. Skôr to je kontraproduktívne.