co to znamena?

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
valo
Zablokovaný
Zablokovaný

co to znamena?

Príspevok od používateľa valo »

http://www.zive.sk/Bleskovky/Towercom-p ... fault.aspx

-na net sa da pripojit aj cez satelit a bo ako
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

ano internet cez satelit...avsak neuveritelne ceny a mala rychlost...chcem vediet kto v dnesnej dobe toto vyuzije,je to mozno riesenie pre bohatych ludi byvajucich niekde v strede lesa alebo v horach... :roll:
blob
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa blob »

Najväčší problém s internetom v našich zemepisných šírkach a dĺžkach je ten, že na tom všetci chcú nehorázne ryžovať... aj ten blbý wireless by mal mať acces pointy s dosahom niekoľko km a priepustnosťou oveľa vyššou než sa nám momentálne môže snívať.

Najkrajšie to je vidieť na telefonovaní... prenos hlasu je datovo pomerne náročný, no stále menej ako prenos videa... pri troške jednoduchej aritmetiky, čo sa mi teraz exaktne nechce riešiť by sme sa dopočítali, že na jeden videohovor vychádza cca 5-10 ľudí (podľa kvality obrazu a zvuku... možno aj viac...) s audiohovorom (a to nezabúdajme, že okrem videa treba pripočítať aj prenášaý zvuk).
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

blob napísal:Najväčší problém s internetom v našich zemepisných šírkach a dĺžkach je ten, že na tom všetci chcú nehorázne ryžovať... aj ten blbý wireless by mal mať acces pointy s dosahom niekoľko km a priepustnosťou oveľa vyššou než sa nám momentálne môže snívať.

Najkrajšie to je vidieť na telefonovaní... prenos hlasu je datovo pomerne náročný, no stále menej ako prenos videa... pri troške jednoduchej aritmetiky, čo sa mi teraz exaktne nechce riešiť by sme sa dopočítali, že na jeden videohovor vychádza cca 5-10 ľudí (podľa kvality obrazu a zvuku... možno aj viac...) s audiohovorom (a to nezabúdajme, že okrem videa treba pripočítať aj prenášaý zvuk).
a co tym chcel autor povedat? lebo ja sa nechytam :)

edit: tiez pravda. ale je to asi tema do druheho vlakna, kedze autor sa pyta na nieco ine :D ale mas pravdu, to je fakt :)
blob
Amateur
Amateur

Že pre pripojenie na net sa dá použiť kde-čo, akurát dostupnosť a kvalita tej-ktorej služby u nás nie je bohvie čo.
Na telefónnych hovoroch som poukazoval na to, že sa u nás siete veľmi pomaly obnovujú.
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

jedno obrovske - pre tento typ pripojenia... ma to len download a musi sa riesit externy upload.. alebo pouzitie drahych zariadeny na upstream.. pretoze net by nesiel bez uploadu ..
blob
Amateur
Amateur

Sphinx:
Tak ale... ako to je len možné? Ja som si myslel, že každý druhý Slovák má na záhrade svoj súkromný sputnik, alebo sojuz... Tak nič, zase vedľa... :D
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Sphinx... jo, také niečo mal jeden známy.. ale toto riešenie podľa linku, ktorý som pastol vyššie, má aj upload.. síce len 128, ale má..

:)
Napísať odpoveď