fake baterky
fake baterky
zdravim kupil som nedavno samsung omnia a teraz som si objednal k nemu dve nahradne baterky z ebayu za par dolacov viem ze nie su original to je mi jasne tak sa chcem spytat ci sa nemoze nieco stat ked ich dam do omnie napriklad ci sa pri maximalnom vytazeni nemozu prehriat pripadne vybuchnut, nechcel by som koli nim prist o omniu dik za rady
mike146
mike146
-
yamahaMiso
Star
neriskoval by som to, do takeho draheho zariadenia kupovat taketo baterky.Ja mam takuto fake baterku v jednej nokii, nafukla sa troska, drzi asi 15 minut, vyzera to ako original nokiacka baterka ale je to china fake.No vsak skusis, uvidis, ale radsej by som do takej hodnotnej veci fake baterku nedaval...
-
luto
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Neoriginal baterie su vhodne akurat tak do starych telefonov ( 2 roky a viac ). Su aj spolahlive produkty z ciny, malo reklamacii, ale neda sa verit tym kapacitam. Su oznacovane Q10 aj Q20 a tam su tolerancie +-20%, takze bateria s kapacitou 1200mAh, moze byt v skutocnosti to iste ako ked na original baterii je napisane 960mAh.
Ich zivotnost je taktiez v rozmezi od 8 - 12 mesiacov, potom nevydrzia ani jeden den.
Najhorsie na tom je to, ze je na ne zaruka len 12 mesiacov, ako na spotrebny material a z toho len prvych 6 mesiacov na kapacitu.
Podla mna trosku drahy telefon na taku obycajnu bateriu. Ja ako predajca by som ti to asi rychlo vyhovoril a vlastne do novych a drahych telefonov neoriginal baterie ani neobjednavam.
Ich zivotnost je taktiez v rozmezi od 8 - 12 mesiacov, potom nevydrzia ani jeden den.
Najhorsie na tom je to, ze je na ne zaruka len 12 mesiacov, ako na spotrebny material a z toho len prvych 6 mesiacov na kapacitu.
Podla mna trosku drahy telefon na taku obycajnu bateriu. Ja ako predajca by som ti to asi rychlo vyhovoril a vlastne do novych a drahych telefonov neoriginal baterie ani neobjednavam.
-
qwerty-xyz
no ved ked to nezvladne tak si to precitame v novom case nie? ze omnia buchla uzivatelovi v rukach. este sa to mozno natiahne na teroristicku aktivitu, doplni o pripady vybuchujucich baterii za minule roky a dvojstranka v strede je cela plna.ob3l1x napísal:mam omniu a musim tiez povedat ze fake by som tam asi nedal uz len preto ze pri surfovani sa telefon hodne zahrieva a nemozes vediet ci to ta baterka zvladne a co sa s nou stane ...
-
Edward88
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Fake baterky nielen Omnia
Na www.sciphone.cz som čítal, že do tých fake Iphone telefónov čo sa predávajú ako i68, i9 sú tiež pekne šmejdové batérie! Majú deklarovanú kapacitu 1200 mAh, ale jeden týpek to tam meral a údajne mu vyšlo 420 mAh. To je slušný odrb. Aj na www.i9problematika.wbl.sk sa o tom dosť píše.