fake baterky

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
mike146
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

fake baterky

Príspevok od používateľa mike146 »

zdravim kupil som nedavno samsung omnia a teraz som si objednal k nemu dve nahradne baterky z ebayu za par dolacov viem ze nie su original to je mi jasne tak sa chcem spytat ci sa nemoze nieco stat ked ich dam do omnie napriklad ci sa pri maximalnom vytazeni nemozu prehriat pripadne vybuchnut, nechcel by som koli nim prist o omniu dik za rady
mike146
yamahaMiso
Star
Star

Príspevok od používateľa yamahaMiso »

neriskoval by som to, do takeho draheho zariadenia kupovat taketo baterky.Ja mam takuto fake baterku v jednej nokii, nafukla sa troska, drzi asi 15 minut, vyzera to ako original nokiacka baterka ale je to china fake.No vsak skusis, uvidis, ale radsej by som do takej hodnotnej veci fake baterku nedaval...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

precitaj si feedback u sellera nie ? A zistis ci ludia nadavaju alebo su spokojni.
mike146
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mike146 »

njn su tam same pluska ze vsetko v poriadku a tak ale nejak tomu neverim :?
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

ako bolo povedane, k takemu zariadeniu uz by som troska zainvestoval. musis to brat tak, ze sice si za to dal omnoho menej ako original, ale o par mesiacov vydrzia tak 1 SMS alebo sa ti roztecu? dakujem, neprosim
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

mam omniu a musim tiez povedat ze fake by som tam asi nedal uz len preto ze pri surfovani sa telefon hodne zahrieva a nemozes vediet ci to ta baterka zvladne a co sa s nou stane ...
luto
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa luto »

Neoriginal baterie su vhodne akurat tak do starych telefonov ( 2 roky a viac ). Su aj spolahlive produkty z ciny, malo reklamacii, ale neda sa verit tym kapacitam. Su oznacovane Q10 aj Q20 a tam su tolerancie +-20%, takze bateria s kapacitou 1200mAh, moze byt v skutocnosti to iste ako ked na original baterii je napisane 960mAh.
Ich zivotnost je taktiez v rozmezi od 8 - 12 mesiacov, potom nevydrzia ani jeden den.
Najhorsie na tom je to, ze je na ne zaruka len 12 mesiacov, ako na spotrebny material a z toho len prvych 6 mesiacov na kapacitu.
Podla mna trosku drahy telefon na taku obycajnu bateriu. Ja ako predajca by som ti to asi rychlo vyhovoril a vlastne do novych a drahych telefonov neoriginal baterie ani neobjednavam. :D
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

ob3l1x napísal:mam omniu a musim tiez povedat ze fake by som tam asi nedal uz len preto ze pri surfovani sa telefon hodne zahrieva a nemozes vediet ci to ta baterka zvladne a co sa s nou stane ...
no ved ked to nezvladne tak si to precitame v novom case nie? ze omnia buchla uzivatelovi v rukach. este sa to mozno natiahne na teroristicku aktivitu, doplni o pripady vybuchujucich baterii za minule roky a dvojstranka v strede je cela plna. 8) K teme, Na jaku rit kupovat neoriginalnu bateriu? ked sa daco doserie nemas sa komu postazovat ani.
Edward88
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Fake baterky nielen Omnia

Príspevok od používateľa Edward88 »

Na www.sciphone.cz som čítal, že do tých fake Iphone telefónov čo sa predávajú ako i68, i9 sú tiež pekne šmejdové batérie! Majú deklarovanú kapacitu 1200 mAh, ale jeden týpek to tam meral a údajne mu vyšlo 420 mAh. To je slušný odrb. Aj na www.i9problematika.wbl.sk sa o tom dosť píše.
Napísať odpoveď