Jaj sorry, ono to bude tym, ze ja tie notifikacie uz podvedome ignorujem
Ale Sharkov sposob by mal fungovat, dakujem
Holubar: ospravedlnujem sa za pisanie blbosti, fakt som si myslel, ze to funguje.
Toy M@ch!n3 napísal:Holubar: ako na to v opere mas v prilohe, vyberes dola dresar napriklad "C:\Program Files (x86)\Opera\js" a tam das ten subor, malo by to ist
A jak čo mám da´t do toho pričinku čo spomínaš? Keď kliknem na tej stránke na Install, tak mi vyhodí ten script vypísaný. A ja netuším čo s ním urobiť.
//už som na to prišiel. Normálne súbor, uloźiť ako a potom to už len vložiť tam kde kcem. ďakujem.
Toy M@ch!n3 napísal:Holubar: ako na to v opere mas v prilohe, vyberes dola dresar napriklad "C:\Program Files (x86)\Opera\js" a tam das ten subor, malo by to ist
funguje to aj v opere 10.00 alpha? lebo mam pocti ze ani nie
No, tak som sa nechal nahovorit aj ja... Michal Mucha . Su tam dvaja, neviem ako sa tam ten s fotkou cudnou zobral. Ja som zatial ten bez fotky, coskoro napravim.
na prestiz a respekt a dostavas to za koncenie levelov vsetkych na nejaky level...ked dokoncis vsetky tri na level3 dostanes special loot, dost sa zidu tie veci....akurat ze dokym urobis tie vyssie ranky ako consigliere tak prides o nervy lebo tam potrebujes untraceable phone asi 33, a proste zistis, ked tam dojdes
mne trvalo 82 levelov, kym som si uvedomil aka to je blbost. Sak je to furt o tom istom, stale na teba niekto utoci, ty na niekoho utocis a pri tych poctoch hracov to je ako hadzat hrach na stenu, lebo proste nic tym nedosahujes len vyssie levely a dalsie sprostosti do zbierky, cele to ide niekam donekonecna, no proste o nicom
Dá sa nejak spraviť, aby sa moje príspevky nezobrazovali na cudzej nástenke? Pridal som si nechtiac jednu učiteľku, tá priateľstvo schválila, rušiť ho veľmi nechcem, nech si o mne niečo nepomyslí.. proste nech sme priatelia, ale moje veci pred ňou ostanú skryté.. A ešte jedna otázka, mám Chrome, GreaseMonkey zrejme nepôjde, ako teda blokovať kvízy? dosť ma otravujú..