Ako začať rozhovor s babou

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
_underline_
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok

Ako začať rozhovor s babou

Príspevok od používateľa _underline_ »

Našiel som si peknú babu na nete, chcem sa s nou zoznamiť ale problem je v tom neviem ako začať neviem čo jej mam na začiatok napísať :?: :?: :?:
Marosc
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marosc »

Ja by som začal asi pozdravom. A potom asi niečim takým ako sa má alebo niečo také.
Axelik.m
Star
Star

Re: Ako začať rozhovor s babou

Príspevok od používateľa Axelik.m »

_underline_ napísal:Našiel som si peknú babu na nete, chcem sa s nou zoznamiť ale problem je v tom neviem ako začať neviem čo jej mam na začiatok napísať :?: :?: :?:
este mi povec ze pokec a lehnem xD
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

aby si nebol velmi okaty skus napisat nieco o nejakej fotke obrazku co ma v albume, trochu to rozviest a potom sa len opytat ako sa ma...
winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winni »

eghm onooo najskor pozdrav to je predsa zaklad, a ptm sa jej predstav, ak je s okolia spitaj sa jej ci sa nezname nahodou, skus nenadavat byt celkom mily.. ako druhu otazku (pokec? :D) kladiem "ako sa mas?" lebo od nej sa odvija dalsi rozhovor, ked odpovie ze blbo tak sa jej ani neskusaj pytat ze preco sa ma blbo, nepoznas ju natolko aby sa ti zverovala so svojimi problemami... ak povie ze super mozes sa spitat na dovod.. ale to je kazdeho vec, vlastne by si sa to mal naucit sam ;-) ja som toho nazoru ze omnoho viac ti da ked sa nieco naucis sam ako ked ti to niekdo ukaze...
cize navrhujem najskor si vytipovat niekoho ineho na "skusku" a potom naostro.. ono ti staci mozno len jedno oslovenie taketo...
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

v dnesnom pretechnizovanom svete akosi ludia najma mladsej generacie stracaju instinktivne pudy. Dokonca az natolko, ze maju problem s komunikaciou este aj vo virtualite.. Povinne na par mesiacov vypnut net, zhrabnut mobily, vypustit niekam na pokojny vidiek, kde z vydobytkov modernej doby poznaju max. elektrinu, plyn a STV1.

Ked zacnes rozhovor tak co potom? Napises jej "pockaj, spytam sa niekoho, co ti mam napisat"?
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

napis jej cosi mile...hlavne nech je to zrozumitelne

aHoJ koCicQa tHAaa jA bY sOM sA XcEL s tEbOou zoZnaMiCQoWaT XIxi

ide to do sraciek :? ...budu este niekedy decka normalne?
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

no ono treba aj asi vedieť čo napísať lebo sa môže stať že niekomu tam napíšeš pozdravíš a on ani neodzdraví a nenadviaže ďalej komunikáciu...
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

A to je velmi dolezite.. nenadviazanim "komunikacie" na pokeci (alebo vseobecne online), klesa tvoje postavenie v spolocenskom rebricku = si TOTALNA NULA.

Preto nezabudajte byt vzdy cool a zaujat prvou vetou, je velmi dolezite, co si o vas myslia ludia, ktori vas absolutne nepoznaju a z 90% ani nespoznaju. Von samozrejme nevychadzajte! Ohrozili by ste tym svoju anonymitu a tiez dali najavo ze vlastne zdaleka nie ste taki frajeri ako na nete.

Prevzate z prirucky mladych svistov: "Ako prezit na divokom internete"
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

By vypli pokec, tak aj porodnost klesne..
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Napíš "Wanna have sex?"

:roll:
necris
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa necris »

začni slovom Ahoj a následne... chcem ťa dnes večer tr*kať. by si sa divil, ale ono to zaberá!
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

necris napísal:začni slovom Ahoj a následne... chcem ťa dnes večer tr*kať. by si sa divil, ale ono to zaberá!
Áno, zaberá - no otázne je že na koho? A následne sa naskytuje otázka: čo mám v úmysle (v dlhodobejšom, nie na najbližších 24 hodín) s takou čo sa tomuto osloveniu priam zaraduje?
JanJanuska
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JanJanuska »

KoCi napísal:A to je velmi dolezite.. nenadviazanim "komunikacie" na pokeci (alebo vseobecne online), klesa tvoje postavenie v spolocenskom rebricku = si TOTALNA NULA.

Preto nezabudajte byt vzdy cool a zaujat prvou vetou, je velmi dolezite, co si o vas myslia ludia, ktori vas absolutne nepoznaju a z 90% ani nespoznaju. Von samozrejme nevychadzajte! Ohrozili by ste tym svoju anonymitu a tiez dali najavo ze vlastne zdaleka nie ste taki frajeri ako na nete.

Prevzate z prirucky mladych svistov: "Ako prezit na divokom internete"
uz som ti chcel dat k-... a potom som to docital dokonca :-D
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

_underline_ napísal:Našiel som si peknú babu na nete, chcem sa s nou zoznamiť ale problem je v tom neviem ako začať neviem čo jej mam na začiatok napísať :?: :?: :?:
To si hladal v nejakom katalógu, alebo čo? Takéto otázky nemám rád, veď ty vieš ako ste sa našli, ty vieš čo ťa o nej zaujíma prípadne čo je vhodné jej povedať zo svojho života. Buď sám sebou, a ak to nevýjde tak si nájdi inú, určite ich tam bude ešte dosť
ja to nebyl
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa ja to nebyl »

necris napísal:začni slovom Ahoj a následne... chcem ťa dnes večer tr*kať. by si sa divil, ale ono to zaberá!
tak toto zabera kazdopadne ked nic ine aspom ta nebude ignorovat ale nadati do ... :) a mas po probleme nadviazana konverzacia :D
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

raz pri spoločnej debate s kolegyňami som sa dozvedel, že neznášajú ak ich chlap osloví otázkou: "ako sa máš?" Vraj je to začiatok toho, že chlap dokopy nemá/nevie čo povedať a tým pádom sa im chtiac-nechtiac začne zdať nudný a tuctový.

Po tej debate som sa radšej začal vyhýbať nadväzovaniu kontaktov práve touto vetou. Skôr by som, ako už napísal kolega vyššie, sa spýtal na nejakú jej fotku v albume (v prípade ak ide o pokec alebo iný chat kde sú fotky).
quancej
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quancej »

otazka "ako sa mas?" mi pride vhodna iba od znamej osoby s ktorou som sa dlhsie nevidel. na zoznamovanie je odporucana veta :"dnes je ale pekne" :P
DejmiJohn
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DejmiJohn »

Ja som ju dnes začal - ,,meškáš 10 minút,, :lol: A celkom vpohodičke :)
Tomáško
Star
Star

Príspevok od používateľa Tomáško »

OMG to vobec nevies ako zacat rozhovor si ko**t alebo cosi??
NAsiel si si peknu babu na nete omg:D:D
typujem ze mas 11 rokou a ked si taky debil aj tak ta chciet nebude..... :lol: :D
Napísať odpoveď