Ako začať rozhovor s babou
-
_underline_
Novice
Ako začať rozhovor s babou
Našiel som si peknú babu na nete, chcem sa s nou zoznamiť ale problem je v tom neviem ako začať neviem čo jej mam na začiatok napísať

Re: Ako začať rozhovor s babou
este mi povec ze pokec a lehnem xD_underline_ napísal:Našiel som si peknú babu na nete, chcem sa s nou zoznamiť ale problem je v tom neviem ako začať neviem čo jej mam na začiatok napísať![]()
![]()
-
winni
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
eghm onooo najskor pozdrav to je predsa zaklad, a ptm sa jej predstav, ak je s okolia spitaj sa jej ci sa nezname nahodou, skus nenadavat byt celkom mily.. ako druhu otazku (pokec?
) kladiem "ako sa mas?" lebo od nej sa odvija dalsi rozhovor, ked odpovie ze blbo tak sa jej ani neskusaj pytat ze preco sa ma blbo, nepoznas ju natolko aby sa ti zverovala so svojimi problemami... ak povie ze super mozes sa spitat na dovod.. ale to je kazdeho vec, vlastne by si sa to mal naucit sam
ja som toho nazoru ze omnoho viac ti da ked sa nieco naucis sam ako ked ti to niekdo ukaze...
cize navrhujem najskor si vytipovat niekoho ineho na "skusku" a potom naostro.. ono ti staci mozno len jedno oslovenie taketo...
cize navrhujem najskor si vytipovat niekoho ineho na "skusku" a potom naostro.. ono ti staci mozno len jedno oslovenie taketo...
v dnesnom pretechnizovanom svete akosi ludia najma mladsej generacie stracaju instinktivne pudy. Dokonca az natolko, ze maju problem s komunikaciou este aj vo virtualite.. Povinne na par mesiacov vypnut net, zhrabnut mobily, vypustit niekam na pokojny vidiek, kde z vydobytkov modernej doby poznaju max. elektrinu, plyn a STV1.
Ked zacnes rozhovor tak co potom? Napises jej "pockaj, spytam sa niekoho, co ti mam napisat"?
Ked zacnes rozhovor tak co potom? Napises jej "pockaj, spytam sa niekoho, co ti mam napisat"?
A to je velmi dolezite.. nenadviazanim "komunikacie" na pokeci (alebo vseobecne online), klesa tvoje postavenie v spolocenskom rebricku = si TOTALNA NULA.
Preto nezabudajte byt vzdy cool a zaujat prvou vetou, je velmi dolezite, co si o vas myslia ludia, ktori vas absolutne nepoznaju a z 90% ani nespoznaju. Von samozrejme nevychadzajte! Ohrozili by ste tym svoju anonymitu a tiez dali najavo ze vlastne zdaleka nie ste taki frajeri ako na nete.
Prevzate z prirucky mladych svistov: "Ako prezit na divokom internete"
Preto nezabudajte byt vzdy cool a zaujat prvou vetou, je velmi dolezite, co si o vas myslia ludia, ktori vas absolutne nepoznaju a z 90% ani nespoznaju. Von samozrejme nevychadzajte! Ohrozili by ste tym svoju anonymitu a tiez dali najavo ze vlastne zdaleka nie ste taki frajeri ako na nete.
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
JanJanuska
Medium Expert
uz som ti chcel dat k-... a potom som to docital dokoncaKoCi napísal:A to je velmi dolezite.. nenadviazanim "komunikacie" na pokeci (alebo vseobecne online), klesa tvoje postavenie v spolocenskom rebricku = si TOTALNA NULA.
-
audiotrack
VIP
To si hladal v nejakom katalógu, alebo čo? Takéto otázky nemám rád, veď ty vieš ako ste sa našli, ty vieš čo ťa o nej zaujíma prípadne čo je vhodné jej povedať zo svojho života. Buď sám sebou, a ak to nevýjde tak si nájdi inú, určite ich tam bude ešte dosť_underline_ napísal:Našiel som si peknú babu na nete, chcem sa s nou zoznamiť ale problem je v tom neviem ako začať neviem čo jej mam na začiatok napísať![]()
![]()
-
ja to nebyl
Medium Expert
raz pri spoločnej debate s kolegyňami som sa dozvedel, že neznášajú ak ich chlap osloví otázkou: "ako sa máš?" Vraj je to začiatok toho, že chlap dokopy nemá/nevie čo povedať a tým pádom sa im chtiac-nechtiac začne zdať nudný a tuctový.
Po tej debate som sa radšej začal vyhýbať nadväzovaniu kontaktov práve touto vetou. Skôr by som, ako už napísal kolega vyššie, sa spýtal na nejakú jej fotku v albume (v prípade ak ide o pokec alebo iný chat kde sú fotky).
Po tej debate som sa radšej začal vyhýbať nadväzovaniu kontaktov práve touto vetou. Skôr by som, ako už napísal kolega vyššie, sa spýtal na nejakú jej fotku v albume (v prípade ak ide o pokec alebo iný chat kde sú fotky).
OMG to vobec nevies ako zacat rozhovor si ko**t alebo cosi??_underline_ napísal:Našiel som si peknú babu na nete, chcem sa s nou zoznamiť ale problem je v tom neviem ako začať neviem čo jej mam na začiatok napísať![]()
![]()
NAsiel si si peknu babu na nete omg:D:D
typujem ze mas 11 rokou a ked si taky debil aj tak ta chciet nebude.....