prelomenie WEP s backtrackom3

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
ST1GD3R
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ST1GD3R »

pacho hej v tom máš pravdu...... Hmm žeby to bola neaké fake sieť?? Ak niečo také existuje...
matko24
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa matko24 »

no o tom dosť pochybujem že nejaká fake, tuto v mojom okolí, a načo by to kto robil

asi nejaké nové supertajné šifrovanie :)

tak skúsim nejaké filtrované siete, to len musím vymáknuť keď tam niekto bude skopírovať jeho mac a potom si svoju zmeniť na jeho a frčím hej?
ST1GD3R
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ST1GD3R »

No ak tá sieť berie len určité mac adresi tak áno ak nie tak nemusíš meniť.
fesi
Novice
Novice

Príspevok od používateľa fesi »

Cafte mam problem..
kupil som si karticku a evidentne ma problem v back track ako 3 tak aj v 4 verzii..

ioctl: Input/output error hranata zatvorka :417:Illegal number: //
up: error fetching interface information: Device not found

Je to NETGEAR WAG511
mate niekto skusenosti s nou?
Dik za radu :cry:

Neviete mi tiez poradit co pouzit nieco co zobrazi skryte ssid?
refr0
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa refr0 »

caute , potreboval by som help s tym ci uz ma backtrack niaku podporu pre notebookovu wifinu iwl4965... hmm ?
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

to refr0 :: Tu mas forum ktore je zamerane ne wifi hacking tam ti urcite poradia http://airdump.cz/
matko24
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa matko24 »

takže sa mi to na niekoľký krát s týmy blbými číslami a písmenami podarilo, neviem ale prečo nie pred tým skúšal som to viec krát, skopíroval som ich bez bodkočiarok a nastavil DNS a pripojilo ma, len neskor napísalo že dve rovnaké ip v sieti a vyhodilo ma (alebo reštartli router lebo nebol chvíľu na dosah)
johnny-5
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa johnny-5 »

zdravim

chcel by som sa spytat od coho zavisi rychlost nabiehania dat ivs??

pretoze niekedy data idu rychlostou sekund co je docela brutal cakat 30000s, a napriklad naposledy ked som crackol wepko tak 40000ivs som mal do 5min?

pouzivam stale ten isty postup

a este otazka cislo 2
crackovat sa da len APcko kde je uz niekto prihlaseny, alebo aj prazdne APcko?
Rafi87
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Rafi87 »

čaw chalani,, do dvoch týždnov budem mať modem na usb ktorý má 500mW dosah 2km, a chcel by som tiež zistovať WEP lebo idem do zahraničia kde viem že je wifi ale na key, a chcel by som sa to naučiť už dopredu aby som nad tým nečumel jak puk,, viete mi LINUXáci poradiť? mám backTrack 3 na microSD a chcem sa spýtať že ked som vložil do usb klúč nenašlo a ani usb wifi Edimax obyčajný nie ten 500mW, ako to mám spraviť aby mi to našlo ten klúč a hlavne wifi klúč?

potrebujem vedieť či sa ten linux má normál nainštalovať do pc?
ako sa inštalujú ovládače softy? a
hlavne ako kodovať ten WEP =D

vopred dik za odpoved,,,

icq 487-905-918
skype kristian.h18
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Keby si aspon otvoil oci.. :arrow:
1.Na prvej stranke mas cely navod, tak neviem co tu riesis.
2.Linux sa neinstaluje, podla toho ci mas tzv. Live verziu, najnovsi BT4 stiahnes tu http://www.remote-exploit.org/backtrack_download.html
3.Odporucim nahodit verziu pre USB je to praktickejsie, no je to jedno..
4.Drivery na wifinu uz mas implantovane, nic netreba ti instalovat len zasunut wifinu a nastavit.
5.Vsetky otazky smerujuce k hackingu pis na http://forum.airdump.cz/
6.Good luck

:)
skener
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa skener »

Niketo tu kdesi pisal ak sa nepletiem aleb oto mozno ani nebolo tu.

Proste ze to ide lachsie tie siete riesit cez linux ako win a že je dobre mat nejaku life verziu proste linuxu na tom na USB cku pre pripad ze ides do takej siete nabootujes lin na notase z USB a valis.

Ja som sa chcel spýtat ci je to pravda ze z linu to ide lahsie a hlavne ze aky lin by som si na tieto uceli ako linuxacky skoro noob mal staihnut.
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jancuk »

skener napísal:Niketo tu kdesi pisal ak sa nepletiem aleb oto mozno ani nebolo tu.

Proste ze to ide lachsie tie siete riesit cez linux ako win a ~e je dobre mat nejaku life verziu proste linuxu na tom na USB cku pre pripad ze ides do takej siete nabootujes lin na notase z USB a valis.

Ja som sa chcel spýtat ci je to pravda ze z linu to ide lahsie a hlavne ze aky lin by som si na tieto uceli ako linuxacky skoro noob mal staihnut.
Skus pozriet tuna : http://airdump.cz/
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

skener napísal:Niketo tu kdesi pisal ak sa nepletiem aleb oto mozno ani nebolo tu.

Proste ze to ide lachsie tie siete riesit cez linux ako win a že je dobre mat nejaku life verziu proste linuxu na tom na USB cku pre pripad ze ides do takej siete nabootujes lin na notase z USB a valis.

Si robis SRANDU ?? prispevok nad tebou.... :roll:
skener
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa skener »

Andrew007 napísal:Si robis SRANDU ?? prispevok nad tebou.... :roll:
Sory ozaj to je presne ono ja som si myslele ze to tam bolo dalej tak som to tam hladal a ten posledny som uz nepozrel sory.

Pocuj a nevies mi poradit ze ktory ten lin co sa tika jednoduchosti na taketo veci a este life verziu na USB by som si mal dat a kde ho vziat ? V podsate staci aj ze ktory ja uz by som si ho hadam nasiel
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

skener napísal:Sory ozaj to je presne ono ja som si myslele ze to tam bolo dalej tak som to tam hladal a ten posledny som uz nepozrel sory.

Pocuj a nevies mi poradit ze ktory ten lin co sa tika jednoduchosti na taketo veci a este life verziu na USB by som si mal dat a kde ho vziat ? V podsate staci aj ze ktory ja uz by som si ho hadam nasiel
Priamy link na USB verziu final :wink:

http://www.remote-exploit.org/cgi-bin/f ... on=bt3-usb
aaaa
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa aaaa »

cafte "hackery" chcem sa len spytat ci je moznost v backtracku aj odsnifovat mac adresy od nepripojenej siete lebo ak ma nieto aj mac control tak sa nepripojim tak lachko. :) :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

aaaa: To je mozne cez Ethereal (zase ma nenapada na aky nazov premenovali tento program, takze neviem ako sa vola nova verzia programu). Len bol problem, ze ti skenoval uplne vsetko co slo vo vzduchu, ale po vhodnom nastaveni filtrov si dostal co si potreboval. Hlavne to chce lepsiu sietovku, nejaky ten Prism chipset a podobne...
Gadelat
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gadelat »

aaa: Nerozumiem o co ti presne ide. Potrebujes len zistit MAC adresy ktore su pripojene na nejake AP? V tom pripade to normalne airodump-ng v backtracku ukazuje.
hojko: Wireshark
aaaa
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa aaaa »

no stiahol som bt 4 tak to vyskusal a ten wireshran som raz skusal ale mal som zapnute torrenty a niak sa mi to nepacilo lebo bolo tam toho vela a aby somkazdu kolonku preklikaval a pozeral mac adresu tak to nie.. :?

//autoeditácia príspevku ( 24 Aug 2009, 13:42 )
Gadelat napísal:aaa: Nerozumiem o co ti presne ide. Potrebujes len zistit MAC adresy ktore su pripojene na nejake AP? V tom pripade to normalne airodump-ng v backtracku ukazuje.
hojko: Wireshark
gadelat diky v tom bactracku je to velmi jednoduche a priehladne
:oops:
no a este jedna otazka vidim ktore su pripojene a keby som chel vidiet ktore su povolene tak to je moc co?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

aaaa: To je logicke a len ko*ot bude sniffovat ked mu bezi nejake stahovanie, ICQ, mail, IRC a podobne. Vsetko to zastav a hned to bude o inom. Navyse mas tam ponuku filtra, mozes si vyclenit len niektory z portov, protokolov atd...
Napísať odpoveď