Spôsoby týrania
-
qwerty-xyz
-
punkerka115
Light Expert
-
->slavo<-
Addict
tak to vobec nebolo-=wolf=- napísal:tiez v druhej svetovej vojne (mozno aj v prvej) robili take ze tehotnu zenu znasilnili a potom jej rozparali brucho...vybrali embrio a napchalil jej to tam senom alebo blatom
ked uz tak znasilnovali zeny ktore samorejme oteotneli a ktore uz boli tehotne napr. ked uz mali pred porodom tak ich priviazali o strom . dobily lopatou a nehali ich vysat komarom dost kruta smrt .
-
Old Dirty Bastard
Guru
Re: Spôsoby tyrania počas ...
to s tou vodou robili aj židom v koncentrakoch a s tym bambusom zabijali aj tak, že človeka priviazali k lavičke bruchom dolu(drevena lavička v ktorej boli medzery) a pod tu lavičku posadili bambus, ten ich potom počas rastu prepichol križom cez brucho, pomala a kruta smrť...M4jk1:-) napísal:Takže neviem ako Vy ale čo sa týka takýchto vecí dosť ma to zaujíma.
Rád by som vedel spôsoby týrania napr (1,2 Svetova vojna , vojna vo Vietname atd ) abo čo robili so zajatcami ked ich chytili a podobne veci ktore s týmto súvisi .
čo tak viem ja tak japonci (niesom si istý) tak nepriateľom ostrihali vlasy dohola a nechali im kvapkat vodu na hlavu až kým sa z toho nezbláznili alebo bambus (dosť rýchlo rastie ) tak im vopchali do konečníka a potom mu to prepychlo čreva a ho to zabilo
a ešte hlavne píšte take nezvyčajné spôsoby alebo take čo sa moc o nich nehovori .
krutejšie je ked v stredoveku človeka vytiahli na lane hore na kluke a potom ho pomaly spustali na taky kovovy obrovsky ihlan(samozrejme ze ostra strana bola hore), no typnite si ako... cez kakač a hlbšie to išlo, niektorym to vyšlo až niekde pri krku..schw33k napísal:Co som ja o jednom pocul , co sa vyuzivalo , ako i v dobach davnejsich , tak i v svetovych vojnach to bol horiaci šerbeľ , človeka , ktoremu predtym stiahli nohavice retazmi upevnili na taky šerbeľ podobny zachodu , a proste zapalili mu misuvajca a rit v haji
-
Old Dirty Bastard
Guru
to je klasika, opalovat končatiny kyselinou, horakom, ...safan napísal:nooo...gestapo v druhej svetovej zvyklo opalovat nohy a trhat nechty...
praktizovali turci prevažne tento styl učenia...Vitalij napísal:potom bolo klasicke mucenie. ze kazdy ud tela pripevnili konovi do zaprahu a kone sa rozbehli 4 roznymi smermi. Stavalo sa ze cloveku to vyklbilo kosti ale neroztrhlo ho, tak sa niekedy narezavala koza.
hh, niečo podobne ako v Lecterovi, chlapika priviazal o stoličku, stoličku priviazal o povraz, rozrezal mu brucho a hodil ho z velkej vyskyaj so stolickou z budovy, lano bolo kratke a tak sa vo vzduchu naplo a stolicka sa zastavila trhnutim, lenže chlapikovi gravitacia vytrhala všetko čo mal v bruchu...Voodoo napísal:Alebo vikingovia sa raz pomstili jednému vrahovi, tak, že mu rozpárali brucho vybrali kúsok čreva a uviazali o strom, začali ho vodiť okolo stromu a sám si vyberal vnútronosti...
Ma ešte napadla tak teraz rozpalena žehlička...
Zaujalo...

- USA: Tvorcovia známeho programu Mythbusters si na vlastnej koži vyskúšali "humánne" techniky vypočúvania s pomocou vody a dospeli k prekvapujúcemu záveru - voda môže byť použitá na mučenie. Ani jeden z nich nevydržal dlhšie ako niekoľko desiatok minút.
(Jen bych doplnil: nešlo o waterboarding, ten je mnohonásobně horší. Editor)
http://videos.howstuffworks.com/discove ... -video.htm
Nedokazu pochopit jak vubec muze probihat celosvetova debata o tom jestli se da mucit vodou ...Vzdyt kapani ledove vody je vyhlaseny muceni stovky let a dokazovat, ze to JE MUCENI " mi pripada asi jako dokazovat, ze trava je zelena...
Byla by docela sranda chytit nekoho kdo tohle muceni obhajuje a trosku si s nim ve sklepe po Americku "pohrat" ... Bylo by urcite zajimavy sledovat k cemu vsemu by se byl ochoten priznat..: ))
-
aughostino
Medium Professional
waterboarding by som tiez nechcel zazit ani ako ten ktory je muceny a ani ako ten ktory to vykonava alebo sa iba tak pozera
musi to byt dost hnusny pocit ked vam zakryju hlavu uterakom alebo nejakou inou tkaninou ktora dobre saje vodu a zacnu vam na tvar liat vodu
minule to davali v telke a vraveli ze je to pocit podobny topeniu brrrr
Video
musi to byt dost hnusny pocit ked vam zakryju hlavu uterakom alebo nejakou inou tkaninou ktora dobre saje vodu a zacnu vam na tvar liat vodu
minule to davali v telke a vraveli ze je to pocit podobny topeniu brrrr
Video
ten diel som vydel a nevydržali to dlho nie kvoli tej vode ale kvoli tomu že začali dostavať do ruk a nôh ktore mali priviazane ukrutne krčeTomasito napísal:Zaujalo...God Bless America
- USA: Tvorcovia známeho programu Mythbusters si na vlastnej koži vyskúšali "humánne" techniky vypočúvania s pomocou vody a dospeli k prekvapujúcemu záveru - voda môže byť použitá na mučenie. Ani jeden z nich nevydržal dlhšie ako niekoľko desiatok minút.
(Jen bych doplnil: nešlo o waterboarding, ten je mnohonásobně horší. Editor)
http://videos.howstuffworks.com/discove ... -video.htm