Spôsoby týrania

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
kobalt
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kobalt »

Spojene temy "Kvapkanie na hlavu" a "Spôsoby tyrania počas ..."
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

No fuj,dnes som nabral odvahu a tie clanky o muceni precital vsetky.
JE to fakt fest humus. Zvlastne co ti cinania vsetko nevymyslia.
:aasmile19:
punkerka115
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa punkerka115 »

:cry: dost brutalne :( ..normalne neviem ci to v reali predstavit .. pomale a mucive tyranie..co moze byt horsie?? :never:
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

tiez v druhej svetovej vojne (mozno aj v prvej) robili take ze tehotnu zenu znasilnili a potom jej rozparali brucho...vybrali embrio a napchalil jej to tam senom alebo blatom :shock:
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

-=wolf=- napísal:tiez v druhej svetovej vojne (mozno aj v prvej) robili take ze tehotnu zenu znasilnili a potom jej rozparali brucho...vybrali embrio a napchalil jej to tam senom alebo blatom :shock:
tak to vobec nebolo :o
ked uz tak znasilnovali zeny ktore samorejme oteotneli a ktore uz boli tehotne napr. ked uz mali pred porodom tak ich priviazali o strom . dobily lopatou a nehali ich vysat komarom dost kruta smrt . :? :evil: nechcel by som. :(
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

tak toto robili mozno tak japonci a deje sa to aj dnes v sev. korey ale v europe urcite nie(cielene).
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Re: Spôsoby tyrania počas ...

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

M4jk1:-) napísal:Takže neviem ako Vy ale čo sa týka takýchto vecí dosť ma to zaujíma.
Rád by som vedel spôsoby týrania napr (1,2 Svetova vojna , vojna vo Vietname atd ) abo čo robili so zajatcami ked ich chytili a podobne veci ktore s týmto súvisi .
čo tak viem ja tak japonci (niesom si istý) tak nepriateľom ostrihali vlasy dohola a nechali im kvapkat vodu na hlavu až kým sa z toho nezbláznili alebo bambus (dosť rýchlo rastie ) tak im vopchali do konečníka a potom mu to prepychlo čreva a ho to zabilo
a ešte hlavne píšte take nezvyčajné spôsoby alebo take čo sa moc o nich nehovori .
to s tou vodou robili aj židom v koncentrakoch a s tym bambusom zabijali aj tak, že človeka priviazali k lavičke bruchom dolu(drevena lavička v ktorej boli medzery) a pod tu lavičku posadili bambus, ten ich potom počas rastu prepichol križom cez brucho, pomala a kruta smrť...

schw33k napísal:Co som ja o jednom pocul , co sa vyuzivalo , ako i v dobach davnejsich , tak i v svetovych vojnach to bol horiaci šerbeľ , človeka , ktoremu predtym stiahli nohavice retazmi upevnili na taky šerbeľ podobny zachodu , a proste zapalili mu misu :new18: vajca a rit v haji
krutejšie je ked v stredoveku človeka vytiahli na lane hore na kluke a potom ho pomaly spustali na taky kovovy obrovsky ihlan(samozrejme ze ostra strana bola hore), no typnite si ako... cez kakač a hlbšie to išlo, niektorym to vyšlo až niekde pri krku..
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

zelovoc a slavo: to by ste boli prekvapeny kto to robil :wink: nemci to robili slovanskym narodom...hovorila nam o tom profesorka dejaku
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

ale mi to pripada ze sem davate metody zabijania a ne mucenia :D
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

safan napísal:nooo...gestapo v druhej svetovej zvyklo opalovat nohy a trhat nechty...
to je klasika, opalovat končatiny kyselinou, horakom, ...

Vitalij napísal:potom bolo klasicke mucenie. ze kazdy ud tela pripevnili konovi do zaprahu a kone sa rozbehli 4 roznymi smermi. Stavalo sa ze cloveku to vyklbilo kosti ale neroztrhlo ho, tak sa niekedy narezavala koza.
praktizovali turci prevažne tento styl učenia...

Voodoo napísal:Alebo vikingovia sa raz pomstili jednému vrahovi, tak, že mu rozpárali brucho vybrali kúsok čreva a uviazali o strom, začali ho vodiť okolo stromu a sám si vyberal vnútronosti...
hh, niečo podobne ako v Lecterovi, chlapika priviazal o stoličku, stoličku priviazal o povraz, rozrezal mu brucho a hodil ho z velkej vyskyaj so stolickou z budovy, lano bolo kratke a tak sa vo vzduchu naplo a stolicka sa zastavila trhnutim, lenže chlapikovi gravitacia vytrhala všetko čo mal v bruchu...

Ma ešte napadla tak teraz rozpalena žehlička...
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Zaujalo...
  • USA: Tvorcovia známeho programu Mythbusters si na vlastnej koži vyskúšali "humánne" techniky vypočúvania s pomocou vody a dospeli k prekvapujúcemu záveru - voda môže byť použitá na mučenie. Ani jeden z nich nevydržal dlhšie ako niekoľko desiatok minút.

(Jen bych doplnil: nešlo o waterboarding, ten je mnohonásobně horší. Editor)

http://videos.howstuffworks.com/discove ... -video.htm
    Nedokazu pochopit jak vubec muze probihat celosvetova debata o tom jestli se da mucit vodou ...Vzdyt kapani ledove vody je vyhlaseny muceni stovky let a dokazovat, ze to JE MUCENI " mi pripada asi jako dokazovat, ze trava je zelena...
    Byla by docela sranda chytit nekoho kdo tohle muceni obhajuje a trosku si s nim ve sklepe po Americku "pohrat" ... Bylo by urcite zajimavy sledovat k cemu vsemu by se byl ochoten priznat..: ))
God Bless America :roll:
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

waterboarding by som tiez nechcel zazit ani ako ten ktory je muceny a ani ako ten ktory to vykonava alebo sa iba tak pozera

musi to byt dost hnusny pocit ked vam zakryju hlavu uterakom alebo nejakou inou tkaninou ktora dobre saje vodu a zacnu vam na tvar liat vodu

minule to davali v telke a vraveli ze je to pocit podobny topeniu brrrr

Video
marissa19
Novice
Novice

Príspevok od používateľa marissa19 »

videli ste film kanibalov 1 ..to bolo hrozne co tam robili ti ludia ...inac toto co je tu popisane je fakt hrozne ....normalne ze mi aj zle prislo ked som to citala ...
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

Tomasito napísal:Zaujalo...
  • USA: Tvorcovia známeho programu Mythbusters si na vlastnej koži vyskúšali "humánne" techniky vypočúvania s pomocou vody a dospeli k prekvapujúcemu záveru - voda môže byť použitá na mučenie. Ani jeden z nich nevydržal dlhšie ako niekoľko desiatok minút.

(Jen bych doplnil: nešlo o waterboarding, ten je mnohonásobně horší. Editor)

http://videos.howstuffworks.com/discove ... -video.htm
God Bless America :roll:
ten diel som vydel a nevydržali to dlho nie kvoli tej vode ale kvoli tomu že začali dostavať do ruk a nôh ktore mali priviazane ukrutne krče
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Lenze tie neprirodzene stahy svalov a nasledné krče boli zapricinené kvakajucou vodou a psychickym rozpolozenim...
Napísať odpoveď