Gyor

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Gyor

Príspevok od používateľa Tomasko »

Chodite do Gyoru?

pocul som, ze su tam vypredaje, co sa oplati kupit? resp. oplati sa tam ist?

Dakujem za info :)
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

jasne ze chodime !!
ja sa tam idem hlavne dobre najest . klobasky + alma
alebo specialita zvana : SUNKAS alebo GOMBAS !! kto nejedol prisiel o vela !!

k teme : vypradaje su skoro vsade nie len v GYORI :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Par rokov dozadu som chodil, ale uz nechodim. Je tam jeden super obchod, zasity v takom dvore, predavaju tam hip-hopove znacky a skaterske vecicky. A este potom jeden obchod CAT. Da sa tam nakupit celkom dobre, len netreba ist, ked je na Slovensku statny sviatok, inak koniec, nic nekupis. A treba davat pozor na chlapikov, co ti na ulici chcu zamenit cash lacnejsie. 99,9% su oje***. Ani si nevsimnes ako a prides o prachy a namiesto forintov dostanes papiere z novin. (stalo sa mi raz, hovorim zo skusenosti)
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

R1k1nko napísal:jasne ze chodime !!
ja sa tam idem hlavne dobre najest . klobasky + alma
alebo specialita zvana : SUNKAS alebo GOMBAS !! kto nejedol prisiel o vela !!

k teme : vypradaje su skoro vsade nie len v GYORI :)
teraz tam bola mamina znama, len ona ma uz 60 rokof skoro, ze ci tam budu aj dobre veci pre mna :D ako para hovoril hiphopove
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Akurat cekujem google aby som sa co-to dozvedel o tom kde/co je Gyor. Mapku som uz nasiel. :P Chlapci ale vazne o tomto pocujem prvy krat.
darebak
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa darebak »

Ja sa chystam do Gyoru v Stredu...kde najdem ten hip hopovy bochod?alebo lepsie povedane su tam nejake obchodne centra napriklad ako Polus?...A ceny oplati sa kupovat oblecenie lacnejsie ohodne?
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

darebak napísal:Ja sa chystam do Gyoru v Stredu...kde najdem ten hip hopovy bochod?alebo lepsie povedane su tam nejake obchodne centra napriklad ako Polus?...A ceny oplati sa kupovat oblecenie lacnejsie ohodne?
je tam nieco ako Polus, vola sa to ARKAD. oplati sa kupovat obleky (hned pri trhovisku smerom do historickeho centra je nakope niekolko obchodov s nazvom Lachman, maju tam obleky vynikajucej kvality na nase pomery velmi nizkej ceny (cca od 2500Sk). inak ako hovoril R1k1nko, oplati sa jedlo: na trhovisku domacu zeleninu a ine vyrobky od starych babiek, pripadne v roznych stankoch udeniny ako slanina, kde je takmer cista sunka, udena domaca sunka, proste genialne volaco a za uzasne nizke ceny. rozhodne odporucam :)
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Určite sa lepšie najem v Maďarsku ako na Slovensku, podobne je to aj s nakupovaním :wink:
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

V ARKAD mas velmi bohaty vyber oblecenia co tu nenajdes.Hlavne neni v kazdom znackovom obcode to iste.Oplati sa kupovat topanky.Potom NIKE ADIDAS PUMA a taketo znacky su tam nenormalne rozdieli v cene.Na slovensku Nike tenisky 2500 sk tam stali 1000 sk.A nezabudni na burger king :D
draco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa draco »

nechcem provokovat ale co sa tyka tych znackovych obchodov a cien, co som sa ja stretol s vecami z madarskych znackovych obchodov vratane tych z Gyoru, tak ta cena zodpovedala aj kvalite, nie vzdy je adidas ako adidas a nike ako nike aj ked to tak vyzera :roll:
SSemteXX
Guru
Guru

Momo46 napísal:V ARKAD mas velmi bohaty vyber oblecenia co tu nenajdes.Hlavne neni v kazdom znackovom obcode to iste.Oplati sa kupovat topanky.Potom NIKE ADIDAS PUMA a taketo znacky su tam nenormalne rozdieli v cene.Na slovensku Nike tenisky 2500 sk tam stali 1000 sk.A nezabudni na burger king :D
Však Slovensko na Maďarskú konkurenciu nebude mať nikdy,tie ceny a tá kvalita čo dostaneš v Maďarsku je o dosť lepšia než na Slovensku. :roll:

V Maďarsku som si kúpil Ed Hardy tričko za našich 139Eur,na Slovensku stáli 180Eur,takisto,topánky Converse za 280 Eur a u nás také topánky ani nedostať :wink: +prikladám screen,klasické Converse Cansas Topánky. :wink:
Prílohy
topankymoje.jpg
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lacijawa »

Ja chodím do Miskolca a tam su celkom dobré ceny čo nesmie chýbať v košíku je TORO RUDI u nás DOTS v madarsku to stojí 6 sk a tu 10. Alebo Nesquik 70 a tu okolo stovky. Určite sa oplatí ísť do Madarska aj kvôli benzínu či nafte.
SSemteXX
Guru
Guru

Ako,človek napíše čo si kúpil a dostane od rôznych ludí mínus karmu,toto možu byť len takí čo buď závidia alebo neviem... 8)

Jednoducho keď na to mám tak si to kúpim,a niesom ten otrepaný typ človeka,čo si nedá na seba,viem čo nosím a prečo to nosím,som dobrý v tom čom som,takže sa pls držte tých kariem.
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Hej, platenky za 300€... zobud sa. Pochopim ze tricko za 200€, ze ti to trocha je*e v hlave, ale tie boty...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Pockaj, 200 eciek za tricko? 20 pochopim ale sak ja za 200 eciek prezijem kua cely mesiac, to je sialenost vyhodit za jedno tricko...
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

Fabo napísal:Pockaj, 200 eciek za tricko? 20 pochopim ale sak ja za 200 eciek prezijem kua cely mesiac, to je sialenost vyhodit za jedno tricko...
co riesis ved to je ED HARDY...mas znacku!!!! jemine mne to tiez nejde do hlavy
SSemteXX
Guru
Guru

Keď sú na to peniaze prečo by som to nekúpil? Ed Hardy je predsa svetová značka.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

:slap: Za 200€ Si zijem jak pan alebo mam 6 leteniek po celej EU. Niekto za to kupi 1Tricko. OMG
Pochopim Kufrik/Tasku Samsonite, Pochpoim Kabelku u Zeny, Este dokazem pochopit pekne Boty, Sako, ale tricko??
Za to si v Reserved kupim 3kosele, nohavice, 2tricka, 2svetre. A tiez to je Znacka.
Hold.
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

Shark, fizz: to je o peniazoch a hodnotach. teraz ked ma, tak si to kupi aj ked by si mohol odlozit. ale ved to je jeho problem, ja mu potom poziciavat nebudem :D
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

fizz napísal:Este stale nechapem, preco by si to nemal kupovat, ked na to ma
Ok ... Ja mu to neberem ... Ale osobne si myslim ze to je vyhadzovanie penazi.
Napis ED Hardy je toho hodny??
Aj tie boty sa daju akceptovat (Aj ked vyzeraju ako Tuzingovane Činany) ... 300€ Za boty je Realna Ciastka.
Napísať odpoveď