Par rokov dozadu som chodil, ale uz nechodim. Je tam jeden super obchod, zasity v takom dvore, predavaju tam hip-hopove znacky a skaterske vecicky. A este potom jeden obchod CAT. Da sa tam nakupit celkom dobre, len netreba ist, ked je na Slovensku statny sviatok, inak koniec, nic nekupis. A treba davat pozor na chlapikov, co ti na ulici chcu zamenit cash lacnejsie. 99,9% su oje***. Ani si nevsimnes ako a prides o prachy a namiesto forintov dostanes papiere z novin. (stalo sa mi raz, hovorim zo skusenosti)
R1k1nko napísal:jasne ze chodime !!
ja sa tam idem hlavne dobre najest . klobasky + alma
alebo specialita zvana : SUNKAS alebo GOMBAS !! kto nejedol prisiel o vela !!
k teme : vypradaje su skoro vsade nie len v GYORI
teraz tam bola mamina znama, len ona ma uz 60 rokof skoro, ze ci tam budu aj dobre veci pre mna ako para hovoril hiphopove
Ja sa chystam do Gyoru v Stredu...kde najdem ten hip hopovy bochod?alebo lepsie povedane su tam nejake obchodne centra napriklad ako Polus?...A ceny oplati sa kupovat oblecenie lacnejsie ohodne?
darebak napísal:Ja sa chystam do Gyoru v Stredu...kde najdem ten hip hopovy bochod?alebo lepsie povedane su tam nejake obchodne centra napriklad ako Polus?...A ceny oplati sa kupovat oblecenie lacnejsie ohodne?
je tam nieco ako Polus, vola sa to ARKAD. oplati sa kupovat obleky (hned pri trhovisku smerom do historickeho centra je nakope niekolko obchodov s nazvom Lachman, maju tam obleky vynikajucej kvality na nase pomery velmi nizkej ceny (cca od 2500Sk). inak ako hovoril R1k1nko, oplati sa jedlo: na trhovisku domacu zeleninu a ine vyrobky od starych babiek, pripadne v roznych stankoch udeniny ako slanina, kde je takmer cista sunka, udena domaca sunka, proste genialne volaco a za uzasne nizke ceny. rozhodne odporucam
V ARKAD mas velmi bohaty vyber oblecenia co tu nenajdes.Hlavne neni v kazdom znackovom obcode to iste.Oplati sa kupovat topanky.Potom NIKE ADIDAS PUMA a taketo znacky su tam nenormalne rozdieli v cene.Na slovensku Nike tenisky 2500 sk tam stali 1000 sk.A nezabudni na burger king
nechcem provokovat ale co sa tyka tych znackovych obchodov a cien, co som sa ja stretol s vecami z madarskych znackovych obchodov vratane tych z Gyoru, tak ta cena zodpovedala aj kvalite, nie vzdy je adidas ako adidas a nike ako nike aj ked to tak vyzera
Momo46 napísal:V ARKAD mas velmi bohaty vyber oblecenia co tu nenajdes.Hlavne neni v kazdom znackovom obcode to iste.Oplati sa kupovat topanky.Potom NIKE ADIDAS PUMA a taketo znacky su tam nenormalne rozdieli v cene.Na slovensku Nike tenisky 2500 sk tam stali 1000 sk.A nezabudni na burger king
Však Slovensko na Maďarskú konkurenciu nebude mať nikdy,tie ceny a tá kvalita čo dostaneš v Maďarsku je o dosť lepšia než na Slovensku.
V Maďarsku som si kúpil Ed Hardy tričko za našich 139Eur,na Slovensku stáli 180Eur,takisto,topánky Converse za 280 Eur a u nás také topánky ani nedostať +prikladám screen,klasické Converse Cansas Topánky.
Ja chodím do Miskolca a tam su celkom dobré ceny čo nesmie chýbať v košíku je TORO RUDI u nás DOTS v madarsku to stojí 6 sk a tu 10. Alebo Nesquik 70 a tu okolo stovky. Určite sa oplatí ísť do Madarska aj kvôli benzínu či nafte.
Ako,človek napíše čo si kúpil a dostane od rôznych ludí mínus karmu,toto možu byť len takí čo buď závidia alebo neviem...
Jednoducho keď na to mám tak si to kúpim,a niesom ten otrepaný typ človeka,čo si nedá na seba,viem čo nosím a prečo to nosím,som dobrý v tom čom som,takže sa pls držte tých kariem.
Za 200€ Si zijem jak pan alebo mam 6 leteniek po celej EU. Niekto za to kupi 1Tricko. OMG
Pochopim Kufrik/Tasku Samsonite, Pochpoim Kabelku u Zeny, Este dokazem pochopit pekne Boty, Sako, ale tricko??
Za to si v Reserved kupim 3kosele, nohavice, 2tricka, 2svetre. A tiez to je Znacka.
Hold.
Shark, fizz: to je o peniazoch a hodnotach. teraz ked ma, tak si to kupi aj ked by si mohol odlozit. ale ved to je jeho problem, ja mu potom poziciavat nebudem
fizz napísal:Este stale nechapem, preco by si to nemal kupovat, ked na to ma
Ok ... Ja mu to neberem ... Ale osobne si myslim ze to je vyhadzovanie penazi.
Napis ED Hardy je toho hodny??
Aj tie boty sa daju akceptovat (Aj ked vyzeraju ako Tuzingovane Činany) ... 300€ Za boty je Realna Ciastka.