Hacking aký máte názor?
Hacking aký máte názor?
Chcel by som sa vás opýtať aký máte názor na hacking? (Pozor nie cracking) Vadí vám neako moc? Obdivujete ludí čo to vedia? Chceli by ste niečo také vedieť? Alebo mať takú známosť?
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Je mi to nimimalne cudne...preco to niekto vobec robi? Stoji mu to za pravne stihanie?
Ak si ptorebuje liecit komplexy, ze je 30-rocny panic tak sa odbavuje na tom, ze pwnuje ludi v kyberpriestore tak je to pako.
Ak to niekto robi aby podvodne zarobil tak nechapem preco radsej svoje znalosti nevyuzije legalnou cestou a nezarobi si tak, ze po nom zostane nieco co inym pomoze.
Jeden aj druhy pripad osudzujem a necitim potrebu spoznavat takych ludi. Hax0rina je shit.
Ak si ptorebuje liecit komplexy, ze je 30-rocny panic tak sa odbavuje na tom, ze pwnuje ludi v kyberpriestore tak je to pako.
Ak to niekto robi aby podvodne zarobil tak nechapem preco radsej svoje znalosti nevyuzije legalnou cestou a nezarobi si tak, ze po nom zostane nieco co inym pomoze.
Jeden aj druhy pripad osudzujem a necitim potrebu spoznavat takych ludi. Hax0rina je shit.
-
audiotrack
VIP
hackeri skratka musia byt koli bezpecnosti.lebo keby neboli oni,neboli by ziadne zabezpecenie proti nim hlavne prostrednictvom internetbankingu,ale aj tak si nemozme byt celkom isty,ze skratka nebude jedneho dna velke BUM a vsetok software vdaka nim zblbne.ale aj tak nechapem,ci ich to bavi,alebo to robia len z dlhej chvile...
-
Nadeo
Guru wannabe
Ja mam na to taky nazor, ze su to frajeri. Ja ked najdem nejaku bezp. chybu na stranke, tak ju nevyuzijem, proste nemam to pokusenie, ani srdce
. Pekne napisem email adminovi. Uz sa mi aj raz stalo, ze sa mi proste vyhrazali, ze ma udaju. Chcem tym povedat, ze v dnesnej dobe ludia povazuju "hackerov" ako za zhrbenych ludi co cele dni stravia za compom, a robia len skodu. V minulosti sa hackermi nazyvali ti, co vedeli program spravit lepsou cestou, vynikali nad ostatnimi. Dnes? Vacsinou su ti ludia ovela mudrejsi ako ti, ktori ich udaju za nic. Odporucam precitat knihu Jan Fichtner - Hacker. Z compoveho hladiska je to tak trocha sci-fi, ale pribeh je silny..
-
moosha
Darca
Debil? Trepes...
HACKER je proste clovek, ktory, ako hovoris, ovlada programovacie jazyky a zalezi uz len na nom ci sa ti vrta v kompe a phishuje ti hesla do PayPalu, alebo sa sprta po strankach a ako dobrak nahlasuje chyby.
CRACKER prelamuje ochrany v hrach a pre 98% je prave ten dobry
.
//Zaxman... WTF? Cize hojko, audiotrack, Mek,... (nic osobne
) je podla teba hacker? Alebo proste niekto, kto sa rozumie do prog. jazykov a ma viac IQ (nad tymto mi rozum stoji) je tiez hacker?
HACKER je proste clovek, ktory, ako hovoris, ovlada programovacie jazyky a zalezi uz len na nom ci sa ti vrta v kompe a phishuje ti hesla do PayPalu, alebo sa sprta po strankach a ako dobrak nahlasuje chyby.
CRACKER prelamuje ochrany v hrach a pre 98% je prave ten dobry
//Zaxman... WTF? Cize hojko, audiotrack, Mek,... (nic osobne
-
audiotrack
VIP
To prve co si napisal je definicia pre programatora, Hacker je ten kto je schopny sa niekde naburat, prelomit ochranu ale neskodi, pripadne este nahlasi a upozornimoosha napísal:Debil? Trepes...
CRACKER prelamuje ochrany v hrach a pre 98% je prave ten dobry.
//Zaxman... WTF? Cize hojko, audiotrack, Mek,... (nic osobne) je podla teba hacker? Alebo proste niekto, kto sa rozumie do prog. jazykov a ma viac IQ (nad tymto mi rozum stoji) je tiez hacker?
Cracker - ten moze napriklad pishovat, prelamuje ochrany ci uz v softoch alebo nejakych zabezpenych sieti, robi skodu...
joejoe to napisal spravne
to si kde vyčítal že som to napísal asi si ma zle pochopilNadeo napísal:Programatori podla teba nemaju vysoke IQ? No povedzme, ze chces byt hacker, tak musis ovladat programovacie jazyky viac ako na dobre, pokial chces hladat chyby. (napr. php, sql) Takze su vlastne programatori..
moosha ......zato že vedie forum neznamená že vie všetky pc jazyky taketo forum spraviš aj ty po troch hodinách školenia takže nvm očo ti ide .....
ano ale to neni otom že niekto musi vedeť všetký pc jazyky stači ti založiť forum byť solidny a ako tak vychádzať z uživaťelmi a postupom času sa už učiš nejake vecičky aby ti to forum držalo bolo lepšie a ludia snim boli spokojny atd. ale to je vec par prečítaných člaánkov a samozrejme komunikacie z uživaťelmi keby vedeli forum viesť iba programátori tak by tu nebolo forum o každej blbosti daj si google a napiš nvm čo premna zamňa aj zápalky a určite ti najde o nich nejaku stránku abo fórum
-
moosha
Darca
Podla mna hojko na 99% ovlada nejaky programovaci jazyk
. K tej trojici - vas troch registrujem, ze v programovani mate prehlad. A ku crackerom - pod pojmom "cracker" si vela ludi predstavi "prelamovaca" ochrany hier. Ci uz sam, alebo patri do grupy. Ku hackerovi a TheK-ovi - ved som napisal, ze phishuje etc. a k tomu patria samozrejme aj utoky na systemy a podobne. Je uz len na jednotlivom hackerovi, ci je "zly" alebo "dobry". Pod pojmom "hacker" si vela ludi predstavi proste cloveka, co sa vie niekam naburat a nedefinuje ci to zneuzije alebo nie
. Pilifo - urcite si pamatas ten patch na CoD4, na konci licencie ***RELOADED***
.