MS 2009 v hokeji
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
o čo sme lepší od bielorusou, nemcov, rakúšanou, švajčiarou, ukrajiny...? Každý z nich by nám robil neskutočné problémy a vôbec by som sa neodvážil tipnúť si na našu výhru. Pre mňa je elita rusko, kanada, česko, švédskoPilifo napísal:No podľa mňa sa môžeme posledné roky biť akurát s Bielorusmi o to, kto patrí do prvej osmičky, pretože sme momentálne na podobnej výkonnostnej úrovni. Ak rozšírime kruh favoritov na prvých 8 tímov, tak k nim aj patríme, aj keď sa to posledné 2 roky nepotvrdilo
Myslím, že s BLR by nemali byť väčšie problémy. V príprave sme ich zdolali hladko 4:0. Vtedy mali takmer identický káder, aký majú teraz a my sme vtedy nemali veľa hráčov z Ruska či NHL. Som veľmi zvedavý. A taktiež si myslím, že Kanadu poriadne potrápime, ale nemyslím, že by sme nad nimi zvíťazili. No chlapci keď sa zaprú tak potom... kto vie?

-
tomasito13
Star
http://www.topky.sk/cl/6/449046/Proti-B ... anke-Stana
neviem ci dobra alebo zla sprava...ale zaujimalo by ma preco nechyta lasak?!!!
To vyzerá na dobré správy, len Staňa nech si užije posledný zápas na šampionáte.. Jaro je už v Zurichu a proti Kanade by mal nastúpiť.. Dnes to dúfam bude lepšie (hlavne výsledkovo) ako s Maďarmi a nabudíme sa pred ďalšími dôležitými zápasmi..
PS: Dneska dá gól Ďuro Mikuš.. neni o čom. Filc to pekne pomenil.
PS: Dneska dá gól Ďuro Mikuš.. neni o čom. Filc to pekne pomenil.
-
Hossa1881
Medium Professional
v zapase s madarmi sme nehrali dobre ale hned za to odsudzovat tym ze je na urovni bieloruska? a co potom svajciari co vyhrali 1:0 nad francuzmi co je rovnaka kasta ako madarsko. A co USA? vsak ti dvakrat prehravali s lotysmi...proste uz to nieje ako kedysi ze tu bolo osem muzstiev a ostatni dostavali vylagos...ak si pamatate ked sme vyhrali titul tak tiez sme len tak tak vyhrali nad ukrajinou o gol alebo v 2005 ked po lockoute sme mali dobry tym a ltt sme 2:1 vyhrali nad bielorusmi....
to ze madari piskali na nasu hymnu ma utvrdilo ze treba ich izolovat od ostatnych narodov
to ze madari piskali na nasu hymnu ma utvrdilo ze treba ich izolovat od ostatnych narodov
Audiotrack ma pravdu, patryme do kateogire priemernych tymov ako su prave Bielorusko, Nemecko, Svajciarsko atd. Aj ked si myslim ze taky Svajciari su mozno aj trochu pred nami.Calligen09 napísal:Myslím, že s BLR by nemali byť väčšie problémy. V príprave sme ich zdolali hladko 4:0. Vtedy mali takmer identický káder, aký majú teraz a my sme vtedy nemali veľa hráčov z Ruska či NHL.
Inak tie pripravne zapasy ma absoltune nezajimaju. Nic to nedokazuje lebo sa hraje iba tak aby sa nikto nezranil vykon je len nejaky 40%.
-
Majro
Light Star
podla mna ho tam dali preto, aby si aj on mohol zachytat proti superovi, ktoreho asi povazovali za nooba, s ktorym by sme prehrat nemali.. zial sme ich podcenili..tomasito13 napísal:http://www.topky.sk/cl/6/449046/Proti-B ... anke-Stana
Vôbec nikto nedpodceňuje, Staňa proste chytá, lebo má lepšiu formu ako Halák (napriek zápasu s HUN, ale tam veľa spraviť nemohol, také zápasy sú pre brankárov ťažké, päť striel dokopy z toho 2 super mierené a 1 chyba obrany.. Takže žiadne podcenenie, podľa mňa si určite uvedomujú silu a kvalitu Bielorusov..
Je po prvej tretine, Bielorusi boli lepším tímom 
Keby dal Bartovič gól, mohol sa zápas vyvíjať inak, ale zas Bielorusi mali minimále 3 čisté gólovky.. takže som zvedavý na druhú tretinu, dúfam že neinkasujeme rýchly gól.. EDIT: Gajdy, ako sme sa rozbehli? Myslíš tým, že sme mali presilovku alebo tým, že Bielorusi zahadzovali šance? EDIT2: po tej presilovke sa hrali už len 2 minúty, z toho minútu boli BLR v našom obrannom pásme a zvyšnú minútu sme sa raz dostali do pásma a biedne vystrelili.. neviem, čo za zlepšenie si tam videl..
Keby dal Bartovič gól, mohol sa zápas vyvíjať inak, ale zas Bielorusi mali minimále 3 čisté gólovky.. takže som zvedavý na druhú tretinu, dúfam že neinkasujeme rýchly gól.. EDIT: Gajdy, ako sme sa rozbehli? Myslíš tým, že sme mali presilovku alebo tým, že Bielorusi zahadzovali šance? EDIT2: po tej presilovke sa hrali už len 2 minúty, z toho minútu boli BLR v našom obrannom pásme a zvyšnú minútu sme sa raz dostali do pásma a biedne vystrelili.. neviem, čo za zlepšenie si tam videl..
teraz tu je uz len 6Hossa1881 napísal:...proste uz to nieje ako kedysi ze tu bolo osem muzstiev a ostatni dostavali vylagos..
sry ale takuto ironicku poznamku som si neodpustil
inak muzstvo nie je zle, len co ti chalani robia, to je uz umenie nad tym nenadavat ...
Inak pre nás by bolo najlepšie skončiť v skupine tretí. To budeme hrať pravdepodobne s Nórskom alebo Dánskom a druhý zápas Česko alebo Fínsko. No keby skončíme druhý tak budeme hrať s veľkou pravdepodobnosťou s Fínskom a Českom. A je väčšia pravdepodobnosť že porazíme jeden slabý a jeden silný tým ako dva silné
//autoeditácia príspevku ( 26 Apr 2009, 18:17 )
Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
//autoeditácia príspevku ( 26 Apr 2009, 18:17 )
Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool