MS 2009 v hokeji
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
Vigor
King
Faktom je, ze sme cely zapas boli slabsi a aj ked sa vravi, ze najazdy su skor o stasti tak som mal pocit, ze my by sme ho potrebovali velmi vela nato, aby sme v nich dokazali zvitazit. Co ma ale asi mrzi najviac je, ze ked si porovnam MS par rokov dozadu a teraz, vteyd som sledoval zapasy, lebo to bolo zabavne a dobre sa nato pozeralo. Dnes to uz nie su ani vysledky, ani hra.
-
audiotrack
VIP
som zvedavý dokedy vás to bude baviť nazývať to smolou a šťastím. Jednoducho máme slabý hokej, treba sa s tým zmieriť. Pár rokov sme boli v špičke a teraz si každý slovák myslí aký dobrý hokej máme. Mali sme viac striel, ale naše "akcie" vôbec neboli tak nebezpečné ako ich, tak neviem či to má zmysel porovnávať.Calligen09 napísal:Ach jaj rusnáci... Nespravodlivosť! My sme dnes boli lepším tímom! Opäť raz naša smola a súperove šťastie...
Nemám slov.
Chlače, najprv si pozri hokej a potom sem niečo píš... Alebo navštív nejakého očného odborníka. Lebo čo si napísal mi nejako s realitou nesedí...audiotrack napísal:som zvedavý dokedy vás to bude baviť nazývať to smolou a šťastím. Jednoducho máme slabý hokej, treba sa s tým zmieriť. Pár rokov sme boli v špi*ke a teraz si každý slovák myslí aký dobrý hokej máme. Mali sme viac striel, ale naše "akcie" vôbec neboli tak nebezpečné ako ich, tak neviem či to má zmysel porovnávať.
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
v tomto suhlasim s tebou,pretoze ludia nedokazu rozlisit hokej od verejneho korculovania,a som strasne zvedavi ako to dopadne proti kanade....bol by som rad keby sme dostali poriadne nalozene,lebo inak si to hraci neuvedomia...teraz si urcite povedia,sak staci nam aj3.miesto na postup a potom v osemfinale si mozu piskataudiotrack napísal:som zvedavý dokedy vás to bude baviť nazývať to smolou a šťastím. Jednoducho máme slabý hokej, treba sa s tým zmieriť. Pár rokov sme boli v špi*ke a teraz si každý slovák myslí aký dobrý hokej máme. Mali sme viac striel, ale naše "akcie" vôbec neboli tak nebezpečné ako ich, tak neviem či to má zmysel porovnávať.
Súhlas, slabota....audiotrack napísal:som zvedavý dokedy vás to bude baviť nazývať to smolou a šťastím. Jednoducho máme slabý hokej, treba sa s tým zmieriť. Pár rokov sme boli v špi*ke a teraz si každý slovák myslí aký dobrý hokej máme. Mali sme viac striel, ale naše "akcie" vôbec neboli tak nebezpečné ako ich, tak neviem či to má zmysel porovnávať.