Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

The Wrestler
ziadny super bomba akcny bojovy film.. cisto len zo zivota wrestlera, ktory je uz so silami prec (je uz trosku starsi) a co ho drzi pri zivote je iba wrestling.. cize drama... perfektna.. 8/10
paracentesis
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paracentesis »

Wrestler je vyborny. Mickey Rourke v nejlepsi forme :)
lekoklatik napísal:Veru tak. Už som o tom filme veľa ľuďom hovoril. A musím povedať že som mu nenašiel slabú stránku. Lenže niekto nedokáže upustiť od mena "JCVD" a tak je pre neho každý film odpadom. Proste sa na ten film pozerá s odporom už od začiatku do konca a tak nevníma film takým aký je. Dokonca aj ten jeho "slávny" kop na konci /ktorý je tam z určitého dôvodu a potom ......... [nebudem spojlerovať]/ je tam tak dobre vsadený, že dovidenia. JCVD. Jednoznačne fajný filmýk.
Tesil jsem se, ze Van Damma uvidim v novem Slyeho filmu Expendables a on to nakonec odmitl a roli dostal misto nej Dolph Lundgren, to mne celkem zklamalo. Ale i tak ten film bude pecka. Uz jen kvuli hercum, ktere tam Sly naverboval se na nej tesim.
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

aj ked postarsi ale o to lepsi Jednoduchy Plan CSFD Zdanlivo jednoduchy plan sa neskutocne komplikuje. Co by ste robili?
8/10 inak tento film ma jeden z najlepsich koncov co som kedy videl :wink:
whitecOder
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa whitecOder »

Crank 2 8/10

Uplne ma ten film dostal...kam sa hrabe jednicka....toto bolo prave maso!

:D
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Bol som v kine na cesky film Nestyda. Pacil sa, napriek tomu ze som kniznu predlohu cital (Povidky o manzelstvi a sexu) a film bol uplne o niecom inom (suvisel iba situaciami uplne vyrhnutymi z kontextu) sa na rezisera nehnevam, ale hodnotil by som knihu dvakrat lepsie. Film 7/10
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Man on Wire 8/10
Pekne zdokumentovany pribeh o chlopikovi, ktory "chodi" po lane.
Mne sa to celkove spracovanie pacilo a za pozretie to stoji.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Kralova priazen
http://www.csfd.cz/film/224939-other-boleyn-girl-the/
Pekny, historicky, romanticky film, bez nasilia, krvy, napichovania hlav na koly a podobne nechutnosti a Natalia Portman odohrala svoju rolu uzasne.
Cely cas som rozmyslala, koho mi v tvari pripomina Scarlett a nakoniec mi to doslo - Petra Cmorika. :D
davam 8/10 a uz sa tesim na Elizabeth.
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BoBor89 »

sice tieto dva filmy čo vam sem napíšem sú už staršie, ale ja som ich videl až teraz a som milo prekvapený:
Gridiron Gang, podľa mňa na csf podhodnotený filmy, lebo fakt zaujimavý a pútavý dej, a je to podľa skutočnosti, je v podstate niečo ako polepšovňa, kde sa snažia prechovať deti formou nejakej aktivity, v tomto filme to obl americký futbal.. podla mňa sa to oplatí pozrieť..

Chaos, celkomslušná kriminálka, podla mňa s velmi zaujimavým dejom, aj ked čitatelným.. ale potešilo ma to... :)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Eternal Sunshine of the Spotless Mind
Večný svit nepoškvrnenej mysle

Nedokážem tento film ohodnotiť. Proste neviem. Viem, len že nebol zlý. A viem, Že tento film je natoľko zaujímavý, že by si ho mal pozriež každý milovník filmov, ktoré fakt majú niečo do seba. PretoŽe tento film má teda toho kur*a veľa do seba. Fakt nádherný a ťaźký film. Skutočne úžasná myšlienka, je úžasne natočený, je úžasný. Aj napriek tomu neviem ako ho ohodnotiť. Som tak trochu na vážkach. Neviem. Určite si ho pozrite. Stojí za to. Odporúčam vrelo. A jednu hlavnú vec k nemu. Buďte pri tomto filme vytrvalí, trpezliví. Fakt stojí za to. Prajem skutočne príjemné sledovanie :)

//mirak. Už som počul že ľudia ho chápu až na druhý krát. Asi sa do toho dám.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

leko: pozri si ho znova, ovela viac veci pochopis a bude sa ti pacit ESTE ESTE ovela viac...inaksie asi najlepsi vykon Jima ;)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Vcera som si pozrel Cesky Film: Vy nám taky šéfe. Musim priznat ... Zas nesklamali ... Skvely Film
quancej
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quancej »

Definitely, Maybe 8/10...slusna davka vtipu, napatia a romantiky. pribeh som prezival s tym dievcatkom, (mozno mam jej mentalny vek :D ) nic mi nebolo jasne do posledneho okamihu :)
The Boy in the Striped Pyjamas 7/10 skvely namet, ale zasluzil si kvalitnejsie spracovanie...vycitam mu prilis citatelny dej, bez prekvapenia aj ked koniec ma dostal.
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

Franklyn CSFD akoze natocit uplne prvy film taky dobry to chce talent :wink: 8/10
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Muž na Mesiaci 9+/10
Hladam spravne slova akymi opisat tento film. Cielom bolo zobrazit zivot americkeho "komika" ktory vazne zil a zomrel v '84. Avsak nie formou dokumentu ale velmi originalnym sposobom.
Pacila sa mi myslienka ze jeho cielom nebolo aby sa vsetci divaci smiali a zabavali ale aby u nich vzbudil emocie. Ci uz tam budu s nadsenim sediet alebo s hnevom odidu mu bolo fuk.
Bol to kazdopadne cudak ale svojim sposobom velmi originalny a "iny".
Zaujimavy je aj koniec filmu, kedy divak je na pochybach ci to bolo vazne ale len jeden z jeho excelentnych vtipov.
Jim Carrey dokazal ze je vazne herec na urovni.
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

pHysIQ napísal:Muž na Mesiaci 9+/10
Hladam spravne slova akymi opisat tento film. Cielom bolo zobrazit zivot americkeho "komika" ktory vazne zil a zomrel v '84. Avsak nie formou dokumentu ale velmi originalnym sposobom.
Pacila sa mi myslienka ze jeho cielom nebolo aby sa vsetci divaci smiali a zabavali ale aby u nich vzbudil emocie. Ci uz tam budu s nadsenim sediet alebo s hnevom odidu mu bolo fuk.
Bol to kazdopadne cudak ale svojim sposobom velmi originalny a "iny".
Zaujimavy je aj koniec filmu, kedy divak je na pochybach ci to bolo vazne ale len jeden z jeho excelentnych vtipov.
Jim Carrey dokazal ze je vazne herec na urovni.
Len doplnim ze aj reziser (Milos Forman) dokazal ze toci dobre filmy..... BTW pozrite si Amadeus
lekoklatik
VIP
VIP

A samozrejme tiež Trumanshow. Tiež neskutočný film. A o filme Večný svit nepoškvrnenej mysli som uź opisoval vyžšie. Proste Jim nie je len komik. Pre mňa to dokázal v Trumanshow a v ďalších dvoch uzpomínaných filmoch ma len utvrdil
seki24
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa seki24 »

novy fastandfurious :smt023
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

twardykamen napísal:Len doplnim ze aj reziser (Milos Forman) dokazal ze toci dobre filmy..... BTW pozrite si Amadeus
Jj aj reziser bol jednym z hlavnych dôvodov preco som si ten film pozrel. Od viacerych ludi som pocul same chvaly na Milosa Formana. Jeho filmy maju na csfd vysoke hodnotenia, dokonca Prelet nad kukucim hniezdom je na tretom mieste. Urcite si pozriem viacere jeho filmy. A inak dik za tip. :)
lekoklatik
VIP
VIP

Nothing But the Truth 10/10 mu dávam. Fakt veľmi veľmi napínavá dráma ktorá ma neustále držala na stoličke. Proste ma chytila. Zo začiatku klasika, nić moc, proste človek nevie o čo ide, ale keď sa koloč pomaly roztáča a nezastavuje tak parádička. A tu teda neustále zrýchľoval. Pred koncom to zas trochu upadlo. Ale koniec? tak koniec filmu je úplný zabiják. Milovníci pohodových filmov ktoré nie sú len o vraždení či iných nezmyslov by si tento film jednoznaćne pozrieť mali. Založený na skutočných udalostich. Prajem príjemnú zábavu.
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

Valkyra

Film o nevydarenom atentate na Hitlera.
Ma to stavu a pocas celeho filmu som citil napatie a neustale sa nieco dialo.
Oplati sa pozriet
Napísať odpoveď