CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
Axelik.m
Star
Star

Príspevok od používateľa Axelik.m »

lekolatikovi

ale takto ked budes hrat na publicoch kde rozpravaju cez k v hre tak jeden to skusi diernut trebats dust2 katy cez hajzel da si me ak cosi trafi vsetci hodia he
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ja o tom viem, tiež to zneužívam ako všetci ostatní. Nik si nesťažuje. Na servery necvičíme pro hráčov :wink:
A k tomu že tam potom všetci hodia HE. Never tomu. Nik nereaguje na radio. Môžem o pomoc prosiť koľko len kcem...
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

lekoklatik napísal:tonek: Určite nie...
oukej to som nevedel že to zaťažuje server. Tie zvuky to som napisal že zbožné priane :D čiže s tým som nerátal. Hej na ľudí s pomalším pripojením som zabudol, pravda. Ale minimalne ten flesh plugin, no neviem ako ty ale ja za jednu mapu dostanem (napr. ) 50 flešov a z toho 35 :!: :!: (neprehanam) je od mojich vlastných spoluhráčov. Neviem ako teba ale mna to totalne naserie...skus porozmyšlat prehodnotit
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

Ako môžeš dostať 35 flashov od vlastných, ked maximálny počet hráčov v týme na tomto servery je tuším 10 :P
johnykilla
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnykilla »

Aky expert sa tu ozval :P Je jasne ze tolko flashov nemozes dostat tolko flashov ale z vlastnych skusenosti zo servera viem ze je vacsia sanca ze ma oflashuje niekto z mohjo teamu ako nejaky super :)
roman3338
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa roman3338 »

.:M4jco:. napísal:Ako môžeš dostať 35 flashov od vlastných, ked maximálny počet hráčov v týme na tomto servery je tuším 10 :P
Asi si nepochopil ma napisane za JEDNU MAPU
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

To žiaľ partí k hre. Nebudeme to obmedzova´t nejakým pluginom. Veď je to zbytočnosť. Flashne ťa tak si chvíľku postojíš, poprípade ťa zabijú atď... Mne sa to tak často nestáva. btw ak niekto úmyselne flashuje po štarte kola, dávam pekný jednodňový banánik za demenciu.
btw server nie je môj :D lol...
johnykilla
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Prijmi moje ospravedlnenie PAIN, ale osud sa musel s tebou zle zahrat ked som banoval jedneho dobraka s wallhackom :( Dufam ze mi odpustis tento precin a budes ma aj nadalej srat na serveri :)
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

lekoklatik - aspon že tak :) že ten banik za demenciu to je dobre.
4 all - ano napisal som za jednu mapu ale napisal som že NAPR., nešlo o počet tych flešov ale o ten pomer kolko dostanem/kolko je od mojich.
btw - vedel som že to niekto napiše že toľko nieje možne preto som tam naschval dal napr. :wink:
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mad Dad »

Nedala by sa dať nejaká vecička čo by fungovala ako NOFLASH keď hodí vlastný? Bo sa mi zdá že som na jednom servere hral, a tam to fungovalo.....hodil to nejaký idiot tak sa nič nestalo a akurát on videl big K....bolo by velmi stylish keby tam také máme :oops: pretože bežne ako dojdem, a tie moje nehorázne Nájazdy prekazí nejaký denentný Incebil mám potom v láske pol serveru a vyjadrujem sa ako OPICA :cry:
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

Mimochodom ten luc od attackera po victim sa vola Death Beam, ja som za :)
quake soundy ee..
a zbieranie granatov po mrtvych ako v source je dobra vec ;) preco nie ?
Axelik.m
Star
Star

chlapci takto cim viacej takychto somarin tym viacej vas to bude neskor srat najlepsie cisty zaklad
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PepoJr. »

presne tak....ziadne dalsie pluginy, ktore nie su zivotne dolezite....proti flashom si treba kupit mikrofon a dobre mu vynadat ( :D ), ak ho nemate tak to len nejako predychat....
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

no axelik chcel by som vidiet ako by si sa zaobišiel na publicu bez amx + mapchooser + rtv atd...keby povies ze na CW serveri tak poviem este ok ale na publicu sa neda hrat ak je tam iba cisty zaklad, admini musia vsetko ovladat cez rcon (co je dost nebezpecne davat vsetkym adminom rcon), mapy by sa menili v poradi, hraci by si nic nemohli vybrat atd..minimalne ten AMX musi byt na serveri vzdy :wink:
johnykilla
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Tie pluginy co si spominal mozno myslel ako ten cisty zaklad...
Axelik.m
Star
Star

G0lDiER_ napísal:no axelik chcel by som vidiet ako by si sa zaobišiel na publicu bez amx + mapchooser + rtv atd...keby povies ze na CW serveri tak poviem este ok ale na publicu sa neda hrat ak je tam iba cisty zaklad, admini musia vsetko ovladat cez rcon (co je dost nebezpecne davat vsetkym adminom rcon), mapy by sa menili v poradi, hraci by si nic nemohli vybrat atd..minimalne ten AMX musi byt na serveri vzdy :wink:
ja osobne robym len z ug pluginom
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mad Dad »

Pepo, dobre že vravíš, aspoň mám dôvod si nekúpiť ten mikrofón, lebo by som dostal ban na VT :lol: môj slovník pozostáva z 65%nadávok... ale zas s tými grenade má pravdu... v Source je to pptchi... zabiješ btw bota...padne 5granátov...tuto zaviješ niekoho, ešte ten granát aj buchne pri vlastných :smt034
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

robys iba z UG pluginom ? hmm ale urcite nie na pube..ug plugin je urceny na cw/tg/mix..mimochodom z teba bude urcite ucytel slovencyni.
Axelik.m
Star
Star

Mad Dad napísal:Pepo, dobre že vravíš, aspoň mám dôvod si nekúpiť ten mikrofón, lebo by som dostal ban na VT :lol: môj slovník pozostáva z 65%nadávok... ale zas s tými grenade má pravdu... v Source je to pptchi... zabiješ btw bota...padne 5granátov...tuto zaviješ niekoho, ešte ten granát aj buchne pri vlastných :smt034
ten ban na vnt je urcite len na ip po druhe ked kecas zo svojimi tak adminov to nezaujma mozes si nadavat kelo chces inac to je ked si na verejnych roomach
johnykilla
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Meded si este nezazil na vnt mna, ze? :) ludia by vedeli rozpravat aky pekny slovnik mam :/
Zamknuté