Prison Break [spoilers]
-
makaveli
King
- Kontaktovať používateľa:
Mluvilo se také o chystaném spin-offu. Dříve se na netu objevilo několik názvů. Původní Cherry Hill měl nahradit Prison Break: The Gretchen Morgan Files, ve kterém měla hlavní roli ztvárnit Jodi Lyn O´Keefe. Ta tuto informaci ale vyvrátila. A podle jejího názoru spin-off vůbec nebude. Nahrávají tomu také následující fakty:Šu-Do napísal:urcite Michael nezomrie.. ak ma serial pokracovat.. ak ma skoncit, je mozne ze zomre
1. Štábu se nedaří sehnat herečku do hlavní role.
2. Malá sledovanost seriálu, ve kterém hraje hlavní roli žena.
3. Své sehrála také dřívější stávka scénáristů.
ja tiez dufam. stacil by daky zaverecny film, v ktorom by Michael znovu vyslobil Linca a usli by na Kubu, Michaale by mal so Sarou vela deti, Linc so Sophiou, alebo ako sa volala ta Vtackarova ex a rozpravky by bol konciecSchelmy napísal:VYzera to tak, ale nebude to tak.. Aspon dufam teda.. Nejaky zadrhel tam bude.. Inak ta Christina je neskutocna spina.. By som jej naplul do tvare na mieste Majkla.
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
dobra kktina.. prva, ako sa Christina dostala z tej pasky v kupelke.. zaviaze snurku na zuby o tu vec v stene a na klucku.. pritom dvere zatvorene.. potom ked sa zatvoria dvere znova je ta snurka uz kratsia ?? a taka silna aby vytrhla zasrobovanu vec.. omg
a tiez ako nahanali v aute toho Dwayna, potom vystupili a bezali.. vystupili asi 4 sekundy ponom, ale on mal naskok snad cele futbalove ihrisko, pritom utekal ako kkt..
to ze nie su bratia nie je nic zaujimave.. nic lepsie asi nenasli... T-Bag je stale ten isty podlizavec, stale meni strany a este povie ze cestny
zradil snad vsetkych koho mohol aby sa zachranil.
predpokladam, ze Alex a Self asi uprchli.. asi to bol plan..
velmi biedna cast, velmi jasna.. skoda.. mrzi ma to, ze dokazali potiahnut tento skvely serial do takehoto niecoho
*o com maju byt extra diely ?
to ze nie su bratia nie je nic zaujimave.. nic lepsie asi nenasli... T-Bag je stale ten isty podlizavec, stale meni strany a este povie ze cestny
predpokladam, ze Alex a Self asi uprchli.. asi to bol plan..
velmi biedna cast, velmi jasna.. skoda.. mrzi ma to, ze dokazali potiahnut tento skvely serial do takehoto niecoho
*o com maju byt extra diely ?