Prison Break [spoilers]

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
klasika
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa klasika »

to sa este ako nataca???? :shock: este stastie ze som sa stastne vyliecil zo zavislosti na tomto seriali
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Tato cast sa mi pacila, viac ako S4E17. Cristina a ten Sandinsky, to su dve dost tazko odhadujuce sa osoby, moze sa z nich vyklut hocico. A tesi ma Sara a jej babo :)

edit/ Ako som mohol zabudnut ? T-Bagov elephant :D highlight serie :D
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Celkom zaujímavá časť, ale už by som bol fakt rád, keby to skončilo, lebo čím ďalej to budú naťahovať, tým bude konečný dojem asi horší.

Ale ten nápad s nasadením T - Baga na indickú ambasádu bol parádny. "Elephants, elephants!!!" :D
SpermoS
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa SpermoS »

páči sa mi tá myšlienka, že dve veľké mozgy pôjdu proti sebe....To je ako Peter vs Sylar :D (heores)
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

velke mozgy?:D mozno tak majkl ale lincoln mi pride ako totalny tupec buran :D
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

SpermoS napísal:páči sa mi tá myšlienka, že dve veľké mozgy pôjdu proti sebe....To je ako Peter vs Sylar :D (heores)
kto je v tomto serialy okrem michaela velky mozog ? :D Lincoln myslis skor pästami ako hlavou :) .. ale za to Alex ten pol na pol :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Podla planu, ostrelovac zlyhal, pretoze radsej pouzil dalekohlad, ktory mal poruke nez hladacik sniperky. A ze nestrielal cez stromy??? Ojojoj, no to bol daky slabucky sniper. Nic nove pod slnkom, zase len natahovanie, ale je dobre, ze sa Scylla nasla a ze to vie aj General, ze kto ju ma.
SpermoS
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa SpermoS »

Omg chalani, veď Michael a ich mama, ona je imba :wink:
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Ehm nechem spamovat ale docital som sa ze vraj Michael zomrie v poslednej casti....je to pravda ?? :? podla mna to je totalna kktina..este som 18. cast nevidel no piatok to stiahnem bohuzial uz som presiel datovy limit tak cakam na novy mesiac.. :roll:
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa JumperAL »

Andrew007 napísal:Ehm nechem spamovat ale docital som sa ze vraj Michael zomrie v poslednej casti....je to pravda ?? :? podla mna to je totalna kktina..este som 18. cast nevidel no piatok to stiahnem bohuzial uz som presiel datovy limit tak cakam na novy mesiac.. :roll:
Novy Cas? :D
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

Hlavne sem nezačnite kopčiť a linkovať rôzne spoilery poprosím :roll:
Imho si myslím že je to fake ale však uvidíme :wink:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

urcite Michael nezomrie.. ak ma serial pokracovat.. ak ma skoncit, je mozne ze zomre
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

Šu-Do napísal:urcite Michael nezomrie.. ak ma serial pokracovat.. ak ma skoncit, je mozne ze zomre
Mluvilo se také o chystaném spin-offu. Dříve se na netu objevilo několik názvů. Původní Cherry Hill měl nahradit Prison Break: The Gretchen Morgan Files, ve kterém měla hlavní roli ztvárnit Jodi Lyn O´Keefe. Ta tuto informaci ale vyvrátila. A podle jejího názoru spin-off vůbec nebude. Nahrávají tomu také následující fakty:
1. Štábu se nedaří sehnat herečku do hlavní role.
2. Malá sledovanost seriálu, ve kterém hraje hlavní roli žena.
3. Své sehrála také dřívější stávka scénáristů.
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Šu-Do napísal:urcite Michael nezomrie.. ak ma serial pokracovat.. ak ma skoncit, je mozne ze zomre
No uvidime :o dufam ze nie...celi serial pozeram uz od prveho momentu no nemoze sa stat nieco take...huh cakam na zajtrajsok ako na spasenie.. :D
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ach jaj, preco to jednoducho neskoncia... teraz to zacina mat nadych na dalsiu seriu a la prva... :evil:
Schelmy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schelmy »

jackb napísal:ach jaj, preco to jednoducho neskoncia... teraz to zacina mat nadych na dalsiu seriu a la prva... :evil:
VYzera to tak, ale nebude to tak.. Aspon dufam teda.. Nejaky zadrhel tam bude.. Inak ta Christina je neskutocna spina.. By som jej naplul do tvare na mieste Majkla.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Schelmy napísal:VYzera to tak, ale nebude to tak.. Aspon dufam teda.. Nejaky zadrhel tam bude.. Inak ta Christina je neskutocna spina.. By som jej naplul do tvare na mieste Majkla.
ja tiez dufam. stacil by daky zaverecny film, v ktorom by Michael znovu vyslobil Linca a usli by na Kubu, Michaale by mal so Sarou vela deti, Linc so Sophiou, alebo ako sa volala ta Vtackarova ex a rozpravky by bol konciec :D
mireccko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa mireccko »

terz uz bude iba posledne 2 casti ne?
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

3 budu a plus by mali byt 2 extra epizody..

Ku 4x19: Celkom dobry diel, Linc a Majkl nie su brothers, mg, prekvapujuce, ale nie necakane. Christina je svina, Linc v prusere, T-Bag poslusny generalov psik :/. Tesim sa na vyvrcholenie serialu :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

dobra kktina.. prva, ako sa Christina dostala z tej pasky v kupelke.. zaviaze snurku na zuby o tu vec v stene a na klucku.. pritom dvere zatvorene.. potom ked sa zatvoria dvere znova je ta snurka uz kratsia ?? a taka silna aby vytrhla zasrobovanu vec.. omg :roll: a tiez ako nahanali v aute toho Dwayna, potom vystupili a bezali.. vystupili asi 4 sekundy ponom, ale on mal naskok snad cele futbalove ihrisko, pritom utekal ako kkt..

to ze nie su bratia nie je nic zaujimave.. nic lepsie asi nenasli... T-Bag je stale ten isty podlizavec, stale meni strany a este povie ze cestny :D zradil snad vsetkych koho mohol aby sa zachranil.
predpokladam, ze Alex a Self asi uprchli.. asi to bol plan..

velmi biedna cast, velmi jasna.. skoda.. mrzi ma to, ze dokazali potiahnut tento skvely serial do takehoto niecoho :cry:

*o com maju byt extra diely ?
Napísať odpoveď