Pozicka pre studenta
Pozicka pre studenta
Caute potrebujem pozicku cca 3000 Euro len mam taky problem ze nepracujem ale studujem a nikto mi asi neda taku pouzicku.... Tak rad by som ci neviete o niecom takom ako by sa to dalo vyriesit...
ja sám sa vtom nejako extra nevýznám takže skus sa spítať uja googla a druha vec nvm či to plati ked si študent v inom štáte malo by ale radšej si to nejako zisti
proste prídeš do banky predložiš tušim isic kartu že si študent VŠ a dalšie info ti už oni daju každa banka ma ine kriterie atd. ale kedže študentsky preukaz budeš mať asi až od začiatku školy a to už budeš v škotsku tak to by bolo lepšie asi aj vyhodnejšie si požiadať o tu požičku tam
proste prídeš do banky predložiš tušim isic kartu že si študent VŠ a dalšie info ti už oni daju každa banka ma ine kriterie atd. ale kedže študentsky preukaz budeš mať asi až od začiatku školy a to už budeš v škotsku tak to by bolo lepšie asi aj vyhodnejšie si požiadať o tu požičku tam
-
Stenky
Professional
v SLSP maju daco co aj ja zvazujem
a to je pozicka od 1700Eur sposobom ze pocas studia splacas iba uroky a po studiu splacas istinu. len neviem ci nieje podmiankou byt dennym studentom VS
www.slsp.sk
a to je pozicka od 1700Eur sposobom ze pocas studia splacas iba uroky a po studiu splacas istinu. len neviem ci nieje podmiankou byt dennym studentom VS
www.slsp.sk
-
baccardi42
Light Expert
---lenze toto dostanes na zaklade potvrdenia o navsteve skoly...cize musis navstevovat vysoku skolu,teda byt aspon zapisany...ja som to vybavoval jednemu chlapcovi a dalsia moznost je uverovy ramec do vysky zhruba 330 EUR,ktory ti ponuknu v CSOB ale tiez musis mat potvrdenie od skoly + ucet v CSOB...Stenky napísal:v SLSP maju daco co aj ja zvazujem
a to je pozicka od 1700Eur sposobom ze pocas studia splacas iba uroky a po studiu splacas istinu. len neviem ci nieje podmiankou byt dennym studentom VS![]()
www.slsp.sk
to zrejme vas problem neriesi..
---samozrejme do SLSP,tiez potrebujes rucitela,takze pokial tvoji rodicia nemozu sami zobrat uver a rucit svojim prijmom...potom nemozes zobrat ani ty v SLSP...
---takze tiez asi najlepsia cesta je aby si uver zobrali oni...a ty by si im daval peniaze...
[email protected]