Pozicka pre studenta

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
eR24
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Pozicka pre studenta

Príspevok od používateľa eR24 »

Caute potrebujem pozicku cca 3000 Euro len mam taky problem ze nepracujem ale studujem a nikto mi asi neda taku pouzicku.... Tak rad by som ci neviete o niecom takom ako by sa to dalo vyriesit...
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

je to študentska pôžička a môžeš ju splatiť ked doštuduješ alebo podla dohody a niektore banky dávaju čo ja viem do výšky až 200 000sk ciže viac než ty potrebuješ samozrejme ak si študent VŠ ak si na strednej tak to nvm ale ak nemáš 18 pôžičku ti nedajú
eR24
Light Expert
Light Expert

mam 19 som pred maturitou a od augusta studujem v Skotsku na vysokej... Mohol by si prosim ta hodit nejake blizsie info k tej studentskej pozicke zatial diki moc za info
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

ja sám sa vtom nejako extra nevýznám takže skus sa spítať uja googla a druha vec nvm či to plati ked si študent v inom štáte malo by ale radšej si to nejako zisti

proste prídeš do banky predložiš tušim isic kartu že si študent VŠ a dalšie info ti už oni daju každa banka ma ine kriterie atd. ale kedže študentsky preukaz budeš mať asi až od začiatku školy a to už budeš v škotsku tak to by bolo lepšie asi aj vyhodnejšie si požiadať o tu požičku tam
eR24
Light Expert
Light Expert

jjj uz som si to pozrel len ide prave o ten problem ze tie peniazky potrebujem skorej ako sa dostanem do Skostka. Vyriesit sa to da asi jedine tak ze si niekto druhy namiesto mna vezme ten uver a ja ho budem splacat :( ale kde najdem takeho cloveka
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

rodičia ?? brat sestra ?? to ti mi neporadíme ........
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

v SLSP maju daco co aj ja zvazujem
a to je pozicka od 1700Eur sposobom ze pocas studia splacas iba uroky a po studiu splacas istinu. len neviem ci nieje podmiankou byt dennym studentom VS :hmm:

www.slsp.sk
baccardi42
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa baccardi42 »

Stenky napísal:v SLSP maju daco co aj ja zvazujem
a to je pozicka od 1700Eur sposobom ze pocas studia splacas iba uroky a po studiu splacas istinu. len neviem ci nieje podmiankou byt dennym studentom VS :hmm:

www.slsp.sk
---lenze toto dostanes na zaklade potvrdenia o navsteve skoly...cize musis navstevovat vysoku skolu,teda byt aspon zapisany...ja som to vybavoval jednemu chlapcovi a dalsia moznost je uverovy ramec do vysky zhruba 330 EUR,ktory ti ponuknu v CSOB ale tiez musis mat potvrdenie od skoly + ucet v CSOB...
to zrejme vas problem neriesi..
---samozrejme do SLSP,tiez potrebujes rucitela,takze pokial tvoji rodicia nemozu sami zobrat uver a rucit svojim prijmom...potom nemozes zobrat ani ty v SLSP...
---takze tiez asi najlepsia cesta je aby si uver zobrali oni...a ty by si im daval peniaze...

[email protected]
Napísať odpoveď