sikovny telefonik s wifi
sikovny telefonik s wifi
zdravim, chcem sa poradit, respektive prosim nejake odporucania na najeky kvalitny telefonik, cena by nemusela presiahnut 150 eur, maximalne vsak 200 (radsej ta prva moznost). mal by byt spolahlivy, wifi, citat nejake tie zakladne dokumenty (doc, pdf...), velky displej (pokial mozno s 16mil. farbami) a fotak keby mal 5MPx tak by bolo genialne, ale stacilo by aj 2...co mi viete poradit?dakujem
-
lacijawa
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: sikovny telefonik s wifi
Skôr PDA.viwu napísal:zdravim, chcem sa poradit, respektive prosim nejake odporucania na najeky kvalitny telefonik, cena by nemusela presiahnut 150 eur, maximalne vsak 200 (radsej ta prva moznost). mal by byt spolahlivy, wifi, citat nejake tie zakladne dokumenty (doc, pdf...), velky displej (pokial mozno s 16mil. farbami) a fotak keby mal 5MPx tak by bolo genialne, ale stacilo by aj 2...co mi viete poradit?dakujem
ale prosim Vas 8mpx fotak na mobile a pod veci su zbytocne jednak kvoli objektivu ktory ti taku kvalitu tak ci tak neposkytne a po druhe ked chces fotit dake extra fotky tak uz zrkadlovka alebo kompakt co foti jak zrkadlovka, ale typ si nespomeniem.
A ktomu mobu tka uz fakt dake PDA to sa najviac oplati mas GPS/wifi/dotykovy displej a nestoji to ani cely majland
A ktomu mobu tka uz fakt dake PDA to sa najviac oplati mas GPS/wifi/dotykovy displej a nestoji to ani cely majland
-
cORP.
Addict
o tom iphone to je peka kravina ,napichany ze ho maju ? zaujimave tvrdenie ,nemam ten pocit ze by som bol napichany ,preslo mi rukami na desiatky telefonov takze neisom nejaky clovek co je posraty s iphonu ,ale to ze je to kravina tak s tym urcite nesuhlasim ,niektre telefony nedosiahnu take uzivatelske rozhranie nikdy
ps: tolko sasov s karmou som vazne necakal
ps: tolko sasov s karmou som vazne necakal
-
kolac
Star
iphone je pekna hračka, predrazeny nieje, mozno bol spočiatku, no to je dan za kazdu novinku a taka podpora aplikacii ako je na iphone, myslim ze uz ani na symbian nieje, nakolko na vyvoj softu pre iphone nieje nijak extremne zlozity a preto vznika kopa apps denne.
Ako nevyhodu ajfonu vidim asi len ten fotak a bez poriadneho datoveho pausalu nemoznsot vyuzit niektore funkcie dostupne len s netom
mimochodom aby som nebol OT: za tie prachy to vidim len na N95 o ktorej uvazujem aj ja = za malo penazi vela muziky
obycajnu verziu od ruky kupis do 150 vpohode ( komplet v zaruke )
Ako nevyhodu ajfonu vidim asi len ten fotak a bez poriadneho datoveho pausalu nemoznsot vyuzit niektore funkcie dostupne len s netom
mimochodom aby som nebol OT: za tie prachy to vidim len na N95 o ktorej uvazujem aj ja = za malo penazi vela muziky