sikovny telefonik s wifi

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
viwu
Zablokovaný
Zablokovaný

sikovny telefonik s wifi

Príspevok od používateľa viwu »

zdravim, chcem sa poradit, respektive prosim nejake odporucania na najeky kvalitny telefonik, cena by nemusela presiahnut 150 eur, maximalne vsak 200 (radsej ta prva moznost). mal by byt spolahlivy, wifi, citat nejake tie zakladne dokumenty (doc, pdf...), velky displej (pokial mozno s 16mil. farbami) a fotak keby mal 5MPx tak by bolo genialne, ale stacilo by aj 2...co mi viete poradit?dakujem
lacijawa
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: sikovny telefonik s wifi

Príspevok od používateľa lacijawa »

viwu napísal:zdravim, chcem sa poradit, respektive prosim nejake odporucania na najeky kvalitny telefonik, cena by nemusela presiahnut 150 eur, maximalne vsak 200 (radsej ta prva moznost). mal by byt spolahlivy, wifi, citat nejake tie zakladne dokumenty (doc, pdf...), velky displej (pokial mozno s 16mil. farbami) a fotak keby mal 5MPx tak by bolo genialne, ale stacilo by aj 2...co mi viete poradit?dakujem
Skôr PDA.
majooo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majooo »

Tak to ti vyhovuje aj klasicka N95ka
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ak chces dotykovy tak iphone. ak nie tak by stacila naozaj ta N95 /N93 (hoci neviem ci N93 cita PDF a ci ma wifi)
Duffiii
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Duffiii »

iphone ma len 2magapixelovy fotak ja by som radsej zobral LG KC910 ma 8mpx fotak a je aj dotykovy ale ak chces stale dotykovy mobil s dobrym fotakom tak na SE Idou bude mat 12,1 Mpx
Filipito
Darca
Darca

no a ze ma 2mpix fotak? ale nezasekava sa tak ako spominane LG :wink:
ktore SE si mal na mysli?
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

ale prosim Vas 8mpx fotak na mobile a pod veci su zbytocne jednak kvoli objektivu ktory ti taku kvalitu tak ci tak neposkytne a po druhe ked chces fotit dake extra fotky tak uz zrkadlovka alebo kompakt co foti jak zrkadlovka, ale typ si nespomeniem.
A ktomu mobu tka uz fakt dake PDA to sa najviac oplati mas GPS/wifi/dotykovy displej a nestoji to ani cely majland
poi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa poi »

presne tak naco su vam na mobile taketo fotaky??? nevidim v tom zmysel maximalne 5 Mpx
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

iPhone je podla mna hlupost, citanie PDF dostanes na lubovolnom telefone so Symbianom ci Windows Mobile, teda aj N93, avsak pozor na chybu v Symbiane S60, je tam chyba s datumom pri budiku...
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

hojko napísal:iPhone je podla mna hlupost, citanie PDF dostanes na lubovolnom telefone so Symbianom ci Windows Mobile, teda aj N93, avsak pozor na chybu v Symbiane S60, je tam chyba s datumom pri budiku...
mohol by si objektivne prezradit preco pokladas iphone za hlupost ? dakujem
Filipito
Darca
Darca

taktiez by som to rad vedel :)
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lacijawa »

cORP. napísal:mohol by si objektivne prezradit preco pokladas iphone za hlupost ? dakujem
Pri iPhone platíš zbytočne za značku.
Filipito
Darca
Darca

to uz neni pravda , iphone v pohode zozenies za velmi dobre peniaze :wink: takze taketo kraviny sem neplet
Duffiii
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Duffiii »

no ale to musis dobre hladat ano ale aj mna uz serie iphone kery sam mal ale straej generacie ale dneska su este ludia vsetci z toho napichany ze ma iphone a mal som na mysli bude novy SE Idou keri ma rovno vraj aj prestat iPhone
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

o tom iphone to je peka kravina ,napichany ze ho maju ? zaujimave tvrdenie ,nemam ten pocit ze by som bol napichany ,preslo mi rukami na desiatky telefonov takze neisom nejaky clovek co je posraty s iphonu ,ale to ze je to kravina tak s tym urcite nesuhlasim ,niektre telefony nedosiahnu take uzivatelske rozhranie nikdy

ps: tolko sasov s karmou som vazne necakal :wink:
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Pripajam sa ku Indigocorpovi, iPhone je super vec (nemam ho, ale som s nim v kontakte skoro kazdy den). Su na to super hry, apps a tak podobne. Ma to uplne vsetko, co potrebujem, len ja som ta chyba - nemam na neho penaze :D!
Filipito
Darca
Darca

ja mam ipod touch a je to skvele, programy hry. :) dufam ze pride aj 4g :D mimochodom ja si iphone neplanujem :wink: staci mi touch. ale jednoznacne odporucam
kolac
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kolac »

iphone je pekna hračka, predrazeny nieje, mozno bol spočiatku, no to je dan za kazdu novinku a taka podpora aplikacii ako je na iphone, myslim ze uz ani na symbian nieje, nakolko na vyvoj softu pre iphone nieje nijak extremne zlozity a preto vznika kopa apps denne.
Ako nevyhodu ajfonu vidim asi len ten fotak a bez poriadneho datoveho pausalu nemoznsot vyuzit niektore funkcie dostupne len s netom :(

mimochodom aby som nebol OT: za tie prachy to vidim len na N95 o ktorej uvazujem aj ja = za malo penazi vela muziky :) obycajnu verziu od ruky kupis do 150 vpohode ( komplet v zaruke )
Filipito
Darca
Darca

kolac, napojis sa na wifi a to mas bezplatne :wink:
mimochodom a preto sa aj tie iphony davali len na vacsie pausaly aby si ho mohol plnohodnotne vyuzivat
krato
Novice
Novice

Príspevok od používateľa krato »

Osobne mam N82 je to fajny phone len ma maly displej na prezeranie webu. na precitanie rss staci ale pohodlne pouzvanie to nie. Zato foti super a icq, gtalk, skype, facebook moze bezat stale v pozadi. Takze ak by si zohnal N95 za 150€ tak to budes mat dobre.
Napísať odpoveď