Uz 5 mesiacov a ziadny francuzak

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
dudo02
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa dudo02 »

eagle_owl napísal:mame 17 rokov... pardon zabudol som dodat

a tak ono by som sa to ani nepytal, len ona mi na otazku ci sa chce olizovat vzdy povedala, ze teraz nie... tak si predstavte v akej som teraz situacii...
A mozno ma ona nejake problemy so zubami,dychom,jazykom atd. a preto sa hanbi...Urcite to nie je normalne,takze je na tebe,zistit nejakym decentnym a jemnym sposobom o co ide...
Blade
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Blade »

Nevies vycitit z tvojej baby ci to ona sama chce a kedy bude nato vhodna chvilka???Sedim na lavicke fajnovo na slniecku zacnem sa hladkat a objimat a k tej bozkovej zone to same pride.Po prvy krat je to vzdicky najlepsie tak necakaj a makaj!!!
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Blade napísal:Nevies vycitit z tvojej baby ci to ona sama chce a kedy bude nato vhodna chvilka???Sedim na lavicke fajnovo na slniecku zacnem sa hladkat a objimat a k tej bozkovej zone to same pride.Po prvy krat je to vzdicky najlepsie tak necakaj a makaj!!!
A to casto takto? :lol:

//ja si internet vobec neberiem nejako k srdcu, len mam obcas bujnu fantaziu. peace :)
Blade
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Nie nevysmievaj ale uz nikdy nepojdem do takych detailoch na internete lebo vy zeny si to moc beriete k srdcu
blob
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa blob »

Mno ak sa začneš hladkať a objímať, tak to fakt musí být podívaná za všechny prachy...
Blade
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Co tym myslis???Sak ked su spolu tak toto snad aspon vykonavaju.
HelpMe
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa HelpMe »

no neviem ale podla mna to moze byt aj tym, ze dievca sa este nebozkavalo a boji sa toho, ze sa pred tebou strapni.. skus sa jej to tak nenapadne spytat.. ale to je len moj nazor :)
Blade
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Ked tak nad tym rozmyslam tak ta baba je alebo bude jednoznacne jebtiska,pretoze toto neni normalne spravanie zien aby ti 5 mesiacov nedala pusu a nic nenaznacila.V tejto dobe ta po vacsine ta zena dovedie k prvej puse.Im sa nechce tak dlho cakat oni potrebuju mohutny negersky jazyk!!!
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

HelpMe napísal:no neviem ale podla mna to moze byt aj tym, ze dievca sa este nebozkavalo a boji sa toho, ze sa pred tebou strapni.. skus sa jej to tak nenapadne spytat.. ale to je len moj nazor :)
Kriste pane , dva tyzdne je mozno strah ,
Mesiac to je uz paranoja
Dva a viac bud totalna ignoracia , alebo je v nejakej sekte :)
Axelik.m
Star
Star

Príspevok od používateľa Axelik.m »

sa jej spytaj ze ci ma pas cudnosti aj na papuli xD
Lisa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lisa »

nečítala som všetky príspevky, ale možno jej vadí taktika. ja som mala kedysi frajera a vobec sa nevedel bozkavat. tocil jazykom dokola a dokola, bolo to smiesne. stale som sa ho snazila presmerovat inym smerom a inak ale on nic :D:D:D tak som sa na to vykaslala. nasla som si ineho frajera a ten sa vedel fantasticky bozkavat! :lol:
...............ale to uz bolo velmi, velmi davno. len som prispela, mozno to je tym ked mas dych v poriadku. a zaspominala na stare casy :wink: 8)
Axelik.m
Star
Star

Príspevok od používateľa Axelik.m »

Lisa napísal:nečítala som všetky príspevky, ale možno jej vadí taktika. ja som mala kedysi frajera a vobec sa nevedel bozkavat. tocil jazykom dokola a dokola, bolo to smiesne. stale som sa ho snazila presmerovat inym smerom a inak ale on nic :D:D:D tak som sa na to vykaslala. nasla som si ineho frajera a ten sa vedel fantasticky bozkavat! :lol:
...............ale to uz bolo velmi, velmi davno. len som prispela, mozno to je tym ked mas dych v poriadku. a zaspominala na stare casy :wink: 8)
A aka je ta spravna technika xD
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

Kazde ma svoju vlastnu techniku ktoru chce naucit aj svojho chlapca :D ak sa jej to nepodari vykasle sa nanho a hlada si dalsieho ziaka :lol:
Jerry
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Uz 5 mesiacov a ziadny francuzak

Príspevok od používateľa Jerry »

nordkapp_pb napísal::modlenie: maria no keby si to videla :-) ...

... inak nejak mi to nepasuje - chronologicky je chodenie po prvej jazyckovej nie ? ? ? ...

... normalne jej to povedz, vztah bez komunikacie neni ani vztahom, skor takym "stretnutim anonymnych alkoholikov"
a ja som myslel ze tak vztah zacina :D no tak spytaj sa jej urcite. Len bud pripraveny,lebo ti mozno odpovie ze AZ PO SVADBE :D alebo MAMA MI ZAKAZALA :D
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

Podla mna sa boji ze otehotnie :smt055
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Risko napísal:Podla mna sa boji ze otehotnie..
Čo síííí? To iba po orálnom sexe.
Niežeby tá baba bola v poriadku, ale si si istý aj ty, že s niekým "chodíš" keď 5 mesiacov si nedostal ani bozk? :)
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

ja si myslim ze tam bude iny zadrhel mozno by aj chcela ale nieco jej asi musi vadit bud na sebe alebo na nom
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

žeby jej alebo tebe smrdelo z huby?
eagle_owl napísal:mame 17 rokov... pardon zabudol som dodat

a tak ono by som sa to ani nepytal, len ona mi na otazku ci sa chce olizovat vzdy povedala, ze teraz nie... tak si predstavte v akej som teraz situacii...
teraz som si vyhľadaj tvoje príspevky v tejto týme (až dva) zle si jej to povedal ona isto hned pochopila, že ťa má vyfajčiť a že jej ceš vylýzať pinu :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Lisa napísal:nečítala som všetky príspevky, ale možno jej vadí taktika. ja som mala kedysi frajera a vobec sa nevedel bozkavat. tocil jazykom dokola a dokola, bolo to smiesne. stale som sa ho snazila presmerovat inym smerom a inak ale on nic :D:D:D tak som sa na to vykaslala. nasla som si ineho frajera a ten sa vedel fantasticky bozkavat! :lol:
typická žena, nechá frajera lebo sa nevie bozkávať :roll:

k téme: niekde (viem dať link keď prídem domov) som čítal že až 91% dievčat chce bozk už na prvom rande. Ak spolu chodíte a opakovane sa stretávate a napriek tomu ten bozk nechce, tak i keď to znie tvrdo, ale asi ťa bere iba ako kamaráta na trávenie voľných chvíľ

//edit: begbeee to tiež pekne (a tiež pekne kruto) napísal :)
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

triple napísal:žeby jej alebo tebe smrdelo z huby?
hh malo pravdepodobne :D ale pobavilo ma to...k tomu olizovaniu si myslim ze nezobrala to tak a ak to tak zobrala tak je potom slahnuta s prepacenim za vyraz lebo mi to je trosku absurdne ze 5 mesiacov ziaden kiss jazykovi ale uz rovno oral myslela :roll:
Napísať odpoveď