A mozno ma ona nejake problemy so zubami,dychom,jazykom atd. a preto sa hanbi...Urcite to nie je normalne,takze je na tebe,zistit nejakym decentnym a jemnym sposobom o co ide...eagle_owl napísal:mame 17 rokov... pardon zabudol som dodat
a tak ono by som sa to ani nepytal, len ona mi na otazku ci sa chce olizovat vzdy povedala, ze teraz nie... tak si predstavte v akej som teraz situacii...
Uz 5 mesiacov a ziadny francuzak
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
A to casto takto?Blade napísal:Nevies vycitit z tvojej baby ci to ona sama chce a kedy bude nato vhodna chvilka???Sedim na lavicke fajnovo na slniecku zacnem sa hladkat a objimat a k tej bozkovej zone to same pride.Po prvy krat je to vzdicky najlepsie tak necakaj a makaj!!!
//ja si internet vobec neberiem nejako k srdcu, len mam obcas bujnu fantaziu. peace
-
RomanB
Medium Professional
Kriste pane , dva tyzdne je mozno strah ,HelpMe napísal:no neviem ale podla mna to moze byt aj tym, ze dievca sa este nebozkavalo a boji sa toho, ze sa pred tebou strapni.. skus sa jej to tak nenapadne spytat.. ale to je len moj nazor
Mesiac to je uz paranoja
Dva a viac bud totalna ignoracia , alebo je v nejakej sekte
nečítala som všetky príspevky, ale možno jej vadí taktika. ja som mala kedysi frajera a vobec sa nevedel bozkavat. tocil jazykom dokola a dokola, bolo to smiesne. stale som sa ho snazila presmerovat inym smerom a inak ale on nic
:D:D tak som sa na to vykaslala. nasla som si ineho frajera a ten sa vedel fantasticky bozkavat!
...............ale to uz bolo velmi, velmi davno. len som prispela, mozno to je tym ked mas dych v poriadku. a zaspominala na stare casy

...............ale to uz bolo velmi, velmi davno. len som prispela, mozno to je tym ked mas dych v poriadku. a zaspominala na stare casy
A aka je ta spravna technika xDLisa napísal:nečítala som všetky príspevky, ale možno jej vadí taktika. ja som mala kedysi frajera a vobec sa nevedel bozkavat. tocil jazykom dokola a dokola, bolo to smiesne. stale som sa ho snazila presmerovat inym smerom a inak ale on nic:D:D tak som sa na to vykaslala. nasla som si ineho frajera a ten sa vedel fantasticky bozkavat!
![]()
...............ale to uz bolo velmi, velmi davno. len som prispela, mozno to je tym ked mas dych v poriadku. a zaspominala na stare casy![]()
-
The Calvin
Star
-
Jerry
Light Star
Re: Uz 5 mesiacov a ziadny francuzak
a ja som myslel ze tak vztah zacinanordkapp_pb napísal:maria no keby si to videla
...
... inak nejak mi to nepasuje - chronologicky je chodenie po prvej jazyckovej nie ? ? ? ...
... normalne jej to povedz, vztah bez komunikacie neni ani vztahom, skor takym "stretnutim anonymnych alkoholikov"
-
triple
Guru wannabe
žeby jej alebo tebe smrdelo z huby?

teraz som si vyhľadaj tvoje príspevky v tejto týme (až dva) zle si jej to povedal ona isto hned pochopila, že ťa má vyfajčiť a že jej ceš vylýzať pinueagle_owl napísal:mame 17 rokov... pardon zabudol som dodat
a tak ono by som sa to ani nepytal, len ona mi na otazku ci sa chce olizovat vzdy povedala, ze teraz nie... tak si predstavte v akej som teraz situacii...
-
audiotrack
VIP
typická žena, nechá frajera lebo sa nevie bozkávaťLisa napísal:nečítala som všetky príspevky, ale možno jej vadí taktika. ja som mala kedysi frajera a vobec sa nevedel bozkavat. tocil jazykom dokola a dokola, bolo to smiesne. stale som sa ho snazila presmerovat inym smerom a inak ale on nic:D:D tak som sa na to vykaslala. nasla som si ineho frajera a ten sa vedel fantasticky bozkavat!
![]()
...............ale to uz bolo velmi, velmi davno. len som prispela, mozno to je tym ked mas dych v poriadku. a zaspominala na stare casy![]()
k téme: niekde (viem dať link keď prídem domov) som čítal že až 91% dievčat chce bozk už na prvom rande. Ak spolu chodíte a opakovane sa stretávate a napriek tomu ten bozk nechce, tak i keď to znie tvrdo, ale asi ťa bere iba ako kamaráta na trávenie voľných chvíľ
//edit: begbeee to tiež pekne (a tiež pekne kruto) napísal
-
lollo
Professional
hh malo pravdepodobnetriple napísal:žeby jej alebo tebe smrdelo z huby?