---keby len desina ...mam taky pocit ze to bude aspon 12..ak nie este viac...Tomasito napísal:... Tak co? Bude desina? OMG....
MS 2009 v hokeji
Hmmm... Tak neviem či to nazvať demenciou, ťažkou mentálnou retardáciou, zakomplexovanosťou alebo dravosťou po peniazoch... Alebo všetko spolu? Áno správne. Mám na mysli ehm, rozhodcov. Toto dúfam bude mať dohru niekde na IIHF! Očividne hrajú na strane Kanady. Veď koľko tvrdých zákrokov majú oni na nás a stále nič... A my? Stačí, že sa "dotkneme Kanaďana" a hneď sú z toho 2 minúty. Tento zápas je prehraný kvôli rozhodcom. Našej hre sa nedá vytknúť snáď nič. Hráme podľa mňa dobre aj si vytvárame šance. Len nech to ešte začne padať.
-
tomasito13
Star
- Kontaktovať používateľa:
prvu tretinu sme hrali teraz dohravame ale povedat ze prehnane kvoli rozhodcom...to az nie aj ked by to bolo ovela vyrovnanejsie v kazdom pripade su to ...Calligen09 napísal:Hmmm... Tak neviem či to nazvať demenciou, ťažkou mentálnou retardáciou, zakomplexovanosťou alebo dravosťou po peniazoch... Alebo všetko spolu? Áno správne. Mám na mysli ehm, rozhodcov. Toto dúfam bude mať dohru niekde na IIHF! Očividne hrajú na strane Kanady. Veď koľko tvrdých zákrokov majú oni na nás a stále nič... A my? Stačí, že sa "dotkneme Kanaďana" a hneď sú z toho 2 minúty. Tento zápas je prehraný kvôli rozhodcom. Našej hre sa nedá vytknúť snáď nič. Hráme podľa mňa dobre aj si vytvárame šance. Len nech to ešte začne padať.
-
audiotrack
VIP
Naozaj... Vy, čo to pozeráte, musíte uznať, že rozhodcovia nesúdia spravodlivo. A fakt verím, že toto sa bude na IIHF riešiť... Najlepšie zápas dať kontumačne!
Lebo keď sme (v 1. tretine) boli 5 vs. 5 bola to fakt vyrovnaná partia. Potom prišli ich 3 góly. Trošku nás nakopol ten náš... Ale keď nám opäť z ich presilovky dali gól(y), tak nás to už trochu položilo a je vidieť, že to nie je to, čo v 1. tretine.
Hmm... Pokiaľ sa nemýlim, tak všetky góly (CAN) padli v presilovkách však? Niečo na tom veru bude 
Lebo keď sme (v 1. tretine) boli 5 vs. 5 bola to fakt vyrovnaná partia. Potom prišli ich 3 góly. Trošku nás nakopol ten náš... Ale keď nám opäť z ich presilovky dali gól(y), tak nás to už trochu položilo a je vidieť, že to nie je to, čo v 1. tretine.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
to, ze ma niekto viac vylucenych hracov automaticky znamena, ze rozhodcovia su kupeni. Viem si predstavit ako prisiel kanadsky manazer pred zapasom za rozhodcami a hovori im: "chlapi, na to Slovensko, ktore hralo strasne s Madarskom a este horsie s Bieloruskom asi nemame, nemohli by ste nam nejako pomoct?"
su dva typy fanusikov, ti podla ktorych za vsetko mozu rozhodcovia a ti druhi, ktori vidia, ze hrame hacko..
//

//
no bude na tom asi to, ze kanadania vedia vyuzit presilovky..Calligen09 napísal:Hmm... Pokiaľ sa nemýlim, tak všetky góly (CAN) padli v presilovkách však? Niečo na tom veru bude
"iba" 5 , ale nevadi, aj tak som hrdy na nasich hokejistov ! Som predsa Slovak !Calligen09 napísal:Naozaj... Vy, čo to pozeráte, musíte uznať, že rozhodcovia nesúdia spravodlivo. A fakt verím, že toto sa bude na IIHF riešiť... Najlepšie zápas dať kontumačne!![]()
Lebo keď sme (v 1. tretine) boli 5 vs. 5 bola to fakt vyrovnaná partia. Potom prišli och 3 góly. Trošku nás nakopol ten náš... Ale keď nám opäť z ich presilovky dali gól(y), tak nás to už trochu položilo a je vidieť, že to nie je to, čo v 1. tretine.
Hmm... Pokiaľ sa nemýlim, tak všetky góly (CAN) padli v presilovkách však? Niečo na tom veru bude
//autoeditácia príspevku ( 28 Apr 2009, 22:04 )
toto hadam nieje mozne
-
Geogomeogo
Light Professional