MS 2009 v hokeji
no podla bol tento zapas naznak toho ze nas hokejovy vyber dokaze hrat hokej... to ze sme dostali 7 kusov mi je srdecne jedno lebo to ze prehrame som cakal. Ak sa teda nenechaju vylucovat za kraviny tak by to mohol byt slubny zaciatok (len ci nie je neskoro??) ak by sa nam podarilo vyhrat nad ceskom/finskom a "povinne" vitazstvo nad norskom/danskom tak by sme mohli teoreticky postupit aj z osemfinalovej skupiny a ciel ktory som od hokejistov ocakval by bol splneny...lebo ci by sme skoncili druhy, treti alebo stvrty je myslim jedno
-
Hossa1881
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
nie nadarmo sa vravi ze polovica uspechu je brankar a myslim si ze take dva goly sa dali v pohode chytit...a ta na sa hra v oslabeniach je katastrofa, nechapem preco ved tam hra handzus a iny co su tam na tu rolu zvyknuti, podla mna to nebol az taky rozdiel ako v skore a este stale mame je v nasich rukach ist do stvrtfinale, vsak vzdy treba porazit niekoho z tzv. silnej sestky
-
Point
Professional
neviem..tento zapas bol cely divny.. myslim si, ze keby to bolo stale 5 na 5 vysledok by bol uplne niekde inde.. to, ze sa rozhodcovia chceli pomstit za ten krvavy nos.. lol .. rozhodca ma posudzovat akoze korektne a nezaujato voci obidvom stranam nei? je ich problem, ze si ten nos nevsimli..malo sa normalne hrat dalej.. a nie vylucit dvoch nasich za to, ze potlapkali nejakeho "hitliho" po ritke..nehrali sme zas az tak zle..dobre 2. tretina bola jedna z tych nasich
.. ale inak to nebolo az tak zle ako s madarmi alebo belarusmi.. moj nazor.. dalej ma uplne sere palfy.. nechapem co si on o sebe mysli, ze on nejde reprezentovat..sak by mal byt stastny a neviem co, ze moze reprezentovat svoju krajinu.. a pomoct.. nie..on radsej povie, ze prenecha miesto inym hracom.. toto mi pride fakt odveci..to nemal hrat potom ani v skalici aby prenechal miesto inym..
Súhlas .Point napísal:dalej ma uplne sere palfy.. nechapem co si on o sebe mysli, ze on nejde reprezentovat..sak by mal byt stastny a neviem co, ze moze reprezentovat svoju krajinu.. a pomoct.. nie..on radsej povie, ze prenecha miesto inym hracom.. toto mi pride fakt odveci..to nemal hrat potom ani v skalici aby prenechal miesto inym..
Jj samozrejme . Keď nebudeme majstri sveta tak na MS nemáme čo robiť .Tomáško napísal:a cesko finsko kurnym no co ak chceme byt majstri sveta tak musime pozazit cechou aj finou ak ich nedame tak na MS nemame co robit![]()
![]()
__
Inak imho nás zápas posunul dopredu , ešte máme šancu prekvapiť
Myslim si ze to by aj kanadania podali iny vykon. Zapas som sice videl iba tak utrzkovito ale nemyslim si ze by hrali na 100% kedze skoro vsetky goli dali v presilovkach.Point napísal:neviem..tento zapas bol cely divny.. myslim si, ze keby to bolo stale 5 na 5 vysledok by bol uplne niekde inde.
A k tomu Pallfymu a inym hracom ktori mozu ist reprezentovat ale vyhovaraju sa ze nejdu (to plati aj pre ostatne krajiny), je problem v tom ze je to pre nich nezaujimave. Dokopi ziadny zarobok len riziko zranenia.
-
Vigor
King
Ak Palffy povie, ze s reprezentaciou konci tak konci. Neviem, ci je polka populacie Slovenska dementna, poviem to aj mierne vystiznejsie, tak j*bnuta, ze nedokaze tento jednoduchy fakt pochopit. Povedal to pred styrmi rokmi, od tej doby ani v najmensom nenaznacil, ze zvazuje navrat. Spominali to ini hraci, spominal to Filc, ale on sam nikdy. Takze sa pytam. Budete to vytahovat aj o rok, o dva, o ti jak drbli?
Ma pravo povedat, ze konci. On zvlast, co pre tu reprezentaciu aj nieco spravil. Je to ferovy chlap, ktory povedal, ze konci a drzi sa toho. Som rad, ze nie je ako isty pan Hasek.
Ma pravo povedat, ze konci. On zvlast, co pre tu reprezentaciu aj nieco spravil. Je to ferovy chlap, ktory povedal, ze konci a drzi sa toho. Som rad, ze nie je ako isty pan Hasek.
5 miliónová krajina ktorá bola za posledné štyri roky 2x šiesta , raz ôsma , a trinásta najlepšia na svete hrá mizerne ?kali520 napísal:Svedsko zakoplo len raz stane sa, ale my hrajeme mizerne uz 4 rok
Fakt potrebujete každý rok zlato na to aby ste im verili ?
Ja teda nie , robia čo môžu a ešte to môžu pekne potiahnuť na týchto MS