MS 2009 v hokeji

O športe...
tuti
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa tuti »

no podla bol tento zapas naznak toho ze nas hokejovy vyber dokaze hrat hokej... to ze sme dostali 7 kusov mi je srdecne jedno lebo to ze prehrame som cakal. Ak sa teda nenechaju vylucovat za kraviny tak by to mohol byt slubny zaciatok (len ci nie je neskoro??) ak by sa nam podarilo vyhrat nad ceskom/finskom a "povinne" vitazstvo nad norskom/danskom tak by sme mohli teoreticky postupit aj z osemfinalovej skupiny a ciel ktory som od hokejistov ocakval by bol splneny...lebo ci by sme skoncili druhy, treti alebo stvrty je myslim jedno
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

nie nadarmo sa vravi ze polovica uspechu je brankar a myslim si ze take dva goly sa dali v pohode chytit...a ta na sa hra v oslabeniach je katastrofa, nechapem preco ved tam hra handzus a iny co su tam na tu rolu zvyknuti, podla mna to nebol az taky rozdiel ako v skore a este stale mame je v nasich rukach ist do stvrtfinale, vsak vzdy treba porazit niekoho z tzv. silnej sestky
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

neviem..tento zapas bol cely divny.. myslim si, ze keby to bolo stale 5 na 5 vysledok by bol uplne niekde inde.. to, ze sa rozhodcovia chceli pomstit za ten krvavy nos.. lol .. rozhodca ma posudzovat akoze korektne a nezaujato voci obidvom stranam nei? je ich problem, ze si ten nos nevsimli..malo sa normalne hrat dalej.. a nie vylucit dvoch nasich za to, ze potlapkali nejakeho "hitliho" po ritke..nehrali sme zas az tak zle..dobre 2. tretina bola jedna z tych nasich :D .. ale inak to nebolo az tak zle ako s madarmi alebo belarusmi.. moj nazor.. dalej ma uplne sere palfy.. nechapem co si on o sebe mysli, ze on nejde reprezentovat..sak by mal byt stastny a neviem co, ze moze reprezentovat svoju krajinu.. a pomoct.. nie..on radsej povie, ze prenecha miesto inym hracom.. toto mi pride fakt odveci..to nemal hrat potom ani v skalici aby prenechal miesto inym..
Tomáško
Star
Star

Príspevok od používateľa Tomáško »

krany 3krat lepsie ako predtym hraly uplne super az na tie vylucovania keby neboli tie tak by to bola remiza.. a potom predzenie pripadne najazdy maly sme sancu..... :cry:
a cesko finsko kurnym no co ak chceme byt majstri sveta tak musime pozazit cechou aj finou ak ich nedame tak na MS nemame co robit :cry: :cry: :(
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lacijawa »

Slováci mohli aj vyhrať keby nemali tie zbytočné utočné fauly. Hrali sme v podstate dobre len... Tie fauly môžu za všetko.
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

nemame poriadneho zakoncovatela a aj ked daku sancu mame tak ju nevieme premenit takze tak... no cakal som trocha vacsi nater ale moze byt :D
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Ak budeme hrat tak ako vcera samozrejme bez tych faulov tak mame sancu vyhrat
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

Point napísal:dalej ma uplne sere palfy.. nechapem co si on o sebe mysli, ze on nejde reprezentovat..sak by mal byt stastny a neviem co, ze moze reprezentovat svoju krajinu.. a pomoct.. nie..on radsej povie, ze prenecha miesto inym hracom.. toto mi pride fakt odveci..to nemal hrat potom ani v skalici aby prenechal miesto inym..
Súhlas .
Tomáško napísal:a cesko finsko kurnym no co ak chceme byt majstri sveta tak musime pozazit cechou aj finou ak ich nedame tak na MS nemame co robit :cry: :cry: :(
Jj samozrejme . Keď nebudeme majstri sveta tak na MS nemáme čo robiť . :roll:

__

Inak imho nás zápas posunul dopredu , ešte máme šancu prekvapiť :)
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

Dnes sa rozhodne o našich súperoch v osemfinále. Ja tipujem Česko a Nórsko
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

M@rt1n napísal:Dnes sa rozhodne o našich súperoch v osemfinále. Ja tipujem Česko a Nórsko
A Fínsko si kde nechal? Či ich preskočíme? Teraz zaujímavý zápas Nórsko - Dánsko, tesne pred polovicou zápasu 3:2 pre Dánov.. no čakám víťazstvo Nórov stále.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

boha kce to niekoho z NHL kto to bude zakončovať ten je*** hossa sa v každom zápase netrafi do poku a vtedy ked ide skoro sám na brankára boha by som ho do riťi nakopal ...........
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Point napísal:neviem..tento zapas bol cely divny.. myslim si, ze keby to bolo stale 5 na 5 vysledok by bol uplne niekde inde.
Myslim si ze to by aj kanadania podali iny vykon. Zapas som sice videl iba tak utrzkovito ale nemyslim si ze by hrali na 100% kedze skoro vsetky goli dali v presilovkach.

A k tomu Pallfymu a inym hracom ktori mozu ist reprezentovat ale vyhovaraju sa ze nejdu (to plati aj pre ostatne krajiny), je problem v tom ze je to pre nich nezaujimave. Dokopi ziadny zarobok len riziko zranenia.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Ak Palffy povie, ze s reprezentaciou konci tak konci. Neviem, ci je polka populacie Slovenska dementna, poviem to aj mierne vystiznejsie, tak j*bnuta, ze nedokaze tento jednoduchy fakt pochopit. Povedal to pred styrmi rokmi, od tej doby ani v najmensom nenaznacil, ze zvazuje navrat. Spominali to ini hraci, spominal to Filc, ale on sam nikdy. Takze sa pytam. Budete to vytahovat aj o rok, o dva, o ti jak drbli?

Ma pravo povedat, ze konci. On zvlast, co pre tu reprezentaciu aj nieco spravil. Je to ferovy chlap, ktory povedal, ze konci a drzi sa toho. Som rad, ze nie je ako isty pan Hasek.
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

Innocence napísal:A Fínsko si kde nechal? Či ich preskočíme? Teraz zaujímavý zápas Nórsko - Dánsko, tesne pred polovicou zápasu 3:2 pre Dánov.. no čakám víťazstvo Nórov stále.
Hups. Zle som si pozrel program :D
kali520
Darca
Darca

Vigor Plaffyho a tyh ktori s repre skoncili tak ich beriem. Ale ja som narazal na hracov ktory jeden rok reprezentovat idu a druhy rok sa bud vyhovaraju na zranenie alebo ine chu****, a to neplati len pre nasich hracov.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

kali ja som v mojom prispevku tiez nenarazal na Teba ale na jednu dvojicu na predchadzajucej strane :) .
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

svedi prehrali s lotysmi, takze podla niektorych "trenerov" na tomto fore by sme mali byt na tom rovnako svedsko....(tiez si prenasaju bod)
kali520
Darca
Darca

Hossa1881 napísal:svedi prehrali s lotysmi, takze podla niektorych "trenerov" na tomto fore by sme mali byt na tom rovnako svedsko....(tiez si prenasaju bod)
Svedsko zakoplo len raz stane sa, ale my hrajeme mizerne uz 4 rok
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Švédi hrajú prakticky bez hráčov z NHL, neviem či tam vôbec niekoho majú.. Uvidíme v osemfinále, každopádne, ak nezdoláme niekoho z dvojice Fínsko - Česko, na štvrťfinále sa môžu chlapci pozerať zo svojho teplého kresielka..
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

kali520 napísal:Svedsko zakoplo len raz stane sa, ale my hrajeme mizerne uz 4 rok
5 miliónová krajina ktorá bola za posledné štyri roky 2x šiesta , raz ôsma , a trinásta najlepšia na svete hrá mizerne ?
Fakt potrebujete každý rok zlato na to aby ste im verili ? :roll:
Ja teda nie , robia čo môžu a ešte to môžu pekne potiahnuť na týchto MS :wink:
Napísať odpoveď