pls ako refreshnem software v telefone???mam nokiu 6220 classic,a ide dost pomaly a baterka dlho nevydrzi a to ho mam dost kratko a v t-mobile mi povedal jeden chalan ze hento by malo pomoct,len newm ako to spravit:D
jj to mam,ale ked to spustim tag mi napise ze : no updates available for your phone...no a co sa da robit ked nie su dostupne ziadne updaty softwaru???
jj mozem skusit lenze citam ze " *keď aktualizujete FW na Vašom telefóne ktorý je braný od operátora a používate nebrandovaný Product Code prichádzate o záruku." ..a ta sa mi zide cize by som potreboval nejake ine riesenie
spravil som to cez ten navod na ktory tu bol link a cez updatovanie mi furt vyhadzovalo ze sa prerusilo spojenie ze mobil nieje pripojeny..a toto mi spravilo asi 6 krat tag som to ukoncil.a ostala mi biela obrazovka a nesiel ani vypnut,tak som vybral baterku nak sa vypne..a dal som ho potom zapnut a zasvietila obrazovka ,potom tlacitka a tlacitko k fotaku na boku 3x zablikalo a to bolo fsetko kua co s tym??
stlacis zelene + 3 + * + Power Button
vsetky tlacidla je potrebne drzat stlacene az pokial nenabehne telefon ...
zresetuje sa to do tovarenskych nastaveni
ob3l1x napísal:stlacis zelene + 3 + * + Power Button
vsetky tlacidla je potrebne drzat stlacene az pokial nenabehne telefon ...
zresetuje sa to do tovarenskych nastaveni
hmmmm a drzis tak ze posledne stlacis power ? a zvysne drzis ?
ak ano a stale nepomaha tak ma napada este moznost detekuje pocitac telefon ?
ak ano tak mozes skusit este raz flashnut ....
ob3l1x napísal:hmmmm a drzis tak ze posledne stlacis power ? a zvysne drzis ?
ak ano a stale nepomaha tak ma napada este moznost detekuje pocitac telefon ?
ak ano tak mozes skusit este raz flashnut ....
no stlacam to dobre,ale nic..a ked ho pripojim do pocitaca tag zaznie ten zvuk ako ked s nieco pripoji ale neukazuje mi ho...a ako flashnut?