Ako povedat babe ze som do nej

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ja som si toto presne myslel ze ked bude mat cislo tak sa uz nepohne nikam :) .
tak sa ta spytam co mas v plane dalej robit?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

imo pockat kym si ju klofne niekto druhy a potom sa vylievat na hojku :D
Axelik.m
Star
Star

Príspevok od používateľa Axelik.m »

vsak ju normalne pobozkaj a uvdis ci ti da facku xD a neboj sa nigdo sa ti nebude posmievat skor ti povedia ze si chlapik (jak nemas prastenych spoluziakov)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

axelik: to by najprv musel mat moznost :D
Firestone
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Firestone »

No viete čo ....... Vyserte sa na to - na celu temu - na mna - a na vsetko toto .

To číslo mi mala dať už minulý týžden ...........lenže problém je v tom .....proste mi ho nedala tak som si ju odstihol po škole a povedala mi .....no tvárila sa tak neistol a rozmýšlala veľmi dlho pýtala sa ma čo tam robím a potom som jej povedal že som prišiel za ňou ....no a potom mi povedala že mi to číslo nedá ........Proste takto :

" hmmmmm......Moje číslo ti nedám ..........

NO NECHAJTE TO VŠETKO TAK .

Ďakujem že ste mi pomohli .
HelpMe
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa HelpMe »

Firestone napísal:No viete čo ....... Vyserte sa na to - na celu temu - na mna - a na vsetko toto .

To číslo mi mala dať už minulý týžden ...........lenže problém je v tom .....proste mi ho nedala tak som si ju odstihol po škole a povedala mi .....no tvárila sa tak neistol a rozmýšlala veľmi dlho pýtala sa ma čo tam robím a potom som jej povedal že som prišiel za ňou ....no a potom mi povedala že mi to číslo nedá ........Proste takto :

" hmmmmm......Moje číslo ti nedám ..........

NO NECHAJTE TO VŠETKO TAK .

Ďakujem že ste mi pomohli .
tak sa vyser na nu.. neni prva a ani posledna.. kolko mate vlastne rokov?? 17?
adr0z
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adr0z »

skús si zohnať od niekial jej telefone číslo a píš jej aninymné esemesky ako napr. Hádaj kto som ? a také . časom sa ti možno prihovorí treba skúšať , nesmieš sa hanbiť .

//autoeditácia príspevku ( 29 Apr 2009, 15:56 )
k6 napísal:No chod do toho, ved nemas co stratit. Kto nevsadi, ten nevyhra. Chalan ktory pri kazdom pohlade dievciny len klopi zrak vacsinou prilis atraktivny nieje... Jasne ze sa na nu usmej, zakyvaj... Pripadne idealne hodit pokec v style "Ty mas pekne oci, to su Tvoje?" a pod. (Tem na inspiraciu tu najdes neurekom), pripadne capnut po prdelke a hned budes mat krajsi den... Teda, ak Ti ona jednu potom necapne, ale to je uz riziko podnikania.
No ja som mojej babe čapol po riťi an opekačke ona ma chytila za moje prirodzenie azčali sme sa obchytkavať a už to išlo :) odvtedy sme spolu :)
zmija1313
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa zmija1313 »

No, nic sa nedeje, zivot ide dalej. Mozno sa to este niekam vyvinie, mozno budes len zazivat trapne chvilky vzdy, ked ju uvidis. Mozno ak by si to cislo zohnal cez spoluziacky, tak by to islo inou cestou. Ale tazko povedat a zbytocne spekulovat.
V kazdom pripade ale klobuk dolu, ze si sa odhodlal priamo za nou :aasmile1:

Nateraz by som sa asi stiahol, ale zas nie niekam pod zem... Urcite sa este budete vidat, tak pozoruj ako sa bude spravat (teda nie sledovat ju, alebo prenasledovat, heh). Na pilu ale moc netlac, aspon zatial...
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

adr0z napísal: No ja som mojej babe čapol po riťi an opekačke ona ma chytila za moje prirodzenie azčali sme sa obchytkavať a už to išlo :) odvtedy sme spolu :)
ja zvyknem tak balit baby v autobuse ze ich chytam zozadu za kozy, s jednou som bol rok, s druhou pol roka a s tretou chodim teraz uz 7 mesiacov ale tej som chytil aj pi*u takze to podla mna vydrzi dlhsie
Firestone
Medium Expert
Medium Expert

Vo tak ešte raz pre tých ktorí nevedia čítať o 3 - 4 strany do zadu . Mám 13 rokov . :oops:
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

uz kasli na nu, mate cas na vztahy :)
Firestone
Medium Expert
Medium Expert

Tak dik . Keby niečo tak sa ozvem .
Im.Legend
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Im.Legend »

jezis ty mas cislo a este sa pytas co mas robit dalej?Normalne jej sak zavolaj ci nejde von,zober ju dakam sa prejt abo hoc len na kofolu ci na kavu...Bud trocha kreativny omg a hlavne na sebe nenechaj poznat stres,cim viac sebavedomejsie posobis,tym viac ti to hra do karat.
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

Myslím, že to už dávno vyriešil a stihol sa s ňou možno už aj rozísť :D
paimai
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paimai »

Podla mna nemas nikdy co stratit, ked sa ti nejake dievca paci, tak jej to proste povec (nemusis to na nu doslova vyplut), ale daj jej najavo svoje sympatie. Zaruceny recept neexistuje, kazda zena je ina. Osobne spolieham na konverzaciu (ak ju rozosmejes, bude sa citit v tvojej blizkosti prijemne), netlacim na pilu a ked vidim, ze su sympatie opetovane proste ju niekam pozvem. Nemusi ti to s kazdou vyjst, ale ziskas tak aspon sebavedomie a to je zaklad.
Napísať odpoveď