tak sa ta spytam co mas v plane dalej robit?
Ako povedat babe ze som do nej
No viete čo ....... Vyserte sa na to - na celu temu - na mna - a na vsetko toto .
To číslo mi mala dať už minulý týžden ...........lenže problém je v tom .....proste mi ho nedala tak som si ju odstihol po škole a povedala mi .....no tvárila sa tak neistol a rozmýšlala veľmi dlho pýtala sa ma čo tam robím a potom som jej povedal že som prišiel za ňou ....no a potom mi povedala že mi to číslo nedá ........Proste takto :
" hmmmmm......Moje číslo ti nedám ..........
NO NECHAJTE TO VŠETKO TAK .
Ďakujem že ste mi pomohli .
To číslo mi mala dať už minulý týžden ...........lenže problém je v tom .....proste mi ho nedala tak som si ju odstihol po škole a povedala mi .....no tvárila sa tak neistol a rozmýšlala veľmi dlho pýtala sa ma čo tam robím a potom som jej povedal že som prišiel za ňou ....no a potom mi povedala že mi to číslo nedá ........Proste takto :
tak sa vyser na nu.. neni prva a ani posledna.. kolko mate vlastne rokov?? 17?Firestone napísal:No viete čo ....... Vyserte sa na to - na celu temu - na mna - a na vsetko toto .
-
adr0z
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
skús si zohnať od niekial jej telefone číslo a píš jej aninymné esemesky ako napr. Hádaj kto som ? a také . časom sa ti možno prihovorí treba skúšať , nesmieš sa hanbiť .
//autoeditácia príspevku ( 29 Apr 2009, 15:56 )
odvtedy sme spolu 
//autoeditácia príspevku ( 29 Apr 2009, 15:56 )
No ja som mojej babe čapol po riťi an opekačke ona ma chytila za moje prirodzenie azčali sme sa obchytkavať a už to išlok6 napísal:No chod do toho, ved nemas co stratit. Kto nevsadi, ten nevyhra. Chalan ktory pri kazdom pohlade dievciny len klopi zrak vacsinou prilis atraktivny nieje... Jasne ze sa na nu usmej, zakyvaj... Pripadne idealne hodit pokec v style "Ty mas pekne oci, to su Tvoje?" a pod. (Tem na inspiraciu tu najdes neurekom), pripadne capnut po prdelke a hned budes mat krajsi den... Teda, ak Ti ona jednu potom necapne, ale to je uz riziko podnikania.
No, nic sa nedeje, zivot ide dalej. Mozno sa to este niekam vyvinie, mozno budes len zazivat trapne chvilky vzdy, ked ju uvidis. Mozno ak by si to cislo zohnal cez spoluziacky, tak by to islo inou cestou. Ale tazko povedat a zbytocne spekulovat.
V kazdom pripade ale klobuk dolu, ze si sa odhodlal priamo za nou
Nateraz by som sa asi stiahol, ale zas nie niekam pod zem... Urcite sa este budete vidat, tak pozoruj ako sa bude spravat (teda nie sledovat ju, alebo prenasledovat, heh). Na pilu ale moc netlac, aspon zatial...
V kazdom pripade ale klobuk dolu, ze si sa odhodlal priamo za nou
Nateraz by som sa asi stiahol, ale zas nie niekam pod zem... Urcite sa este budete vidat, tak pozoruj ako sa bude spravat (teda nie sledovat ju, alebo prenasledovat, heh). Na pilu ale moc netlac, aspon zatial...
ja zvyknem tak balit baby v autobuse ze ich chytam zozadu za kozy, s jednou som bol rok, s druhou pol roka a s tretou chodim teraz uz 7 mesiacov ale tej som chytil aj pi*u takze to podla mna vydrzi dlhsieadr0z napísal: No ja som mojej babe čapol po riťi an opekačke ona ma chytila za moje prirodzenie azčali sme sa obchytkavať a už to išloodvtedy sme spolu
Podla mna nemas nikdy co stratit, ked sa ti nejake dievca paci, tak jej to proste povec (nemusis to na nu doslova vyplut), ale daj jej najavo svoje sympatie. Zaruceny recept neexistuje, kazda zena je ina. Osobne spolieham na konverzaciu (ak ju rozosmejes, bude sa citit v tvojej blizkosti prijemne), netlacim na pilu a ked vidim, ze su sympatie opetovane proste ju niekam pozvem. Nemusi ti to s kazdou vyjst, ale ziskas tak aspon sebavedomie a to je zaklad.