podla wiki to je mid size crossover SUV.... to je jedno, aj tak nechapem naco taketo auta su vlastne... na cesty si kupim sedan/limo, do terenu jeep... a nie zhovadenie dvoch druhov auta do jedneho...
Maki napísal:podla wiki to je mid size crossover SUV.... to je jedno, aj tak nechapem naco taketo auta su vlastne... na cesty si kupim sedan/limo, do terenu jeep... a nie zhovadenie dvoch druhov auta do jedneho...
tak si asi este v ziadnom nesedel....ja uz som si tak zvykol ze do normalneho auta uz by sa mi ani nechcelo sadat, v suv je omnoho viac priestoru, vyssi posed, proste z mojho hladiska ovela lepsie nez normalne auta..
sedel a viezol som sa v XC90 a v murane... nic proti tym autam, ale vyssi posed sa mne osobne nepaci - cim viac mam zadok pri zemi, tym sa mi to viac paci... kazdopadne je to subjektivny nazor...
Najlepsie to ma vyrieseny Mercedes s modelom G v urcitej miere sportove a aj uzitkove, okrem ineho ma tri uzavierky takze aj do terenu sa da ist. Len skoda, ze je take drahe
Syfon napísal:Najlepsie to ma vyrieseny Mercedes s modelom G v urcitej miere sportove a aj uzitkove, okrem ineho ma tri uzavierky takze aj do terenu sa da ist. Len skoda, ze je take drahe
Take AMG Gcko, to ti preakceleruje polovicu sportovych aut A to nemyslim sportiaky typu Fabia RS f dýzlu, ale skutocne sportove auta ako 911 (aj ked tu len v zaklade, Sko uz ma navrch)
Fabo napísal:Take AMG Gcko, to ti preakceleruje polovicu sportovych aut A to nemyslim sportiaky typu Fabia RS f dýzlu, ale skutocne sportove auta ako 911 (aj ked tu len v zaklade, Sko uz ma navrch)
G amg je podla mna uz cista uchylarna to je ako tunit traktor
Fabo napísal:No to je, ale čo narobíš, je to proste sila ako má byť
Som zvedavý čo vzíde z X5M a X6M, aj keď je to IMHO mrhanie prostriedkov Motorsport-division
mne sa moc vzhlad tych naraznikov u X5M a X6M nepaci povodne su krajsie...a celkovo ako Mka ich nemuseli robit...mozno onedlho ich zacne aj alpina upravovat
Z menovaných Q7, inak ale Lexus RX.
Naopak Cayenne sa mi nepáči vôbec, hlavne u predfaceliftovej vyzerajú zadné svetlá jak z P206, chce to aspon číre prekrytie.