Gymnázium

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mARILYN mANSON »

idete niekto Gymnázium Viliama Paulinyho - Tótha v Martine?mna tam zobrali a chcem si vybrat jazyk spanielcinu neviete aky je on zaujem?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Aj ja momentálne končím gymnázium so zameraním na programovanie, základy v programovaní v Pascale mám, ale tiež sme od prímy až po sextu mali informatiku, resp. programovanie len 2 - krát do týždňa a posledné 2 ročníky 3 - krát + seminár. Poviem Ti, že na programovanie sme príliš zameraní neboli, o čom svedčí aj to, že z informatiky ideme z triedy z 35 žiakov maturovať iba 8. Ale pokiaľ sme mali záujem, tak profesor sa nám venoval.

Zhrnul by som to asi takto - strednú školu so značným zameraním na informatiku alebo programovanie nenájdeš, pretože je to iba krycie označenie. Myslím si, že ako programátori sme nemali o nič viac matiky (informatiky asi áno) ako trieda zameraná na jazyk.
Godlub
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Godlub »

hojko napísal:Zbytocne si robis komplikacie cestovanim do Teplic. Ci si vyberies premyslovku a odbor napr. TIS alebo lyceum..., alebo normalne gymnazium v MT ci vo Vrutkach, tak to mas jedno, pretoze sa nikde nic poriadne nenaucis a Cisco sa da robit uz kdekolvek. Ak sa chces nieco naucit, tak potom o 4 roky uvazuj na vysokou skolou, napriklad v Ziline na FRI, tam budes mat informatiky, ze ti bude do placu.
No len "kdekoľvek" nemusia mať potrebné vybavenie...
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Pilifo napísal:Aj ja momentálne končím gymnázium so zameraním na programovanie, základy v programovaní v Pascale mám, ale tiež sme od prímy až po sextu mali informatiku, resp. programovanie len 2 - krát do týždňa a posledné 2 ročníky 3 - krát + seminár. Poviem Ti, že na programovanie sme príliš zameraní neboli, o čom svedčí aj to, že z informatiky ideme z triedy z 35 žiakov maturovať iba 8. Ale pokiaľ sme mali záujem, tak profesor sa nám venoval.

Zhrnul by som to asi takto - strednú školu so značným zameraním na informatiku alebo programovanie nenájdeš, pretože je to iba krycie označenie. Myslím si, že ako programátori sme nemali o nič viac matiky (informatiky asi áno) ako trieda zameraná na jazyk.
Pilifo a ja teraz si uvedomujem preco ma mama poslala na gympel, dobre ze som nesiel do Blavy na Zochovu bal som sa gympla a poviem vam neurobil som zli krok...v pohode sa da zvladat a uroven matiky nieje az taka zla...len ta fizika.. :roll:

to Fabo::imho ..nemozem zato, ze pravopis moc nezvladam.. :
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

A slovencina, ze...
Napísať odpoveď