omg....mad....za VT by si urcite nedostal ban...mozes nadavat kolko chces...lebo na VT by si bol s ludmi, ktory by ta chapali...ban za nadavanie cez mikrofon (priamo v hre) mozes dostat jedine tak ze budes stale nadavat/otravovat ludi/urazanym ostatnych hracov/zneprijemnovat hru pomocou neho
edit// naraznicek....ty si slusny chlapec...ty nenadavas....
stormO, ziadny unban nedostanes, tu mas aj demo. Zapni si WH, s ktorym hras a pusti si ho pustaj cez playdemo, lebo cez viewdemo mi prehralo len de_dust4, kde nic moc neni, ale na fy_sand si sa prezradil.
dido - nic proti tebe nemam, ale vkuse obchadzas cenzuru a pravidla su pravidla.
dido napísal:omg ja ze som obchdzal teraz cenzuru tak to si sa sekol ja som ani neepisal nic takze myslim si ze si asi zle vydel no neviem ja som nic nepisal
neplac tu teraz nad svojimi chybami a snaz sa poucit... jeden den ta snad trosku nauci...
stormo5 napísal:aj ja som dneska dostal BAN od draga s tym ze vraj som mal WH, len mu asi nedoslo ze kvalitne sluchadla za par tisic nie su cheating
Drago napísal:stormO, ziadny unban nedostanes, tu mas aj demo. Zapni si WH, s ktorym hras a pusti si ho pustaj cez playdemo, lebo cez viewdemo mi prehralo len de_dust4, kde nic moc neni, ale na fy_sand si sa prezradil.
dido - nic proti tebe nemam, ale vkuse obchadzas cenzuru a pravidla su pravidla.
drago skus si zapnut sound
vsetko pekne pocut...a za toto si mi dal ban hmmm dobry si admin, proste borec no