Problém s bozkom (PLS NO LOCK!)
-
qwerty-xyz
Re: Problém s bozkom (PLS NO LOCK!)
moja mi tiez uhynala, a to mala 21.(pre vyryvacov dych som mal sviezi...) Ser na to, jej narovinu povedz ked ti ani pusu nechce dat tak o com to potom je. A ked sa bude vykecavat ze sa boji alebo hanbi tak nech neleze do vztahu s chlapcom a nech si kupi plysaka.cico410 napísal:Takže čaute holubkovia moji zaľúbenípotrebujem pomocť... heh no mam 14 aj moja baba... lenze problem je v tom, ze som sa uz parkrat pokusal o pusu a vzdy sa bud usmiala a otocila hlavu alebo nieco podobne... uz sa mi aj priznala ze sa este nebozkavala a ze sa boji ze sa predomnou strapni.. uz som jej aj povedal ze mne to nevadi.. len ona to nejak nechce... ako jej ho mam dat??? ja viem ze sa nemusi nicoho bat nevie to asi pochopit... poradte mi prosim jako jej mam dat pusu
co jej mam dak hlavu do zveraka aby sa uz konecne neuhla?
:D
-
cico410
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
heh no teraz si s nu pisem cez skypeqwerty-xyz napísal:moja mi tiez uhynala, a to mala 21.(pre vyryvacov dych som mal sviezi...) Ser na to, jej narovinu povedz ked ti ani pusu nechce dat tak o com to potom je. A ked sa bude vykecavat ze sa boji alebo hanbi tak nech neleze do vztahu s chlapcom a nech si kupi plysaka.idiotske problemy.
-
audiotrack
VIP
Chlapce no neviem, povedz jej na rovinu ak ti pusu neda ze ci ta vobec lubi... ked si jej uz aj povedal ze sa nema nicoho bat tak nechapem coho sa furt boji.. ale tak 14 rokov hm... vsetko je raz po prvy krat.. a vtedy je to najkrajsie tak jej tam strc jazyk aj nasilu uvidis ze potom to uz pojde samo 
-
The Calvin
Star
chlape, K+ za to ze v tvojom veku si normalny a neriesis taketo veci po nete ale z oci do oci, moze sa ti to v buducnosti zistcico410 napísal:heh no teraz si s nu pisem cez skype.. tak ja nwm co jej mam na to povedat.. radsej jej to povem do oci