Problém s bozkom (PLS NO LOCK!)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
cico410
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Problém s bozkom (PLS NO LOCK!)

Príspevok od používateľa cico410 »

ksdfsd
qwerty-xyz

Re: Problém s bozkom (PLS NO LOCK!)

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

cico410 napísal:Takže čaute holubkovia moji zaľúbení :D potrebujem pomocť... heh no mam 14 aj moja baba... lenze problem je v tom, ze som sa uz parkrat pokusal o pusu a vzdy sa bud usmiala a otocila hlavu alebo nieco podobne... uz sa mi aj priznala ze sa este nebozkavala a ze sa boji ze sa predomnou strapni.. uz som jej aj povedal ze mne to nevadi.. len ona to nejak nechce... ako jej ho mam dat??? ja viem ze sa nemusi nicoho bat nevie to asi pochopit... poradte mi prosim jako jej mam dat pusu :( co jej mam dak hlavu do zveraka aby sa uz konecne neuhla? :D:D
moja mi tiez uhynala, a to mala 21.(pre vyryvacov dych som mal sviezi...) Ser na to, jej narovinu povedz ked ti ani pusu nechce dat tak o com to potom je. A ked sa bude vykecavat ze sa boji alebo hanbi tak nech neleze do vztahu s chlapcom a nech si kupi plysaka. :roll: idiotske problemy.
cico410
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cico410 »

qwerty-xyz napísal:moja mi tiez uhynala, a to mala 21.(pre vyryvacov dych som mal sviezi...) Ser na to, jej narovinu povedz ked ti ani pusu nechce dat tak o com to potom je. A ked sa bude vykecavat ze sa boji alebo hanbi tak nech neleze do vztahu s chlapcom a nech si kupi plysaka. :roll: idiotske problemy.
heh no teraz si s nu pisem cez skype :D .. tak ja nwm co jej mam na to povedat.. radsej jej to povem do oci
tomPD
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

Mozno nejake drogy + alkohol :shock:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ano, v 14 je to to najrozumnejšie :?
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

audiotrack napísal:ano, v 14 je to to najrozumnejšie :?
sme na Slovensku, tu je mozne vsetko :lol:
HelpMe
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa HelpMe »

Chlapce no neviem, povedz jej na rovinu ak ti pusu neda ze ci ta vobec lubi... ked si jej uz aj povedal ze sa nema nicoho bat tak nechapem coho sa furt boji.. ale tak 14 rokov hm... vsetko je raz po prvy krat.. a vtedy je to najkrajsie tak jej tam strc jazyk aj nasilu uvidis ze potom to uz pojde samo ;)
Marek99
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marek99 »

chyt jej ksichtik do dlani a pomaly sa priblizuj, uprene sa pozeraj do oci, ak sa zacne rehotat nevadi, skus to ochvilu znova ak uhne tak jej povedz ze ta to nebavi, ze ju mas rad a ze sa nema coho obavat
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

Podla mna je hlupost sa otom bavit lebo ono to musi prist samo ale ked sa ti stale "uhne" tak sa nieco deje. Ale myslim si ze netreba si z toho robit tazku hlavu ono to pride.

(Ja som v tomto problem nemal :) stale starsie dievca 8) )
Loomy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Loomy »

sprav to ako jeden nemenovany kamarat jednej mojej nemenovanej znamej:
povedz jej: daj mi pusu a ked povie nie tak jej povies chces po hube?

samozrejme len zartujem, ale toto sa vraj realne stalo.. a nebolo to o bozkavani ale o fajceni niekde pri nejakej diskoteke.. niektori ludia su chori :)
rackom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa rackom »

cico410 napísal:heh no teraz si s nu pisem cez skype :D .. tak ja nwm co jej mam na to povedat.. radsej jej to povem do oci
chlape, K+ za to ze v tvojom veku si normalny a neriesis taketo veci po nete ale z oci do oci, moze sa ti to v buducnosti zist :)
Napísať odpoveď